Ya evin dağınıklığını bosver siz iyi olun da,hepsi hallolur.maske mutlaka kullan,aslında cok fazla haşır neşir olmasan aslında bu ara Duru'yla,emzir ver bakıcısına ya da annene bi kac gün böyle idare edin bence.
Bu arda radyatör zaferinizi de ayrıca kutluyorum!!! :)
Saol cnm :) şu an sadece emziriyorum,, hatta sabah bir kere de sağdım kadın biberonla verdi. Altını bile değiştirmiyorum. Zaten Ayşe de evde olduğu için fazla haşır neşir olmamız istesem de mümkün değil :))) hayırlısıyla normale dönsek artık
Ben anakucagina koyup yapıyordum onunla konuşa konuşa hatta tencere kaşık sesleri falan hoşuna gidiyordu ama son 2 gündür cok mız mız anakucaginda durmuyor ağlıyor yapamıyorum
Acaba bendemi problem dicektim ama çok şükür değilmiş şuan kucağımda uyuyor son yarım saat içinde 3 kere yatırdım 2 dk sürdü hop tekrar kucakta nasıl kalkıp yemek yapicam zaten uyanık olunca imkanı yok
Aynen, sürekli çırpınıyor. Oyun halısındaymış gibi hareketler yapıyor falan.. iki gündür böyle... abla da evde olunca ses tavan zaten,, uyku da bölünüyor haliyle... nazar değdirdim çocuğa
Ben bebek olduktan sonra ertelememeyi öğrendim. Eskiden olsa "Çamaşır mi? Şu diziyi izleyeyim de bir saat sonra atarım." ya da "Yatağı da kahvaltıdan sonra duzeltirim" derdim ama şimdi bulduğum ilk vakitte yapıyorum her şeyi Erteleme hastalığını bebekle yendim :)))
Acaba bendemi problem dicektim ama çok şükür değilmiş şuan kucağımda uyuyor son yarım saat içinde 3 kere yatırdım 2 dk sürdü hop tekrar kucakta nasıl kalkıp yemek yapicam zaten uyanık olunca imkanı yok
Ben bebek olduktan sonra ertelememeyi öğrendim. Eskiden olsa "Çamaşır mi? Şu diziyi izleyeyim de bir saat sonra atarım." ya da "Yatağı da kahvaltıdan sonra duzeltirim" derdim ama şimdi bulduğum ilk vakitte yapıyorum her şeyi Erteleme hastalığını bebekle yendim :)))
Bende öyleyim ancak beyler her ne kadar bebekle evde olduğumuzu bilmelerine rağmen evde yemek olmayınca o surat bir asılıyor yani en azından benimki oyle