2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu arada bir kısmımız Kehribar kolyeyi aldık indirimli bi şekilde. Düşünen varsa eğer ulaşsın bana
İpeğinki şu

Eklentiler

• kehribar-bebek-diş-kolyesi-KB003-K04-510x600.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 58
Saol cnm :) şu an sadece emziriyorum,, hatta sabah bir kere de sağdım kadın biberonla verdi. Altını bile değiştirmiyorum. Zaten Ayşe de evde olduğu için fazla haşır neşir olmamız istesem de mümkün değil :))) hayırlısıyla normale dönsek artık

Pof ya geçmiş olsun cnm benimkini de durduramıyoruz ki, bi şekilde kaçıp gidip öpüyor kardeşini (

Çorabımı bile giyemem evde biri olmasa yapabilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum :)
Acaba bendemi problem dicektim ama çok şükür değilmiş şuan kucağımda uyuyor son yarım saat içinde 3 kere yatırdım 2 dk sürdü hop tekrar kucakta nasıl kalkıp yemek yapicam zaten uyanık olunca imkanı yok

12. Hafta, atak haftası. Çok ciddi fark yarattı bizde bu hafta yatarken ayaklar hep havada artık. Tabi çoğunlukla kucakta
Aynen, sürekli çırpınıyor. Oyun halısındaymış gibi hareketler yapıyor falan.. iki gündür böyle... abla da evde olunca ses tavan zaten,, uyku da bölünüyor haliyle... nazar değdirdim çocuğa

Ben bebek olduktan sonra ertelememeyi öğrendim. Eskiden olsa "Çamaşır mi? Şu diziyi izleyeyim de bir saat sonra atarım." ya da "Yatağı da kahvaltıdan sonra duzeltirim" derdim ama şimdi bulduğum ilk vakitte yapıyorum her şeyi Erteleme hastalığını bebekle yendim :)))

yok valla tek diilsin,, ben bi çocuk varken de böyleydim.. gerçi ben çocuk yokken de böyleydim

Bende öyleyim ancak beyler her ne kadar bebekle evde olduğumuzu bilmelerine rağmen evde yemek olmayınca o surat bir asılıyor yani en azından benimki oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…