2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok gecmis olsun
Kendi kendine uyuma olayını 3. Ayı gectikten sonra deneyin diolar. Oncesinde zorlamayın dedi dr bana.
Saol canim.Evet hatta bizim dr 4.5 aydan sonra dedi ama ne biliyim zaten 3 ayin bitmesine bi hafta kaldi azcik alissin dedim ama yok olmadi

Yapma yayardima gelelim mi:)

Ya bizim de ole benim oglanin agzina herhalde bi 50 kere tikmisimdir bugun emzigi ogurtuo kendini bi ara kusucak dedm herhalde biraktim
Sakin ol canim ben bole onumde kritik korkrugum bise varsa sole diorum" aksam saat bilmem kacta her ne olursa olsun bu is bitmis olucak ve ben biseyi daha atlatmis olucam"iyi gelio
Sling varsa yarin sling gunun olsun bence
Hastaligi dert etme olucagi varsa olucak zencefil ihlamur kusburnu icmeye calis.Oldun dielim kucuge de bulasti bak burda cogumizinki oldu.cok cok kotu durumda olan yok.Allah dermansiz dert vermesin

Ey oğlan anaları, ey kız anaları, ey analar! Bu sözüm ben dahil hepimize! İlerde yavrucuklarınız yıldönümlerini kutlarken, ya bizim de size gelesimiz vardı demeyelim! Tam da eve gireceklerini bildiğimiz saatte hele.
Eşimin teyzesi, annesi gibidir. Yaşı küçük, 40 larında.Arabamızı vermiştik bu hafta onlarda olacaktı. Evimizin yanında büyük bi balık restoranı var oraya gitmiştik, çıktık ki aradı. E ben sizin yemeğe gideceğinizi bilsem almazdım arabayı üzüldüm dedi. Yok dedi eşim sitenin yanındaki yere gittik bebek arabasıyla, üşümedik falan derken bizim de size gelesimiz vardı da evde olmadığınızı düşündük (fotoğraf koymuştum sosyal medyaya). Eşim de eve gidiyoruz şimdi dedi, İpek uyudu ama şimdi dedi. Sen işten çıkınca gel haftasonu gel falan dedi ama mırın kırın ediyor sesi geliyor. Gelin isterseniz demek zorunda kaldı en son. Geliyorlar.

Benimde 3. Valla rezil oluyorum her kaka seansinda.

Yapma ya
Okudum okudm gelmiycekler die bekledim ama

Ben de 3 numara Huggies aldım. Elimdeki 2 numara prima premium careler bitsin onu kullanacağım. Bugün yine ensesinden cıktı kızın. Ya bizim kız çok yapıyor ya da bezde bi saçmalık var. Dokusu filan yumuşacık süper ama işte taşma konusu sıkıntı.

allahim kolaylik verdin canim.
yasadigin sehirde kimse yok mu,var da sen mi yardim istemiyosun?

Allah yardımcın olsun cnm,ama gecip gidecek bi sekilde kendine stres yapma,bir de yemek yemeyi ihmal etme sütünü fln etkilemesin iyi beslenmemiz gerek bizim cnm

valla ben okurken yoruldum:)
helal olsun 2 cocukla bunlari yapiyosan:)

Ya bu prima çişi de geçiriyor olabilir mi? Gecen gece actım kızımın altını bezin sol üst tarafı ıslaktı resmen.baska nereden ıslanmıs olabilir ki? Giydirirken fln hep kontrol ederek giydiririm kuruydu yani.
Sinir oldum,korktum da hasta olcak cocuk diye.

Sling ya da kanguru öneriyorum. Annem 20. gün gitti. O günden beri işimi hep sling takip yapıyorum hem de içinde uyuyor. Yoksa ben de senin gibiyim. Bi dakika ayrılmıyor.

Böyle düsünceli! Anlayıslı aile büyüklerine hastayımmm !
Yok muticim yoook ben kıZıma yapmam bunu valla...

gelmeseniz nolur ki

eve gidiyoruz dedigi icin esime de kizabilirdim.

Ay bu nedir ya valla insani cileden cikartirlar. Zaten cocuktan dolayi esinle basbasa kalamiyosun adam gibi. Bunlari dusunseler ya.

Herkes soylemis zaten. Bende sling dicem. Valla ben onunla geciriyorum huysuz gunlerimizi. Yada bi isim oldugunda hoop slinge. Cok rahatlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…