- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Oyy kolay gelsin cnm :) alışır inşallah :) ben de bücürleri mutlu etmeye çalışıyorum,, hep aynı telaşe :))))Emzik tutturma cabalarindayimeczaneden qeliyorum bakalim sansimi denicem bikac taneyle yoksa memelerin ucu sündü artik sen napiyosun nasilsin pek yazamiyorum mevlut telasimiz war birazcik
Evet uyanıp göremediğinde çok yapıyor, onu ben de farkettim :) ama bak bu yabancı olayı da mantıklıymış,, takip edicem :)))Yaaa doğa doğduğundan beri dudak büzüyor ağlarken ama her ağlamada değil korktuğu zaman dikkat ettim beni göremediği zaman ve ev dışı birinin onunla ilgilendiğinde yapıyor yabancı sevmiyor
Hadiii gözünaydııınnKIZLARRRRRR...
Tutturdum emziqi ollleyyy
Darısı bana yaHadiii gözünaydııınn
Benim bulma şansım pek yok gibi burada ya o yüzden netten bakıyorum mecbur nereden alabilirim ki onun dışında Erzurum’da fln var mıdır Oltu satan yerlerdeBize eşim kapalıçarşıdan aldı cnm. İnternettekiler kehribar için fazla ucuz gelmişti, güvenemedik.
Bizimki de 5.30da filan başlıyor genelde güne. Zaten bi saat kalmış diyerek açıyorum ben de. Belki uyur umudu ile... Ama hiç uyumadı tabi açınca o bi saati.G gunesli gunler
Walla kızlar benim bebe 6-6.30 gibi uyandığı ve güne başladığı için ben bir saat için açmıyorum altını. Bırakıyorum iyice kalan varsa doldursun hem de zaten uyanacak :)
Ama tabi sizinkiler geç uyanıyorsa bilemem. Bir saatten fazla da bırakmamak lazım.
Kullananlar gerçekten memnunlar özellikle diş çıkarma zamanı gercekten çok ise yarıyormuş ama bebeğin boynunda kolye olması fikri hiç güvenilir gelmedi. Her boncuğun sağında solunda düğüm oluyormuş koparsa hepsi dağılmasın sadece tek bir boncuk düşsün diye ama ya o tek boncuk kaçarsa boğazına.Kızlar bebeklerin ağız sularının akmasını konuşmuşsunuz kehribar kolyeleri var dıydunuzmu ? Kullanan var mı?
Gözün aydın:)) Bizimki sadece fotoğrafta kaldı yaaaKIZLARRRRRR...
Tutturdum emziqi ollleyyy
Walla acayip umutsuzdum qittim eczaneye oylesine bitane aldim naisl olsa tutmaz diye bebedorun bi emziqi simetrik uc yaziyo ustunde verir vermez aldi ben şOk...Gözün aydın:)) Bizimki sadece fotoğrafta kaldı yaaa
Eşim verme taraftarı olmadığından başka denemedik biz yaWalla acayip umutsuzdum qittim eczaneye oylesine bitane aldim naisl olsa tutmaz diye bebedorun bi emziqi simetrik uc yaziyo ustunde verir vermez aldi ben şOk...hatta dustuqu zaman diliyle aliyo cabaliyo nolur bu bi ruya olmasin darisi basina canim bi dene bakalim farkli farkli
Ben ilk cocuguma kullanmıştım diş çıkarken hiç ateşi sıkıntısı olmadı bence cok iiyi kızıma da kullancam tavsiye ederimKızlar bebeklerin ağız sularının akmasını konuşmuşsunuz kehribar kolyeleri var dıydunuzmu ? Kullanan var mı?
Bence gayet iyiKızlar tek göğüsten 110 ml süt çıkması az mi sizce
Çamaşır sodası al ve bir gece önceden ya da bir iki saat önceden sıcak su ve sodalı suya bas kıyafetleri. Sonra da koy bütün renkleri birlikte 40 derecede yıka canım. Mis gibi olur. :)Benim kizin kakalar taşıyor ya çıkmıyorlarbeyazları ayirmam gerekiyor
aynen bence de ama sanirim onlarda kollardaki gibi katlanan ayak ucu vat sanirim. cok da muhim degil aslinda zaten tukenmis hepsiTulumun ayak kısmı olan Yok mu canım
Sanki çorap falan az gelirmiş gibi bence
ya sorma benim de 200e yakin ped kaldi elimde. duruyor oyle. kutusunu da attim bide cekmeceye dizmistim. saglik ocagina goturmeyi dusundum. artan bezleri falan. ihtiyaci olan birileri varsa verirler diye. olmadi pedleri de gotureyim.Benim memelerin ucunu sıkmadıkça bir damla süt bile gelmiyor. Uçları sıkı olduğu için de sağma makinasında da çok fazla süt çıkmıyor. Allahtan bebeğin emişi kuvvetli de çekip doyuyor. Sanırım 2 koli göğüs pedi almıştım Doğuma yakın
Açıp hastane çantama koyduklarım oldu. Ama 3-4 tane kullanmışımdır ilk günler. O da tedbir olsun diye. Ama bir damla bile kirlenmedi. Hepsi elimde kaldı pedlerin :))
Şaka gibi
Benim meme de bir ilginç.
sutum var canim. artik disari akmiyor tisortum falan islanmiyor anlaminda yazmistim onu :)Bulgur cok süt yapıyormus,bana da gecen gün azaldı gibi geldi 2 gün bulgur yedim.goguslerim dolmaya basladı istersen bi dene.
Gerci gazda yaptı ama relactaz verdim beraberinde o dengeledi biraz.
ben bilekligini aldim. kolye biraz tehlikeli geldi. sonucta calisma mantigi vucut isisiyla icindeki maddenin kana karismasi ise kol ya da boyun farketmez diye dusunuyorum :)Kullananlar gerçekten memnunlar özellikle diş çıkarma zamanı gercekten çok ise yarıyormuş ama bebeğin boynunda kolye olması fikri hiç güvenilir gelmedi. Her boncuğun sağında solunda düğüm oluyormuş koparsa hepsi dağılmasın sadece tek bir boncuk düşsün diye ama ya o tek boncuk kaçarsa boğazına.Ya bi yere takılır boğazını sıkar da nefessiz kalırsa falan filan diye düşünüyorum.
İnstagramda bır ıkı site buldum fakat bende kararsız kaldımBen bakıyorum instagramda kullananlar hep iyi faydasını gördük diyor alacam da güvenilir biyer bulmam lazım
peki kapalı çarşıda ne kadar fiyatları ortalamaBize eşim kapalıçarşıdan aldı cnm. İnternettekiler kehribar için fazla ucuz gelmişti, güvenemedik.
Can'ım o kadar evham yapmaya gerek Yok bence , iyi düşünelim bişey olmaz diyelimKullananlar gerçekten memnunlar özellikle diş çıkarma zamanı gercekten çok ise yarıyormuş ama bebeğin boynunda kolye olması fikri hiç güvenilir gelmedi. Her boncuğun sağında solunda düğüm oluyormuş koparsa hepsi dağılmasın sadece tek bir boncuk düşsün diye ama ya o tek boncuk kaçarsa boğazına.Ya bi yere takılır boğazını sıkar da nefessiz kalırsa falan filan diye düşünüyorum.
siz nerden temın etmıstınızBen ilk cocuguma kullanmıştım diş çıkarken hiç ateşi sıkıntısı olmadı bence cok iiyi kızıma da kullancam tavsiye ederim
Alıcam ben canımKızlar bebeklerin ağız sularının akmasını konuşmuşsunuz kehribar kolyeleri var dıydunuzmu ? Kullanan var mı?
Tamam çok sağ ol böyle yapayım:) Daha önce hiç lekelerle savaşmam gerekmemişti. Tecrübeli değilim. Çamaşır sodası zararlı olmaz değil.mi bebek için?Çamaşır sodası al ve bir gece önceden ya da bir iki saat önceden sıcak su ve sodalı suya bas kıyafetleri. Sonra da koy bütün renkleri birlikte 40 derecede yıka canım. Mis gibi olur. :)
Biletlik varsa aslında daha guvenilir gibi.aynen bence de ama sanirim onlarda kollardaki gibi katlanan ayak ucu vat sanirim. cok da muhim degil aslinda zaten tukenmis hepsikapali tulum olsa corap giydirmeyin deniyor aslinda ama nasil olacak bilmem. bizim yorganlar kadar sicak tutar mi o tulumlar?
ya sorma benim de 200e yakin ped kaldi elimde. duruyor oyle. kutusunu da attim bide cekmeceye dizmistim. saglik ocagina goturmeyi dusundum. artan bezleri falan. ihtiyaci olan birileri varsa verirler diye. olmadi pedleri de gotureyim.
sutum var canim. artik disari akmiyor tisortum falan islanmiyor anlaminda yazmistim onu :)
ben bilekligini aldim. kolye biraz tehlikeli geldi. sonucta calisma mantigi vucut isisiyla icindeki maddenin kana karismasi ise kol ya da boyun farketmez diye dusunuyorum :)
Bileklik varmış aslında ya onu düşünebilirim. :)İnstagramda bır ıkı site buldum fakat bende kararsız kaldım
peki kapalı çarşıda ne kadar fiyatları ortalama
Can'ım o kadar evham yapmaya gerek Yok bence , iyi düşünelim bişey olmaz diyelimgaz içinde iyi gelıyormus
siz nerden temın etmıstınız
AA deneyeyim ben de bakalımDoğa hep yapıyor o haraketi yüzünü dışa doğru dönmek istiyor diye düşünüyorum çevirdiğim zaman sakinleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?