2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de Ben deee Yaz hamileliğinde çok şişiyormuşuz işe terliklerle gelmeyi düşünüyorum
İlk bebeğim olacak inşallah cinsiyetimiz de önümüzde ki ay sonu netleşecek en geç, sevgilerr annelerr

Kızlar sırt üstü uzaninca sanki karnım pitpit atiyor gibi bir his oluyor. Yani nefes verirken karnım titriyor sanki.bebeğim mi ki bu
olabilir canm belki hissediyorsundur, bende bazen bir dalgalanma oluyor sanki karnımda, bebeğim mi acaba diye düşünüyorum...
sırt üstü yatmak iyi değil diyorlar duydunuz mu böyle bişey, benim ilk hamileliğimde demişlerdi bende genelde ya sırt üstü ya da sağ tarafıma dönük yatarım,sol tarafa yatmak bebeğe oksijen akışını daha kolay sağlıyormuş, ama ben yatamıyorum sol tarafa bu da strese sokuyor beni

Gunaydin arkadaslar dun doktor bana decavit adinda bir hap verdi ama hap cok buyuk ya normalde de hap icemiyorum ben. Kiripta icilmezmis, benim gibi hap yutamayan var mi nasil bir cozum urettiniz,

ben varım. küçük olanlarda kendimi baya aştım. onları yutabiliyorum ama decavit faia gibi. ben ekmeği çiğneyip, hapı atıp birlikte suyla ıslatıp gönderiyorum ama şekilden şekile giriyorum görmen lazım :)) ama işe yarıyo.

merhaba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür.2.oğlumuz gelecek inşaallah.
Hayirli olsun bebeginiz bende cok merak ediyorum bi kizim var buda farkli olur insallah. Bu hamileliginiz 1.ciye göre nasildi acaba aynimiydi belirtiler bide karninoz belli oldumu benim zaten gobegim vardi bilemiyorum cikio cikmadigini.

deme öyle deme, çok şişmeyelimmm
Tecrübeliler öyle diyor Ayaklar eller vücut şişermiş baya ama biz de tiril tiril giyeriz elbiselerimizi terliklerimizi püfür püfür son aylarımızı da keyifle geçiririz herhalde, umuyorum, Allahım nolur inşallah..

hayırlı cumalar kızlar .. günaydın ama bana hiç aymadı çok uykum var çalışasım hiç yok kalan 6 ayı böle geçirmek istyrm

kim çalışmak ister ki bu dönemde keşke evde olsak da akşama kadar uyusak :) çok yorgun hissediyorum kendimi. müdürüm az önce direk gitme moduna girdiniz sizde dedi bana, nasıl iştahlı çalışıyosam :)

inşallahh,aminnn
sıkıntısız atlatalım hepimiz inşallahh,son aylar zor oluyor gerçekten

hadi guzel haberlerle bekliyoruz :)
benim de 16 subatta kontrolum. bu seferki omurilik ve kemik taramasi. 2li test icin kan vereli 9 gun olmus. 1 hafta sonra cikar dediler ama arayan olmadi sonuc icin.
sizin kac gunde cikti sonuclar?
bana 10 günde çıkar demişlerdi. 10. gün aradım ellerindeydi. dr un biz ararız dedi mi belki senin araman gerekiyodur.

ikisinede gidicem...hayirlisi bakalim...resmen kizimi yattigim yerde kendim dogurdum ...ya cok ilgisizler yada insan degilmissin gibi davraniyorlar...
insallah bu dogumumuz iyi gecer...

ikisinede gidicem...hayirlisi bakalim...resmen kizimi yattigim yerde kendim dogurdum ...ya cok ilgisizler yada insan degilmissin gibi davraniyorlar...
insallah bu dogumumuz iyi gecer...

hep söylediğim birşey var Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin diye. Gerçekten bu kadar umursamaz ve vicdansız olunur yani. Arada istisnalar tabi vardır ama %80i kaba hoşgörüsüz işini sevmeyen insanlar. Bana niye normal yapıyosun da özele para veriyosun dediler sürekli. Devlet hastanesine yönlendirmeye çalıştırlar. sadece güleryüz ve temizlik için bile değer.

özele gittimde doktorum eşim yanımda yoksa o gelene kadar bekliyo. O tahlilleri alıcak biraz gecikebilir dedim. asistanını yolladı sen tahlilleri al fatih bey gelsin dedi. Öpesim geldii ne kadar kibarca bi hareket.

İlk doğumumda nolur nolmaz devlet hastanesinde de kaydım olsun diye bir kere devlet hast. ne gittim. kocayı yanıma almayı bırak 5 kadınla birlikte ultrason odasına alındım. dr oturduğu yerden sen ultrasona sen çatala diye yönlendirdi. 2 odada 5 kişi olunca gelip toptan baktı. kamera şakası gibiydi. hala hatırlayıp gülerim

Merhaba nasilsiniz arakadaslar umarim hersey yolundadir beni soracak olursaniz ben hala kotuyum yasadiklarim aklimdan cikmiyor

ben çok isteyerek çalışıyorum wala... ilk hamileliğimde bir ay evde oturdum doğum yaklaınca, ömrümden ömür gitti sanki.. hayatım boyunca hiç o kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. o yüzden şimdi şikayet bile etmiyorum işten hiç, evdekiler çalışma otur der diye...

benim görünce ozel dogum icin her seyi hazirladi fakat bebek 1ay once teşrif edince hic bir ozel hastane almadi yeni dogan unitesi olmadigi icin...mecburen devlette dogum yapti...
allah eksikliginide gostermesin ama para vermiyoruz diyede bu kadar kotu olmamali...
ben mecburen devlette dogum yapacagim ...dedigim gibi iyisi denk gelir inşallah

Merhaba nasilsiniz arakadaslar umarim hersey yolundadir beni soracak olursaniz ben hala kotuyum yasadiklarim aklimdan cikmiyor
canim benim tabiki aklindan cikmayacak ömür boyu ama simdi her gun hatirliyorsan yarin daha seyrek hatirina gelecek...insallah allah sana en kisa zamanda bir bebek nasip ettiginde sadece konu acildiginda aklina gelecek..
hic bir sey kolay olmayacak...
ama zamanla daha katlanir oluyor...
unutamazsin unutmayacaksin da ama yerini daha buyuk sevinçler alacak inan bana...

hala öyle...siraya giriyoruz...birimiz yatip birimiz kalkiyoruz...

Kızlar sırt üstü uzaninca sanki karnım pitpit atiyor gibi bir his oluyor. Yani nefes verirken karnım titriyor sanki.bebeğim mi ki bu

Canım ben de 2 gece önce yatarken aynı şeyi hissettim. Sırt üstü yatarken elimi koyduğumda karnımın altında bildiğin pıt pıt bir şey atıyordu. Kendi kalbimi de tutttum o an benimki daha farklı hızda atıyordu. Acaba bebek olabilir mi? Ben de çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…