2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm,, gerçekten öyleler... ben çok fazla hastalanmam, çocukluğumda çok içtiğim için ilaçtan da nefret ederim ama bu sefer fena çarpıldım,, ilaçsız nasıl olucak bilmiyorum üstelik de yarın bebek için bir grup daha misafir geliyor. Allahtan evi büyük diye annemde toplanmayı kararlaştırmışlar. Zira şu an eve hırsız bile girse utanırım valla :))

Benimde baslarda oyle oluyodu. Bu oyle diil. Sadece sag mememin sol tarafinda sertlik var. Dokununca aciyo. Emzirdim bosaldi memem ama o hala duruyo
Emzirdikten sonra bir se sagmayı denesen? Belki tamamen boşalinca geçer.

Hey maşallah kocaman olmuş Barış Bey

Dün bizde doktora gittik ciğerlere inmemiş ama sınırdaymış takip et morarma nefes darlığı olursa hastaneye getir yatıralım dedi . Antibiyotige başladık,çok üzgünüm inşAllah bian önce atlatırız .Sizlerde dikkat edin bebislere salgın varmış , bizede abisinden bulaştı heralde anasınıfına gidiyor

Kizlar 2 aylik benim ogluşda...başindaki kuruluk artti banyo öncesi zeytinyagi tarak denedin ama azalacagina artti banyo haftada bir azmi havalar serinledi diye korkuyorum...kuruluk vucudundada var ne yapacagim normalmi
Ben bir gun durup ertesi gün mutlaka yıkıyorum
Sonucta evlr sıcak,bence sende yıka

Huysuz kucakçı memeci etrafa ilgisi acayip çırpınıp duruyor gülüyor konuşuyor ama kucakta ve çok yoruyor
Ayyh benimki bir de ağlıyor
Meme verince de ağlıyor
Ayakta dolandırırken de ağlıyor
Mızmız
Memeyi hem istiyor hem istemiyor
Sapıttı :)
Biri çoçuğumda atak haftasının bittiğini hatırlatabilir mi lütfen

Çok gecmis olsun,insallah bi an önce iyi olur bebişin...

Ya evin dağınıklığını bosver siz iyi olun da,hepsi hallolur.maske mutlaka kullan,aslında cok fazla haşır neşir olmasan aslında bu ara Duru'yla,emzir ver bakıcısına ya da annene bi kac gün böyle idare edin bence.
Bu arda radyatör zaferinizi de ayrıca kutluyorum!!! :)

Merhaba kızlar bizim kız dün bir acayipti. Öğlen 12 den gece 1 e kadar uyumadı . Uyumak istiyor ama uyuyamıyor gibiydi yani. Sürekli ellerini emmeye çalıştı emzik zaten kabul etmiyor omzuma alıyorum omzumu emiyor meme veriyorum tok olduğuna eminim yine de emiyor kolumu parmağımı kısacası herşeyi emmeye çalıştı. Bir sıkıntısı mı var anlamadık. Bugün de anneannemizi gönderdik çok alışmıştım gönderince mutsuz oldum B bursa_83 dediğin gibi elimden gelse hiç göndermiycem annemi seni daha iyi anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…