Ben karamel aldımKaramel mi milky limon mu oğlum esmer arkadaslar
Hamilelik bittiya iyice savdik kendimizibenimde qitmem lazim ama kziimi kimseye birakmak istemiyorum ya sacma sapan bi kiskancliqim war suan
Aman wc yi aksatmayın sonuçları kötü oluyor :)Biz üç aydır öyleyiz canım.
Wc bile yalan oluyor bazen, gidemiyorum
Taşırdı canım eski bayat bi kokusu vardı bacaklarına yapışkan izler yapmıştı ya resmen eskiydi bez.Mutella huggies den neden memnun kalmamıştın sen canım ben 2 numarasından memnunum baya
Yok aynı değil yani prima sırf Türkiye için üretiliyor buradakiler. Aldığım pampers kim bilir hangi ülke için üretilen bilmiyorum ama hiç beğenmedim onu da.Iste 2 no guzel canim 3u ben de bilmiyorum ama ben de onu bayagi stokladim o da benim elimde patlayabilir.Prima pampers ayni diil mi zaten primanin yurt disi ismi pampers die biliyorum ben
3 numara iyidir belki yaBende hugges alıcam ama çok kötüydüMutella
Kaç numara canım?Yaaa bende bir tek bende mi oldu diye dusunuyodum. Bende 1 koli aldim. Aynen hem iz yapiyo hemde hala sizdiriyo. Gerci benim oglan tazyikli calisiyo ondan olabilir
Tam verdi hakkını biz çılgınlar da yıldönümü kutlama çıktık atarlı bebeyleİnsan bazen döngüye giriyor, girdiği zaman da aynı şeylerde takılıp kalıyor. Dışarıdan bir göz iyi geliyor. O yüzden bu forumda takılmayı seviyorum
Ay çok geçmiş olsun. Sonuç çıktı mı?
Muti Ana kahvaltını bukadar geciktirme. Doğru dürüst bir şey yiyemesen bile en azından ağzına peynir zeytin falan bir şeyler at.
Komple yan çevirip önüne arkasına battaniyelerini katlayıp sıkıştırıyorum devrilmesin diye.
Ay kahkaha da mı atıyor artık. Hakkını vermiş ataginin
Benim ki büyüyor derken tam tersi memeden kopmaz olduGecmis olsun @AysheDuru @Turkuazz1nilselen
Biz de hastayiz. Bade 2 hafta once oldu yaman a bulasti simdi daha iyi ama oksuruk devam edio.Bu arada bade yine hasta oldu.Kulagina vurdu.iltihap var antibiyotik kullanio.Bugun anneanneye yolladim.Yaman da sabahtan beri hapsirio ins.yine bulasmamistir diycem ama cok zor.
Bu hastalik durumlarindan ve kucugun gece gunduz hic uyumamasindan da cok bunalmis durumdayim.Napicagimi sasirdim artik.1 hafta sonra da 3 ayi doluo artik nedir yani.Memede uyurdu orda da uyumuo artik.Gece yatio 3 saat sonra bi kalkio emziriyorum yerine koyuyorum aglio aliyorum tekrar emziriyorum tekrar yerine koyuyorum yine ayni .Boyle boyle 3 saat geciyo.zombi gibiyim.Annem geldi dun ayaginda salladi.Sesimi cikaramadim artik gucum yok cunku.Yeter ki azcik uyusun die bakiyorum.hafiften alistiriyim dedim kendi kendine uyusun.Imkansiz ya cok aglio 45 dk ugrastim 2_3kere.yok yani.Olmuyo.Nasi olucak nasi alisicak.Su an o kadar uzak gorunuo ki
Çok geçmiş olsunOkadar cabaya ragmen hasta olduk teyzeler antibiyotik kullaniyoduz simdilik tek cabam altina dusmemek bu arada hasta olanlara buyuk gecmis olsun sizler neler yaptiniz nasil atlattinizz
Maşallah kaçıncı haftadasınızAh canım bu çocuk elimi kolumu bağladı bugün. Uyusa da yanından ayrıldığım an uyanıyor. Hiç bu kadar atakta olmamıştı
Üstelik bugün kahkaha atmayı öğrendi
Egzersiz yaparken 10'a kadar sayıyorum her harekette, her rakamda gülüyor, sesli gülüyor derken kahkaha atmaya başladıÖnce bi şaşırdı, tekrar attı, tekrar şaşırdı nerden geliyor bu ses diye
Büyüme haftasını doruklarına kadar yaşıyoruz
Amaan yüzüstüne dikkat et,bnde bi kac kere öyle yatırdım da içim rahat etmedi hiç ,yanından ayrılamadım ne olur ne olmaz diye.Öyle yatırsam bile ceviriuor bizim kiz bugun yu ustu yatırmayı denedim bir iki saat uyudu ama çok da sevmiyor açıkçası. Inşallah alışır
Gecmis olsun @AysheDuru @Turkuazz1nilselen
Biz de hastayiz. Bade 2 hafta once oldu yaman a bulasti simdi daha iyi ama oksuruk devam edio.Bu arada bade yine hasta oldu.Kulagina vurdu.iltihap var antibiyotik kullanio.Bugun anneanneye yolladim.Yaman da sabahtan beri hapsirio ins.yine bulasmamistir diycem ama cok zor.
Bu hastalik durumlarindan ve kucugun gece gunduz hic uyumamasindan da cok bunalmis durumdayim.Napicagimi sasirdim artik.1 hafta sonra da 3 ayi doluo artik nedir yani.Memede uyurdu orda da uyumuo artik.Gece yatio 3 saat sonra bi kalkio emziriyorum yerine koyuyorum aglio aliyorum tekrar emziriyorum tekrar yerine koyuyorum yine ayni .Boyle boyle 3 saat geciyo.zombi gibiyim.Annem geldi dun ayaginda salladi.Sesimi cikaramadim artik gucum yok cunku.Yeter ki azcik uyusun die bakiyorum.hafiften alistiriyim dedim kendi kendine uyusun.Imkansiz ya cok aglio 45 dk ugrastim 2_3kere.yok yani.Olmuyo.Nasi olucak nasi alisicak.Su an o kadar uzak gorunuo ki
Dönersiniz dönersiniz insallah,sıkma canını cnmSaol cnm :) şu an sadece emziriyorum,, hatta sabah bir kere de sağdım kadın biberonla verdi. Altını bile değiştirmiyorum. Zaten Ayşe de evde olduğu için fazla haşır neşir olmamız istesem de mümkün değil :))) hayırlısıyla normale dönsek artık
Ben de hamilelik boyunca levotiron kullandım nasıl bıktıysam doğum yapar yapmaz bıraktım. Gidip tahlil yaptırmak lazım ama gidemiyorum çünkü bebeğinde yalnızım onu da hastaneye sokmak istemiyorumHamilelik bittiya iyice savdik kendimizibenimde qitmem lazim ama kziimi kimseye birakmak istemiyorum ya sacma sapan bi kiskancliqim war suan
Geçmiş olsun cnm inşallah temiz çıkar
Canım hastaneden tüp alsın eşin ben sesi duyar duymaz kaşıkla tüpe toplamıştım hemen emiyor bez
Gecmis olsun ins.bise cikmaz
insallah bir sey cikmaz canim.
Yaaaa,inşallah bişey çıkmaz
Mühim bişey çıkmıcaktır inşallah cnm. Hemen çıkıyor muymuş sonuç?
İnsan bazen döngüye giriyor, girdiği zaman da aynı şeylerde takılıp kalıyor. Dışarıdan bir göz iyi geliyor. O yüzden bu forumda takılmayı seviyorum
Ay çok geçmiş olsun. Sonuç çıktı mı?
Muti Ana kahvaltını bukadar geciktirme. Doğru dürüst bir şey yiyemesen bile en azından ağzına peynir zeytin falan bir şeyler at.
Komple yan çevirip önüne arkasına battaniyelerini katlayıp sıkıştırıyorum devrilmesin diye.
Ay kahkaha da mı atıyor artık. Hakkını vermiş ataginin
Sağ olun kızlar. Sonuç çıkmamış yarına kaldı artık.Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmaz.
gecmis olsun canim insallah bisey cikmaz. zorlanmadan falan olmustur diye umut ediyorum. kaka yaparken zorlanma falan oldu mu?Sağ olun kızlar. Sonuç çıkmamış yarına kaldı artık.
purpleworld Hiç aklıma gelmedi sonuç çıkmazsa öyle yapayım.
Sag ol. Her zamanki kadar zorlanmıştır ya sanirim fazla degil yanigecmis olsun canim insallah bisey cikmaz. zorlanmadan falan olmustur diye umut ediyorum. kaka yaparken zorlanma falan oldu mu?
Temizlik için birini bulsan yoksa çok zor canımKızım yalancı meme tutmuyor
Benim mememi yalancı meme gibi kullanıyor ki artık aşındı zavallılar
Uykulari 2 dakikadan olusuyor 5 dakikayi gecmedi bugun
Kollarım ve boynum çok ağrıyor koala gibi yasiyoruz yemek dahi yiyemedim henüz
Boğazlarım şişti her an hasta olabilirim ya bebeğine geçerse
Evde yalnızım!!!!
Ücretsiz iznim bitiyor!!!
Yarın doğalgaz çalışması için evi delik deşik edecekler her taraf mahvolacak uyumayan cocukla ben nasıl halledecem
Şimdi soruyorum size bayanlar napcam ben ????
oy fenaymis. ben de bugun disarda yemekte emziriyorum. birakti memeyi ortuyu inceliyor. hadi oglum ye su yemegini ben de yiyeyim dedim ama anlamadiEmerken bile gezmek istemek nedir biri bana açıklayabilir mi!
Evet kesinlikle bunu ins.basarabilirsem daha serbest birakmaya calisicam zaten herhalde ikinciler ister istemez ole olucak gibiTahmin ediyorum cnm, bozulur tabibenimki de anne bağımlı,, sürekli oyun, aktivite vs istiyor,, hatta şimdi Duru var diye hiç yanından ayrılmayayım istiyor. Ama önceden oyunu verince en azından bitirene kadar oyalanıyordu bu sefer sen de öyle alıştır bence.. hatta ben de biraz daha bağımsız oyalanabilmesini istiyorum büyüğe nispeten... gerçekten yaşlanıyorum artık galiba, eskisi kadar sabırlı hissetmiyorum kendimi sanki :))))
Evet gercekten biraz islerin yoluna girmesini istiyorum yaBenim ki büyüyor derken tam tersi memeden kopmaz oldu
Memede de uyumuyor dediğin gibi. Hep bir huysuz.
Memedeyken bir de dolaşıyorum ayakta.
Yakında amuda kalkıp ninni söylerken popoyu pışpışlarken ve kafamın üstünde zıplarken ve emzirirken ancak uyuyacak sanırım
Dehşet içinde yeni icatlarını bekliyorum.
İşin kötüsü annem de 1 hafta Yokbabama da ben yemek yapıcam vs.
Daha Doğumdan beri yemek yapmadım ki ben hafta içi. Sağolsun annem yapıyor. Zaten aksi mümkün değil. Lafta değil realitede benim kucağımdan inmeyen bir çocuk çünkü.
Nolur büyüsün akıllansınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?