2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende o şekilde kullanıyorum bikaç tane bez pişik kremi alt açma örtüsü ıslak mendil elimin altında olmasını istediğim herşeyi koyuyorum hem dağınıklık olmuyor hemde aramıyorum hiçbişeyi

evet canim o sekilde bozulabilir . biberon girebilecek gibiyse termosun atarsin icine,degilse de cantada bardak bulundurup kullanabilirsin.

Bizim kızın tahlil sonuçlar çıkmış, bir şey yok gözüküyor. Doktor yediğim bir şeyin dokunmuş olabileceğini söyledi (Hadi ya ) neyse bakalım umarım tekrar etmez. Alerji olmasından endişe ediyorum. Inşallah değildir. Belki de sadece zorlanmaktandir

Canim dunden beri biturlu yazamadim cok qecmis olsun tahlil temiz cikmis bak insaAllah onemsiz biseydir canini skma kucuk buyuk tum hastaliklardan korusun Allah'im cocuklari...AMIN...

Zorla bebek arabasinda kollarim kopa kopa uyuttugum çocuğu kapı komsumun oğlu çığlığı ile uyandırdı hadi o çocuk da ey be ana hiç mi uyarmazsin bi içeri alayım demezsin uyarsa içeri alayım dese girecek bi cocuk lafım yanlış anlaşılmasın ama yeter zaten çok yoruldum bıraktım uyutmayi falan da emegime yazık ya

Canim dunden beri biturlu yazamadim cok qecmis olsun tahlil temiz cikmis bak insaAllah onemsiz biseydir canini skma kucuk buyuk tum hastaliklardan korusun Allah'im cocuklari...AMIN...
Çok sağ olasın Amin inşallah Allah kuzularımızı hastalıktan beladan korusun.b

Walla kavga sebebi bu benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…