2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hamilelik bittiya iyice savdik kendimizi benimde qitmem lazim ama kziimi kimseye birakmak istemiyorum ya sacma sapan bi kiskancliqim war suan

valla oyle oldu:))
simdi daha dikkat etmemiz lazim aslinda. yorgunluk+uykusuzluk bizi bitirriyor,bi dr ustune tiroidler

en guvendigin kisiye annene birak,boylece yavas yavas o duygudan uzaklasabilirsin belki.

Mutella huggies den neden memnun kalmamıştın sen canım ben 2 numarasından memnunum baya
Taşırdı canım eski bayat bi kokusu vardı bacaklarına yapışkan izler yapmıştı ya resmen eskiydi bez.

Iste 2 no guzel canim 3u ben de bilmiyorum ama ben de onu bayagi stokladim o da benim elimde patlayabilir.Prima pampers ayni diil mi zaten primanin yurt disi ismi pampers die biliyorum ben
Yok aynı değil yani prima sırf Türkiye için üretiliyor buradakiler. Aldığım pampers kim bilir hangi ülke için üretilen bilmiyorum ama hiç beğenmedim onu da.
Bende hugges alıcam ama çok kötüydü Mutella
3 numara iyidir belki ya

Yaaa bende bir tek bende mi oldu diye dusunuyodum. Bende 1 koli aldim. Aynen hem iz yapiyo hemde hala sizdiriyo. Gerci benim oglan tazyikli calisiyo ondan olabilir
Kaç numara canım?
Tam verdi hakkını biz çılgınlar da yıldönümü kutlama çıktık atarlı bebeyle

Benim ki büyüyor derken tam tersi memeden kopmaz oldu
Memede de uyumuyor dediğin gibi. Hep bir huysuz.
Memedeyken bir de dolaşıyorum ayakta.
Yakında amuda kalkıp ninni söylerken popoyu pışpışlarken ve kafamın üstünde zıplarken ve emzirirken ancak uyuyacak sanırım
Dehşet içinde yeni icatlarını bekliyorum.
İşin kötüsü annem de 1 hafta Yok babama da ben yemek yapıcam vs.
Daha Doğumdan beri yemek yapmadım ki ben hafta içi. Sağolsun annem yapıyor. Zaten aksi mümkün değil. Lafta değil realitede benim kucağımdan inmeyen bir çocuk çünkü.
Nolur büyüsün akıllansınlar.

Okadar cabaya ragmen hasta olduk teyzeler antibiyotik kullaniyoduz simdilik tek cabam altina dusmemek bu arada hasta olanlara buyuk gecmis olsun sizler neler yaptiniz nasil atlattinizz
Çok geçmiş olsun
Ben kendim bol bol sarımsak tableti, decavit, omega 3 ve bilimum bitki çayları içtim. Bakalım yarın doktor ne diyecek.
Gözünün biri baya çapaklanma yapıyor yaa. Gözü kısardı ve küçüldü biraz. Sinirim bozuldu.

Maşallah kaçıncı haftadasınız

Öyle yatırsam bile ceviriuor bizim kiz bugun yu ustu yatırmayı denedim bir iki saat uyudu ama çok da sevmiyor açıkçası. Inşallah alışır
Amaan yüzüstüne dikkat et,bnde bi kac kere öyle yatırdım da içim rahat etmedi hiç ,yanından ayrılamadım ne olur ne olmaz diye.

Cok gecmis olsun
Kendi kendine uyuma olayını 3. Ayı gectikten sonra deneyin diolar. Oncesinde zorlamayın dedi dr bana.

Dönersiniz dönersiniz insallah,sıkma canını cnm

Hamilelik bittiya iyice savdik kendimizi benimde qitmem lazim ama kziimi kimseye birakmak istemiyorum ya sacma sapan bi kiskancliqim war suan
Ben de hamilelik boyunca levotiron kullandım nasıl bıktıysam doğum yapar yapmaz bıraktım. Gidip tahlil yaptırmak lazım ama gidemiyorum çünkü bebeğinde yalnızım onu da hastaneye sokmak istemiyorum

Geçmiş olsun cnm inşallah temiz çıkar

Canım hastaneden tüp alsın eşin ben sesi duyar duymaz kaşıkla tüpe toplamıştım hemen emiyor bez

Gecmis olsun ins.bise cikmaz

insallah bir sey cikmaz canim.

Yaaaa,inşallah bişey çıkmaz

Mühim bişey çıkmıcaktır inşallah cnm. Hemen çıkıyor muymuş sonuç?

Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmaz.
Sağ olun kızlar. Sonuç çıkmamış yarına kaldı artık.
purpleworld Hiç aklıma gelmedi sonuç çıkmazsa öyle yapayım.

Kızım yalancı meme tutmuyor
Benim mememi yalancı meme gibi kullanıyor ki artık aşındı zavallılar
Uykulari 2 dakikadan olusuyor 5 dakikayi gecmedi bugun
Kollarım ve boynum çok ağrıyor koala gibi yasiyoruz yemek dahi yiyemedim henüz
Boğazlarım şişti her an hasta olabilirim ya bebeğine geçerse
Evde yalnızım!!!!
Ücretsiz iznim bitiyor!!!
Yarın doğalgaz çalışması için evi delik deşik edecekler her taraf mahvolacak uyumayan cocukla ben nasıl halledecem
Şimdi soruyorum size bayanlar napcam ben ????

Temizlik için birini bulsan yoksa çok zor canım

Evet kesinlikle bunu ins.basarabilirsem daha serbest birakmaya calisicam zaten herhalde ikinciler ister istemez ole olucak gibi
Benim kiz da cok fenaydi canim yuzumden yukari surekli beraber oynayalim ole yapalim bole yapalim diodu.Kresin yararlarindan biri bu bence.Yine istio tabi birlikte oynamak ama hem enerjisini atmis oluo hem de bireyselliginin daha cok farkina vardigi icin senden eskisi kadar israrci talepkar olmuyo.Sen de farkedersin yakinda

Evet gercekten biraz islerin yoluna girmesini istiyorum yaboyle iki cocuk ev ise baslama stresi hastaliklar ve kilolar gerdi beni.Biliyorum gecicek ama bazen istiosunki biri desin yani:)
Annenin olmamasi kotu olmus canim 2 gunluk bi kilo sebzeden bi yemek yap mesela ertesi 2 gun bakliyat geri kalan zamanlarda da ya yemeksepeti:)ya da makarna fln yapsan?
Bi de sen bizim dr a mi gitmeyi dusunuyosun?memnun diilmisin?

Yarın sabah doğayı aşıya Kardeleni dişçiye götürücem sonra mevlüt için sipariş ettiğim süsleri alıcam eve gelip üstten bir süpürme silme toz alma yapıcam tabi doğa durursa akşam üstüde kardeleni kursa götürücem  allahım bu aşı huysuzluğu ateş bizi teyet geçsin nolur nolur nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…