2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Teşekkürler canim deneyeceğim dediklerini ten tene temas özellikle hakkaten güzel fikir. Sürekli meme teklif etmeye çalışıyorum sorma geçen bir arkadaşım gelmişti ne guldu halime birini indirip birini kaldırıyorum dedi ki sen hiç kapatma o göğüsleri bırak açık kalsın yapacak bir şey yok

Çok gecmis olsun cnm ya kıyamamm.aynen iyiki ikisi aynı anda olmamıs. Daha zor olurdu senin icin.

Fitil daha etkili dediler bana ,bende o yüzden calpol vermedim hiç ,direk fitil atmıştım. Normalde bana 48 saat sürer dedi saglık ocagındaki ebe.
Bu arada kasık biberonla vermekte zor diyen var,hem uzun sürüyormus hem de gaz cok olur diolar ama bilemiyorum tabii... Allah yardımcın olsun cnm,bizde bi tane sende 2 tane...

Karanlıkta ben ağzına memeyi veremiyorum bile:)) çocuk kafayı sağa sola sallıyo garibim memeyi tutmaya çalışıyo en son gidip gece lambasını açıyorum :)) maşallah sen altını bile değiştiriyosun

Bende 2. Dönem başlamayı düşünüyorum ama 6 aylık bebeğe bakıcı bulması da zor olacak.. sen nasıl halletmeyi dülünüyorsun 1 yıl ücretsiz izin mi alacaksın?

Geçmiş yazılarında demiştin erkeklerin testisleri siyah olursa korkun anneler diye de bizimkide siyah gibi gibii.. Yani babannesi bile senin o kara ...larını yerim diye seviyo. Acaba endişelenmeli miyim??[/QUOTE]

Canım şöyleki benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru doğumdan sonra bundan bahsetti ve biraz takip edelim de bazen açılabiliyor renk dedi. Bazen hormonal bir sorun oluyor bazen de tamamen doğal bir şey dedi. Biz pek önemsemedik. Biz küçük bebekler olduğumuz için çok sık sık kontrole gittik bir hafta sonra açılmamış renk bir çocuk endokrinoloji doktoruna görünün dedi. Ben açıkçası gene çok kaile almadım cunku bizim bebekler kucuk diye bir dunya gereksiz test ve durum da yasadik biz. Sonraki kontrolde aaaa gitmediniz mı gidin lutfen diyince e hadi gidelim dedim. Endokrin doktoru bazi testler istedi ve eger bunlarin sonuclari düşükse ömrü boyunca bir hormonu dışardan alması gerektiğini hatta progesteron hormonuna bakılacağını eğer o düşükse ciddi bir durum olduğunu söyledi. Allahtan bizim progesteron hormonu iyi cıktı ama kortizol hormonu düşük çıktı ben özel hastaneye güvenmeyerek devlet hastanesinde de aynı adımları geçirdim orda da aynı şeyleri söylediler. Çok detaylı anlattim sanırım ama fikrin olsun istedim. Istersen en azindann cocuk doktoruna bir daniş ne olur ne olmaz. Benim hiç aklıma gelmeyecek bir durumdu çünkü...

Benimkinin salyası halıya kadar akar oldu
Dişler mi geliyor acaba erkenden diye de düşünüyorum

Of salya sorunları bizde de tavan, ben önlerine kesin ya önlük yada üçgen fularlar var onlardan takıyorum yoksa ıslak kıyafet değişmekten gına geldi. Biraz baktım da sadece diş değilmiş tukuruk bezleri gelisiyormus ondan da olurmuş. Baska bir sey bilen varsa yazsin hakikaten, doktora da sorucam bu ay gidince..

Canım ipeğin de taşıyor ama çıkıyor 40 derecede yıkıyorum, kakayı kurumadan yıkıyorum soğuk suyla, deterjanım da Moms green.
Tabi ki de bunu buraya yazdığım için o kakanın o kıyafetten çıkmaması gerekiyordu

Şuraya yazdığım her şey anında olumsuz döner mi bi insana ya. Forumun laneti resmen

Canım benim bebe akşam 18:30-19:09 gibi uyumak istiyor ve deli gibi ağlıyor hergün ama hemde nasıl sanırsın bir yerini koparıyorlar . Hemen bende karanlık odaya geçip uyutuyorum genelde en eç 20:30 gibi akşam uykusuna geçmiş oluyor genelde 20:00 de uyuyor eğer çok doymuşsa 1 veya 2 gibi uyanıyor sonrasında da 3-4 saate bir uyanıyor günede 7:30-8 gibi başlıyoruz

Canım bebe uykusu geldiğinde ve uyku saati gelince dudakları büzüp içli içli ağlıyor resmen krize giriyor inan açken böyle ağlamıyor ama çözdüm artık ben hangi ağlamamın ne ihtiyacı olduğınu

Bizimki de aynısını yapıyor resmen kaşıyor bence yüzünü ordan ayırdığımda da kıpkırmızı çok komik bir suratla karşılaşıyorum :)

Kızlar bebeklerin ağız sularının akmasını konuşmuşsunuz kehribar kolyeleri var dıydunuzmu ? Kullanan var mı?

Canım çoğunlukla süt kusuyor 25 ine kontrolü var soracağım dik tutuyorum ama gaz çıkardıktan sonra muhakkak küsür hatta seninki gibi dolu dolu kustugu da cok oluyor ama kustuktan sonra uyuyabiliyor kilo alımını bilmiyorum inşallah çözülmez sorunlar degildir

Kesinlikle aralarında çok farklı bi bağ oluyor kardeşlerim ikiz 21 yaşındalar hala siyam ikizi gibi geziyorlar çok hoşuma gidiyor benim :) kız erkek ikiz tanıdıklarım da hep aynı cinsiyet farklı olunca bişey değişmiyor yani çok şanslısın bence zor ama çok güzel :)

Kızlar bebeklerin ağız sularının akmasını konuşmuşsunuz kehribar kolyeleri var dıydunuzmu ? Kullanan var mı?
Ben bakıyorum instagramda kullananlar hep iyi faydasını gördük diyor alacam da güvenilir biyer bulmam lazım

Ama benimki zaten akşam altı-yedi'ye kadar sürekli uyuyo cnm. yani güne başlama diye birşeyimiz olmuyor pek. Daha çok akşama başlama olayımız var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…