2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Masallsh valla. Yaprak sarmasina asla cesaret edemem. Ben hep kolay seyler yapiyom.

Cok gecmis olsun canm. Ins bise cikmaz

Ya kizlar bittim ya. Sabahtan beri ustumde uyuyo oglum. Yatagina koyunca cigligi basiyo. Valla tukendim.

E elif_ay canım sen alacağında söyle bana kodu tekrar aktif edicekler. Şu an aktif. Son sayıyı heyecanla bekliyorlarmış

Inşallah bisi olmaz cnm. Çünkü yuvarlak kafayı çok severim de

Vücudunu da çeviriyor musun peki

Gecmis olsun A AysheDuru T Turkuazz1 nilselen
Biz de hastayiz. Bade 2 hafta once oldu yaman a bulasti simdi daha iyi ama oksuruk devam edio.Bu arada bade yine hasta oldu.Kulagina vurdu.iltihap var antibiyotik kullanio.Bugun anneanneye yolladim.Yaman da sabahtan beri hapsirio ins.yine bulasmamistir diycem ama cok zor.
Bu hastalik durumlarindan ve kucugun gece gunduz hic uyumamasindan da cok bunalmis durumdayim.Napicagimi sasirdim artik.1 hafta sonra da 3 ayi doluo artik nedir yani.Memede uyurdu orda da uyumuo artik.Gece yatio 3 saat sonra bi kalkio emziriyorum yerine koyuyorum aglio aliyorum tekrar emziriyorum tekrar yerine koyuyorum yine ayni .Boyle boyle 3 saat geciyo.zombi gibiyim.Annem geldi dun ayaginda salladi.Sesimi cikaramadim artik gucum yok cunku.Yeter ki azcik uyusun die bakiyorum.hafiften alistiriyim dedim kendi kendine uyusun.Imkansiz ya cok aglio 45 dk ugrastim 2_3kere.yok yani.Olmuyo.Nasi olucak nasi alisicak.Su an o kadar uzak gorunuo ki

Çok sağol cnm Bizde aynı durduramıyoruz ,kardeşin hasta olur öpme diyorum tamam diyor unutup tekrar öpüyor .İnşallah sizde duruya geçmeden atlatırsınız cnm
Aynen bizimki deelini eline koyuo bak anne ben bise yapmiyorum o benim elimi tutuo dio bi de:)

Cok gecmis olsun cnm yaa

B bursa_83 troid ilacini kullaniyomusun canim qittinmi hic ne durumda ? Ben biraktim tamamen deli qibi

canim dogumdan sonra levotironu 50ye dusur demisti,bir süre kullandim,sonra ben de biraktim
halsizlik falan vardi ya,dün gittim kan verdim ama sonuclar bugün cikacakti,gidemedim ama kardesime gosterdim. kan her zamanki düşük,tiroid 2.27.

Canım hastaneden tüp alsın eşin ben sesi duyar duymaz kaşıkla tüpe toplamıştım hemen emiyor bez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…