2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar 2 aylik benim ogluşda...başindaki kuruluk artti banyo öncesi zeytinyagi tarak denedin ama azalacagina artti banyo haftada bir azmi havalar serinledi diye korkuyorum...kuruluk vucudundada var ne yapacagim normalmi
Az bence gün aşırı yıkanması lazım yada ikş günde bir

Şimdilik normal çok uyumadı dün ama sakin gibiydi şimdi de yoldayız arabada sıkıntı yok zaten inşallah sorun olmaz tatile çıktık pişman olmayayım lütfen:)
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz tatilden anlarsın bir şey bende pes ettim artık uyutmaya calismayacagim

Radyatörleri yaktırdıııım!! Yaşasın sıcak ev :)) yalnız kızlar karı koca ve Ayşe berbat durumdayız ya. Çocuğun artık burun silmekten üst dudak çatladı komple. Benim burnu falan geçtim gözler bile akıyor, kemikler zonk zonk... Duru henüz ben hapşırırken sırıtma halinde şükür ama ciddi ciddi korkuyorum. Çocuk okula gidemiyo,, halletmem gereken mühim bi iş var, kaç gündür gidip görüşemiyorum,, saç baş tarumar,, ev aldı başını gidiyor,, her yer yatak döşeğe dönüştü,, trajikomik haldeyiz,, çaya bekleriz :))

Canim cok geçmiş olsun ya bi an once atlatin inşallah duru bebis e de bulaşmasın biz gelelim belki yolda arabada uyur uyumayan Bebe zira sınırlarımı zorluyor yine :)

Canim cok geçmiş olsun ya bi an once atlatin inşallah duru bebis e de bulaşmasın biz gelelim belki yolda arabada uyur uyumayan Bebe zira sınırlarımı zorluyor yine :)
:))) buyrun valla :)) benimkiler de arabada uyuyor çok şükür, zaten Ayşe anca öyle uyuyor hatta,, işe yarar sizde de bence :))

Geçmiş olsun cnm çabuk atlatırsınız inş

Manuel pompa candır ya bu elektronik süt pompaları hemen bozuluyor iki gündür iş yerinde sıkıntıdaydım. Mamajo almayın kullanmayın

Çok geçmiş olsun canım yaa
Biz haşa anlatamadık burun akıntısı devam ediyor. Pis hastalıklar geçmek de bilmiyor. Tavsiyem bol bol sarımsak yut antibiyotik olsun.
Tez vakitte geçsin gitsin.
Duruya da bulaşmaması için maske takın canım. Sür falan korumuyor benim bebe hastalandı. Yeni nesil virüsler taşı deliyor resmen. Azimliler.

sorma ya dun onu dedim, iyi olacagiz diye gidiyoruz ama mikrop yuvasi hastaneler butun cocuklar hasta.
insallah bisey cikmaz. kilosu 6200 gr boyu da 62 cm olmus. allahtan gelisiminde sikinti yok.
takipteyim bakalım , inşallah sizi de iyi sonuçlar çıkar
insallah canim cok sagol.
bizde de geniz akintisi basladi

A AysheDuru gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım yaa
Yatak başını yükselt
Geniz akıntısı gece tıkanmasına sebep oluyor
Pis akıntı bizde de hala tam olarak geçmedi 2 hafta oldu. Umarım sizinki çabuk geçer. Bol soğan sarımsak yemek lazımmış.

yiyeyim bari. reflu yataginda yatiyor zaten geceleri yuz ustu. memeye uyaninca nasil tikali oluyor burnu kiyamam ya

yiyeyim bari. reflu yataginda yatiyor zaten geceleri yuz ustu. memeye uyaninca nasil tikali oluyor burnu kiyamam ya
Bilemedim canım ya yüz üstü yatınca tıkanmasın burnu
Sırt üstü ya da yan yatınca akar içeri en azından.
Bilemedim gece dikkat etmek lazım. Gerçi gözün üzerindedir Emin'im.
Ben bir gece soğan koydum ama eşim çok rahatsız oldu. :) bir daha koydurtmadı
Nem cihazını çalıştırdım burnu kurumasın diye.
Öyle idare ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…