2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba nasilsiniz arakadaslar umarim hersey yolundadir beni soracak olursaniz ben hala kotuyum yasadiklarim aklimdan cikmiyor

İnşaallah bir an önce sana bugülerini unutturacak bir melek verir Rabbim sana. Üzülme herşey bizim için. Sabret sonunda çok mutlu olucaksın..

Çok şansılısın :) Keşke bana çalışma otur diyen biri olsa :) Anında otururdum. o kadar uğraştın atanmak için çalışacaksııın diyolar bana :):) Çok stresli bi işim var. İcra Memuruyum. Ya gaddar olucak bebeğim ya sinirli ya da kavgacı oturup evde elim karnımda mutlu huzurlu geçirdiğim ilk hamileliğim çok keyifliydi. canım sıkılıyodu evet ama mutluydum. gezip duruyodum can sıkıntısından. herşeyini yavaş yavaş özene özene yapmıştım oğlumun. şimdi tek düşüncem ayağımı uzatıp dinlenecek bi köşe bulmak Allahtan icraya çıkmıyoruz şu ara. Yoksa yanmıştım.

Kızlar sırt üstü uzaninca sanki karnım pitpit atiyor gibi bir his oluyor. Yani nefes verirken karnım titriyor sanki.bebeğim mi ki bu
İkinci hamileliklerde daha erken hissediliyormuş ben o tık tık atmaları kendi kalp atışıma bağlıyorum canım, bir de o hissi hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum

İkinci hamileliklerde daha erken hissediliyormuş ben o tık tık atmaları kendi kalp atışıma bağlıyorum canım, bir de o hissi hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum

ilk hamilelikte 20. haftayı buluyor hissetmek :) zaten bebeği bir kere hissedince daha öncekilerin bebek hareketi olmadığını anlıyorsunuz. o çok farklı çünkü :) şimdiki hisler anatominin değişmesi, organlardaki değişklikler,gaz hareketleri vs den kaynaklanıyor. ama bebek bir kez tekmeleyince zaten hamilelik bile yeni başlamış gibi oluyor :)

evet zor bir meslekmiş Allah kolaylık versin... yapı meselesi tabi,, ben de bedenen yorgunluğa dayanabiliyorum ama aylarca evde oturup gezmeye dayanamıyorum zaman geçmiyor hiç sanki, bu sefer de herşeyi fazla kuruyorum, her detay çok boğucu hale geliyor o yüzden işyerindeki zaman dışında da networking vs gibi işlerle uğraşıyorum bir yandan da :))))))

Academic hospital ertan ozene gidiyorum. Ne olursa olsun mutlaka dikisinizi gecikmeden attirin. Ihmal etmeyin. 2 bebegimi kaybettim ben bu musibetten ölceriz bicerizlere sakin kanma
canım ya tam rahimin oralarda ağrılarım oluyor, doktora gidip sormak lazım mı, ben de çok korkuyorum şimdi rahim ağzı yetmezliği vs vardır diye. ama doktoru uyarmayınca hiç ilgilenmiyor bu konuyla. bana şu gün gel bile demedi.
Kontrole gittim ben de 2 li test de yapıldı USG iyi dedi burun kemiği var ense kalınlığı normal dedi kalp de 4 odacık var olmasi gerektiği gibi dedi kan verdim haftaya çıkacak sonuç
hadi bakalım hayırlı olsun :)

Nasil bir agri cnm tarifleyebilir misin?

Günaydın kızlar rüyamda büyük büyük arılar gördüm netten baktım şimdi evli kadının rüyasında büyük arı görmesi kız evlada delalet diyor nasip kısmet bakalım doğru cikicakmi
Aa bEN DE bugün erkek bebek yıkadım rüyamda ne demek acaba

Kızlar merhaba ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar kimler di bilen hatırlayan var mı

Ben aranızda en geç gelenim herkes öğrenecek ben en son öğreneceğim galiba cinsiyeti ama sizinkileri çok hevesle okuyorum. Çok eğlenceli cinsiyet tahminleri. Hemşire bir arkadaşım var kadın dogumda çalışıyor. Bu yıl erkek yılı dedi. Herkesin de erkek çıkıyor. Cidden erkek yılı galiba. annem de tulum örmüş lacivert. Diyorum ya kız olursa

Lacivert ikisine de yakışır. Ben mesela pembe sevmeyenlerdenim :) kız olsa da sarı yeşil falan giydirrim heralde

Lacivert ikisine de yakışır. Ben mesela pembe sevmeyenlerdenim :) kız olsa da sarı yeşil falan giydirrim heralde
Ay evet kızları pembe ile çok boguyorlar. Erkekleri de mavi ile. Halbuki bebek onlar, rengarenk giydirmek lazım minnoslari:) renklerin tadını çıkarmak lazım

Günaydın kızlar... Kan sulandırıcı iğne kullanan vardı sanırım benm gbi ya son 3_4 gündür morarma oldu çok ve bı noktada beze gibi sertleşme gibi bişey var aciyor

Mrb cnm bende kullanıyorum. İlk hamileligimde de kullandım. Merak Etme normal..bende de morluklar ve beZeler oluşuyor. .geçiyor zamanla

Merhaba kizlar ilk hamileligimde bende o ignelerden kullandim ve cook morariyordu. Artik dua ediyordum morarmasin diye. Yaptigim arastirmalar sonucunda sunu buldum ve cok ise yaradi. Dolaptaki buz kaliplari varya ilaclarla fln verilen onlarla igne yapcagim yeri sogutuyor ondan sonra igne yapiyordum kendime oylelikle morarmasini engellemistim. İse yariyor deneyin derim. İnsallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Pek cok konuda kizlarin yanliş yonlendirildigini düşünüyorum. sadece renkler de degil... bakın oyuncak reyonlarina ne kadar zekayı gelistirecek oyuncak varsa erkek reyonlarinda... kiz reyonlari ise cicişler in evi gibi... kiyafetler de öyle uzerindeki yazilara bakin erkek kiyafetlerinde I am advengerous yani ben bir maceraciyim ya da engel tanimiyorum tarzi seyler yazarken kiz kiyafetketinde princess fln yaziyor... bir arastirma okudum 5 yaş ve 6 yaş grubunda yapilan bir araştırma simdi bulup paylasacagim 2 dkya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…