2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rica ederim :) benim için de çok rahatlatıcı oluyor burası her açıdan... en basitinden aynı zaman diliminde aynı dertlerden muzdarip olan başka insanlar da olduğunu bilip süreci manen paylaşabiliyoruz...
Biz fazla kalabalık bir aile değiliz ama kendi kardeş bağları kuvvetli olanlar daha cesaretli oluyor ikinci çocuk için zaten. Benim için de kardeşim çok çok kıymetli,, onun olmadığı bir dünya düşünemiyorum. Haliyle planlamış olsam bu kadar kısa sürede cesaret edemezdim belki ama Ayşe'ye kardeş fikri hep sabitti kafamda :) en hayırlı zamanda darısı başına inşallah :)

Saol cnm. Haklısın aslında, doğrudüzgün havalandıramıyoruz. Radyatörler yanmıyor hala, ev geceleri ve haliyle sabahları buz gibi.. neyi bekliyorlar daha anlamadım

Ayy bu merkezi sistem beni öldürecek,kar mı yağsınlar diye bekliyorlar... biz valla 15 gündür hafiften acıyoruz valla,yoksa soguk yani geceleri.
Her günde odaları teker teker havalandırıyorum,yoksa cok kuruluk yapıyor,havasız kalıyor.
Tekrar gecmis olsun cnm.

Çok geçmiş olsun cnm. Endişelenmene gerek bile kalmaz inşallah bir daha

Su pedofili olayı beni cok kötü etkiliyor,her haberde aglıyorum artık özellikle anne olduktan sonra insan daha bi baska bakıyor.sen tırnagına zarar gelse oturup aglarsın bi allahın belası pislik gelip senin en kıymetline kıyabiliyor...Allah tüm savunmasız cocuklarımızı böyle serefsizlerden korusun,hep iyilerle karşılaşsınlar insallah.

Ben de bu konudan çok korkuyorum iyi veya kötü davranışların ayrımını çocuğuma nasıl anlatabilirim bilmiyorum şuanda bence tüm annelere bu konuda eğitim verilse hiç fena olmaz
Aslında birkaç resimli örnek paylaşıcam bizim sevdiğimiz kitaplardan ama sıkılır mısınız diye korkuyorum :)) bu tarz aktiviteler çocuğa dikte etmek yerine kendi farkederek kabullenmesini sağlıyor...

Hadii göZünaydın cook sevindim:)

Aslında birkaç resimli örnek paylaşıcam bizim sevdiğimiz kitaplardan ama sıkılır mısınız diye korkuyorum :)) bu tarz aktiviteler çocuğa dikte etmek yerine kendi farkederek kabullenmesini sağlıyor...
Bence paylasabilirsin:) nie sıkılalım,hersey bebeklerimiz icin

Amin cnm. Ne yaparsak yapalım asgari bir risk herkes için var tabi. Ama çocuğa çığlık atmayı öğretmek, okula sağsalim gidip dönmesini sağlamak, oyun parkı vb yerlerde (yardımcı abla, oyun ablası vs olsa dahi) yalnız bırakmamak, yabancılara karşı mesafeli ve tedbirli olduğunu öğretmek vb ne kadar önlem varsa almak şart. Çünkü malesef tv'de gördüklerimiz olayın çok ufak bir kısmı,, işin gerçek istatistikleri kaldırabileceğimizin çok daha ötesinde bildiğim kadarıyla

Soruyorum kaçtır apartman görevlisine ama yönetmelikte neyse o diyor! Bugün yöneticiye soracağım artık. Bu ne zulümdür anlamadım. Sorsan kaf dağının tepesinde yaşıyor hepsi, ama kendileri yakmasa bile ortak alanın ısıtması paylaşılıyor diye açılmasın isteyenler varmış site de bebek ve hamile dolu üstelik bu ara :))

İşte sırf bu yüzden son 4 senedir "uzun yaşayabilmek" istiyorum inan :)) ondan öncesinde erken ölüm temiz ölüm falan derdim hep, garip bir amaaan ölünce niye öldüm diye ağlayacak mıyım sanki, mis gibi dinlenicem işte derdim :)))) ama artık yaşamak gerek gerçekten,, en azından sağlıklı ve erdemli gençler olduklarını görene kadar :)

Düşüncesizlik yani,baska bişey deil.
Kış geldi artık,çok saçma hala beklemeleri yani.
İnsallah acarlar bi an önce cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…