2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende öyleyim ancak beyler her ne kadar bebekle evde olduğumuzu bilmelerine rağmen evde yemek olmayınca o surat bir asılıyor yani en azından benimki oyle
Bence eve gelince önlüğü beline bağla kucağına da çocuğu ver bakalım ne yapiyor

Bu arada bizim kız da sümüklü kanlı kaka yaptı Eşim koştu geldi kakali bezle hastaneye gitti geç olmadan tahlil alsınlar diye. Bakalım ne çıkacak

Gündüz 1 saat uyumazsa yapamıyordumcanım uyanık olduğunda kendi kendine oyalanmıyordu malesef bizimki ama 15 gündir annem burdaydı o alıştırdı biraz anakucağına koyup mutfakta iş yapıyordu şimdi ben de deniycem bakalım. Hem uyumayıp hem de sensiz durmuyosa yapman çok zor zaten üzülme. Ama dışarıyı tanıdıkça oyalanma süreleri artıyor

Ay çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez daha fazla.

Tamamen karanlık ve anne karni sesi denesen. S sakyuz bu yöntemle uyutuyormuş.

Evde bebekle yemek yapabilen var mi
Haftada bir kere şansım varsa yapabiliyorum, onu da fazla yapıp 3 gün falan götürsün diye uğraşıyorum. Yaparken defalarca bölünüyor. Sebzeyi bir seferde soyuyorum, çocuk uyanınca duruyorum başka seferde soğanı soyup kavuruyorum başka seferde hepsini katıyorum ondan sonra bolmemeye çalışıyorum kucağımda veletle gidip karıştırıyorum. Onun dışında eşim gelince makarna ya da menemen. Bazen de dışarıdan ev yemeği alıyoruz mecburen. Çocuk olunca yemek yapana büyük hayranlık beslemeye başladım, normalde elimin lezzeti vardır ama yapmaya yapmaya yaptığım yemekler de lezzetsiz olmaya başladı gibi geliyor bana.

Ben de ben de. Gerçi şimdi de çok yorgunum, bacaklarım ve kollarım ağrıyor sürekli evi turladığımdan. Bir de doğumdan hemen önce burkmuştum ya ayağımı, hala ağrıyor arada çok yoruldugum zaman. O yüzden hala hep ertelemek istiyorum deli gibi, sadece ertelemeye zamanım yok

Aynen ya bide eskiden iki saatte yapılan yemek temizlik vs yarım saatte bitiyor artk nasıl gözüm korktuysa çocuktan:)

Pof ya geçmiş olsun cnm benimkini de durduramıyoruz ki, bi şekilde kaçıp gidip öpüyor kardeşini (
Çok sağol cnm Bizde aynı durduramıyoruz ,kardeşin hasta olur öpme diyorum tamam diyor unutup tekrar öpüyor .İnşallah sizde duruya geçmeden atlatırsınız cnm

Ya bu çocukların halı ne olacak Ahmet'te 2 gün uyumuyor Birgün uyuyor bizde bu Şekilde ilerliyor dün uyuma günüydü bir tencere yaprak sarması yaptım düşünün :) bugun fenalardayız uyumuyor artık yarında böyle gider sabır sabır

Ya iyi aklıma getirdin bir yerden sonra beyin de duruyo galiba hep aynı şeyleri deneyip durdum :)

Doğru ya senin öyle bir durumun da vardı. Erteleme isteği var aynen ama ertelersen ölürsün
Gözle görülür halde miydi kan İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım bekliyoruz haberlerini
Evet baya vardı yani kakanin içind e. Gidene kadar bez emmis ya Bezden almayi akil edemedim. Almislar ornek ama sonuc cikar mi bilemeyiz demişler. Bakalım yazarım burdan.
Aynen ya bide eskiden iki saatte yapılan yemek temizlik vs yarım saatte bitiyor artk nasıl gözüm korktuysa çocuktan:)
Evet ben de temizliği yaya yaya yapardım............

İnşallah cnm çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…