2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutiiii olmaz böylee ayakta da olsa at ağzına bişeyler bu saate kalma
Ah canım bu çocuk elimi kolumu bağladı bugün. Uyusa da yanından ayrıldığım an uyanıyor. Hiç bu kadar atakta olmamıştı
Üstelik bugün kahkaha atmayı öğrendi
Egzersiz yaparken 10'a kadar sayıyorum her harekette, her rakamda gülüyor, sesli gülüyor derken kahkaha atmaya başladı Önce bi şaşırdı, tekrar attı, tekrar şaşırdı nerden geliyor bu ses diye
Büyüme haftasını doruklarına kadar yaşıyoruz

masallah kuzuya ya bana hala nasıl aldığımızı söylemediniz kolyeyi cahil cuhela ben

masallah kuzuya ya bana hala nasıl aldığımızı söylemediniz kolyeyi cahil cuhela ben
kehribarsepeti.com a giriyorsun ordan bebek diş kolyelerine tıklıyorsun beğenip sepete ekliyorsun, ödeme sayfasında kupon kodu kısmına ailemözel yazıyorsun kredi kartı bilgilerini girip ödemeni yapıyorsun.

Sağol cnm sizede geçmiş olsun .Bizde uykusu geldimi evin içinde dolaşıyoruz ,uykuya geçmesi zor oluyor kollarım çok ağrıyor ,aman uyusunda nasl uyursa uyusun diyorum,bu aralar elektirik süpürgesiyle uyur oldu ,benim super ge baya bağırdığı için onun sesini bastırıyor

Çok geçmiş olsun cnm benimkine de bulaşmamış olması mucize olur sanırım. Valla uykuya benim annemle kadın da ayağında sallayarak alıştırdı cnm. Başka çaremiz yoktu çünkü. Ama ben hala kucağımda sakin sakin uyutmaya çalışıyorum. Gece de genelde bir kere uyanarak sabaha kadar uyuyor artık ama uyumazsa da yatarak emziriyorum ve uyuduğu yerde bırakıyorum. Yani şu an işin şeklinden ziyade nihayetini düşünüyorum. oturmaya başladıktan sonra zaten gündüz fazla uyumasalar da olur.. ben mama sandalyesinin tepsisine koyardım ahşap oyuncakları,, uzun uzun oynardı Ayşe.. bunu da o tarz hedefi olan oyunlara alıştırmak istiyorum o yüzden... o zamana kadar uyusun da :) sen de öyle avutmaya çalış kendini,, 3-4 ay daha sabredicez,, sonrası kolay olucak inşallah :) en azından 2 yaş krizlerine kadar :))))

analar candir:))
biraz zaman gecsin,yine cagir

kehribarsepeti.com a giriyorsun ordan bebek diş kolyelerine tıklıyorsun beğenip sepete ekliyorsun, ödeme sayfasında kupon kodu kısmına ailemözel yazıyorsun kredi kartı bilgilerini girip ödemeni yapıyorsun.
Teşekkür ederim

Çok sağol cnm Bizde aynı durduramıyoruz ,kardeşin hasta olur öpme diyorum tamam diyor unutup tekrar öpüyor .İnşallah sizde duruya geçmeden atlatırsınız cnm
İnşallah cnm :) ben tersini uyguluyorum küçük olduğu için,, ikinizin taşıdığı mikrop ailesi farklı, onunkiler sana geçerse hasta olabilirsin diyorum öbür türlü kendini suçlu kardeşini de korumaya çalışılan çocuk gibi görebiliyorlar çünkü (

Saol canim
Off bilmiyorum ya benim kiz hic ole kendi kendine oyalanmazdi o yuzden ole dusunemiyorum herhaldebi de 2 ay sonra falan ise basliycam annem bizim kizi da hep ayaginda salladi sallama dememe ve gerek duymamasina ragmen .Bunda da simdi bi duzen oturtma telasina girdim iste ben yokken nolucak gece bu kadar uykusuz kalirsam sabah ise nasi gidicem falan.Tmm dusunmiycem nihayetine bakmaya calisicam ben de en azindan 1 ay kadar daha.Hazir diil demekki. Bizim dr da 4.5 ay dedi ama ne biliyim iste bi turlu uyutamayinca dinirlerim bozuldu

Ya bilemiyorum. Çocuğumu bırakmak istemiyorum her anne gibi. Problemsiz bor cocuk olursa kayinvalideme birakirim. Zaten yarim gün çalışıyorum süt iznini de kullanırsam 12 buçuk gibi cikarim. Bakalım zaman ne gosterecek.
Bu arada kadın doğum doktorları heyet raporu verebiliyorlarmış bakalim şansımı deneyeceğim kendi doktorumda

Iyiymis bak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…