2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yeni aldığım 3 numara pampers premium care sarı cırt cırtlı, file gibi dokusu var hem iz yaptı hem de azıcık kızardı. Canım çok sıkıldı koca bir koli aldım bi de.
Huggies i deneyebilirsin canim ben de 3 numarasini bilmiyorum gerci 2yi stoklamistim kucuk gelmesine ragmen kullaniyorum.3 daha farkli ama kizimda da huggies kullaniyodum cok memnundum.primanin kimyasal barindirdigi haberlerinden ve yakin bi arkadasimin akrabasinin da(primada calisan)dogrulamasindan dolayi prima kullanmiyorum ben.Zaten kokusu da cok agir geliyo

kehribarsepeti.com a giriyorsun ordan bebek diş kolyelerine tıklıyorsun beğenip sepete ekliyorsun, ödeme sayfasında kupon kodu kısmına ailemözel yazıyorsun kredi kartı bilgilerini girip ödemeni yapıyorsun.
Karamel mi milky limon mu oğlum esmer arkadaslar

Okadar cabaya ragmen hasta olduk teyzeler antibiyotik kullaniyoduz simdilik tek cabam altina dusmemek bu arada hasta olanlara buyuk gecmis olsun sizler neler yaptiniz nasil atlattinizz

En başından beri primayı aynı nedenlerden dolayı reddettim, çoğu arkadaş bilir nasıl karşı çıktığımı. Yurtdışında teyzemler var, pampers kullanıyorlar. Buraya da yanlarında getirmişlerdi. Bitince aynısını aldılar burdan. Prima versiyonunu. İki bez o kadar farklıydı ki. Ben de bu yüzden prima değil pampers alıyordum. Türkçe yazmadığına güveniyordum.Hatta ben huggiesle başladım. Bir süre huggies kullandım. Yeni pakete geçti onlar da, içeriği öyle değişti ki. Taşırdı, bayat bi kokusu vardı bacaklarına yapışkan izler bıraktı. Bu yüzden pampersa geçtim ve beyaz cırtlıdan memnundum. Koca bi paket elimde patladı resmen

Iste 2 no guzel canim 3u ben de bilmiyorum ama ben de onu bayagi stokladim o da benim elimde patlayabilir.Prima pampers ayni diil mi zaten primanin yurt disi ismi pampers die biliyorum ben

Iste 2 no guzel canim 3u ben de bilmiyorum ama ben de onu bayagi stokladim o da benim elimde patlayabilir.Prima pampers ayni diil mi zaten primanin yurt disi ismi pampers die biliyorum ben
Prima Türkiye için ürettiği pampers yurtdışı evet ama artık Türkiye dede satılıyor sadece pampers yazılı olan

Yeni aldığım 3 numara pampers premium care sarı cırt cırtlı, file gibi dokusu var hem iz yaptı hem de azıcık kızardı. Canım çok sıkıldı koca bir koli aldım bi de.
Yaaa bende bir tek bende mi oldu diye dusunuyodum. Bende 1 koli aldim. Aynen hem iz yapiyo hemde hala sizdiriyo. Gerci benim oglan tazyikli calisiyo ondan olabilir

Tahmin ediyorum cnm, bozulur tabi benimki de anne bağımlı,, sürekli oyun, aktivite vs istiyor,, hatta şimdi Duru var diye hiç yanından ayrılmayayım istiyor. Ama önceden oyunu verince en azından bitirene kadar oyalanıyordu bu sefer sen de öyle alıştır bence.. hatta ben de biraz daha bağımsız oyalanabilmesini istiyorum büyüğe nispeten... gerçekten yaşlanıyorum artık galiba, eskisi kadar sabırlı hissetmiyorum kendimi sanki :))))

Hamilelik bittiya iyice savdik kendimizi benimde qitmem lazim ama kziimi kimseye birakmak istemiyorum ya sacma sapan bi kiskancliqim war suan

Ya iyi aklıma getirdin bir yerden sonra beyin de duruyo galiba hep aynı şeyleri deneyip durdum :)
İnsan bazen döngüye giriyor, girdiği zaman da aynı şeylerde takılıp kalıyor. Dışarıdan bir göz iyi geliyor. O yüzden bu forumda takılmayı seviyorum

Ay çok geçmiş olsun. Sonuç çıktı mı?

Yehuuu kahvaltı yapıcam
Muti Ana kahvaltını bukadar geciktirme. Doğru dürüst bir şey yiyemesen bile en azından ağzına peynir zeytin falan bir şeyler at.

Vücudunu da çeviriyor musun peki
Komple yan çevirip önüne arkasına battaniyelerini katlayıp sıkıştırıyorum devrilmesin diye.

Ay kahkaha da mı atıyor artık. Hakkını vermiş ataginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…