Yeni aldığım 3 numara pampers premium care sarı cırt cırtlı, file gibi dokusu var hem iz yaptı hem de azıcık kızardı. Canım çok sıkıldı koca bir koli aldım bi de.
Huggies i deneyebilirsin canim ben de 3 numarasini bilmiyorum gerci 2yi stoklamistim kucuk gelmesine ragmen kullaniyorum.3 daha farkli ama kizimda da huggies kullaniyodum cok memnundum.primanin kimyasal barindirdigi haberlerinden ve yakin bi arkadasimin akrabasinin da(primada calisan)dogrulamasindan dolayi prima kullanmiyorum ben.Zaten kokusu da cok agir geliyo
Okadar cabaya ragmen hasta olduk teyzeler antibiyotik kullaniyoduz simdilik tek cabam altina dusmemek bu arada hasta olanlara buyuk gecmis olsun sizler neler yaptiniz nasil atlattinizz
Huggies i deneyebilirsin canim ben de 3 numarasini bilmiyorum gerci 2yi stoklamistim kucuk gelmesine ragmen kullaniyorum.3 daha farkli ama kizimda da huggies kullaniyodum cok memnundum.primanin kimyasal barindirdigi haberlerinden ve yakin bi arkadasimin akrabasinin da(primada calisan)dogrulamasindan dolayi prima kullanmiyorum ben.Zaten kokusu da cok agir geliyo
En başından beri primayı aynı nedenlerden dolayı reddettim, çoğu arkadaş bilir nasıl karşı çıktığımı. Yurtdışında teyzemler var, pampers kullanıyorlar. Buraya da yanlarında getirmişlerdi. Bitince aynısını aldılar burdan. Prima versiyonunu. İki bez o kadar farklıydı ki. Ben de bu yüzden prima değil pampers alıyordum. Türkçe yazmadığına güveniyordum.Hatta ben huggiesle başladım. Bir süre huggies kullandım. Yeni pakete geçti onlar da, içeriği öyle değişti ki. Taşırdı, bayat bi kokusu vardı bacaklarına yapışkan izler bıraktı. Bu yüzden pampersa geçtim ve beyaz cırtlıdan memnundum. Koca bi paket elimde patladı resmen
En başından beri primayı aynı nedenlerden dolayı reddettim, çoğu arkadaş bilir nasıl karşı çıktığımı. Yurtdışında teyzemler var, pampers kullanıyorlar. Buraya da yanlarında getirmişlerdi. Bitince aynısını aldılar burdan. Prima versiyonunu. İki bez o kadar farklıydı ki. Ben de bu yüzden prima değil pampers alıyordum. Türkçe yazmadığına güveniyordum.Hatta ben huggiesle başladım. Bir süre huggies kullandım. Yeni pakete geçti onlar da, içeriği öyle değişti ki. Taşırdı, bayat bi kokusu vardı bacaklarına yapışkan izler bıraktı. Bu yüzden pampersa geçtim ve beyaz cırtlıdan memnundum. Koca bi paket elimde patladı resmen
Iste 2 no guzel canim 3u ben de bilmiyorum ama ben de onu bayagi stokladim o da benim elimde patlayabilir.Prima pampers ayni diil mi zaten primanin yurt disi ismi pampers die biliyorum ben
Iste 2 no guzel canim 3u ben de bilmiyorum ama ben de onu bayagi stokladim o da benim elimde patlayabilir.Prima pampers ayni diil mi zaten primanin yurt disi ismi pampers die biliyorum ben
Yeni aldığım 3 numara pampers premium care sarı cırt cırtlı, file gibi dokusu var hem iz yaptı hem de azıcık kızardı. Canım çok sıkıldı koca bir koli aldım bi de.
Yaaa bende bir tek bende mi oldu diye dusunuyodum. Bende 1 koli aldim. Aynen hem iz yapiyo hemde hala sizdiriyo. Gerci benim oglan tazyikli calisiyo ondan olabilir
Saol canim
Off bilmiyorum ya benim kiz hic ole kendi kendine oyalanmazdi o yuzden ole dusunemiyorum herhaldebi de 2 ay sonra falan ise basliycam annem bizim kizi da hep ayaginda salladi sallama dememe ve gerek duymamasina ragmen .Bunda da simdi bi duzen oturtma telasina girdim iste ben yokken nolucak gece bu kadar uykusuz kalirsam sabah ise nasi gidicem falan.Tmm dusunmiycem nihayetine bakmaya calisicam ben de en azindan 1 ay kadar daha.Hazir diil demekki. Bizim dr da 4.5 ay dedi ama ne biliyim iste bi turlu uyutamayinca dinirlerim bozuldu
Tahmin ediyorum cnm, bozulur tabi benimki de anne bağımlı,, sürekli oyun, aktivite vs istiyor,, hatta şimdi Duru var diye hiç yanından ayrılmayayım istiyor. Ama önceden oyunu verince en azından bitirene kadar oyalanıyordu bu sefer sen de öyle alıştır bence.. hatta ben de biraz daha bağımsız oyalanabilmesini istiyorum büyüğe nispeten... gerçekten yaşlanıyorum artık galiba, eskisi kadar sabırlı hissetmiyorum kendimi sanki :))))
canim dogumdan sonra levotironu 50ye dusur demisti,bir süre kullandim,sonra ben de biraktim
halsizlik falan vardi ya,dün gittim kan verdim ama sonuclar bugün cikacakti,gidemedim ama kardesime gosterdim. kan her zamanki düşük,tiroid 2.27.
Doğru ya senin öyle bir durumun da vardı. Erteleme isteği var aynen ama ertelersen ölürsün
Evet baya vardı yani kakanin içind e. Gidene kadar bez emmis ya Bezden almayi akil edemedim. Almislar ornek ama sonuc cikar mi bilemeyiz demişler. Bakalım yazarım burdan.
Evet ben de temizliği yaya yaya yapardım............
Ah canım bu çocuk elimi kolumu bağladı bugün. Uyusa da yanından ayrıldığım an uyanıyor. Hiç bu kadar atakta olmamıştı
Üstelik bugün kahkaha atmayı öğrendi
Egzersiz yaparken 10'a kadar sayıyorum her harekette, her rakamda gülüyor, sesli gülüyor derken kahkaha atmaya başladı Önce bi şaşırdı, tekrar attı, tekrar şaşırdı nerden geliyor bu ses diye
Büyüme haftasını doruklarına kadar yaşıyoruz
Bu kadar olur
Bizim de modamız bu son iki gündür
Oturtmuyor
Meme ağzında ama dolanıyoruz yoksa ağlamalar ağlamalar
Ya o zaman da acaba süt mü az diyorum
Kafayı sıyırtacak bu çocuk bana