2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar emir nefes alirken hiril hiril ses cikiyor
burnunu temizledik ama yine de ses cikiyor. bugun kontrole gidecegiz ama ilac yerine dogal yoldan ne yapabilirim??

Serum fizyolojik kullanabilirsin,temiz hava aldır belki kuruluk olmustur radyatörlerden dolayı.

Banyodan sonra iyi kurulanmadıgı icin olabilir mi acaba?
Hastanede bana hemsire egitim verirken kulak arkasını mutlaka banyodan sonra iyi kurula demisti.

Hahaha bizimde öyle her uyudugunda topluyorum uyanır uyanmaz dagılıyor yine:) heryerde biseyi var,hayır yanii simdi böyleyse bu cocuk yürümeye baslaynca nasıl olacak onu cok merak ediyorum

benim esim ilk evlendigimizde bana "sen hep boyle temizlik mi yapacaksin" demisti. gecen haftalarda baktim salonu toplamaya basladi suraya bak her yer her yerde bu daginiklik sinirimi bozuyor diye ama barisin oda salona tasinmis gibiydi birazcik diyecegim o ki en umursamayan insana bile bi sure sonra daginiklik batiyor :)) normalde ev her an biri gelecekmis gibiyse hele hepten batiyor. ben de hic sevmem daginikligi.

Ay yok o kadar deil canım benim de L köşe koltuğum var üzerin de Poyrazin yatağı var yastikarı hep yerde köşede durur onlara demez bişey bu ufak tefek eşyalar ortalıkta olursa mesela konsolun uzerinde süsler var o süsler haricinde de bişey görsün kızar ben de genel de ya krem koyarım ya da disarsan gelince saatimi ve alyansimi bırakırım

Aynen aynen iyi dusunmek lazim. Bizde 2. Ay asilarimizi olduk bugun. Ates icin Kac saat kontrol etmeliyim oglumu?

İyiyiz bizde uğraşıyorum emzir uyut sustur :) iyi yapmışsın zor olmadıysa bebekli tatil gayet güzel bence :)
Doğumdan sonraki 10 gün evdeydim ama loğusa depresyonunun dibine vurdum. Pek inanmıyordum varlığına pisikolojik diyordum ama varmış :)) Ben de gezmeye verdim kendimi... bebişim Türkiye turu yaptı benimle, şükür ki hiç sorun yaşamadık.

İşte benim Salon da aynı yok bezi ıslak Mendili vitaminleri falan derken hep ortalıkta onun da gözüne batıyo ben de hep toplarım normal de ama yine dağılıyor zaten :))

Ne zaman içsem sen geliyorsun aklıma :))
)))) ben hala markette satılanları içemiyorum,, geçmedi o tiksinme hali ama direk vefanın yerinden alnca taze diye midir nedir kötü kokmuyor da içebiliyorum Allahtan. Ama tabi sadece ikinci bu,, öyle ilkindeki gibi şişe şişe içmeme imkan dahi yok :)))

Yine misafirli bir güne uyandım ben de.. Hem de en kötüsü , annemin tanıdıkları.. benim kendi misafirlerim arkadaşlarım olsa asla kasmam ama annem aşırı titiz ve misafir konusunda takıntılı.. dün evi temizlettim dip köşe ama yine de sabahtan beri arayip duruyo çocuk duruyorsa süpürge tut ortalığı topla yatak örtüsü ser falan filan. O kendi evinde ikramları yapıyor tamam sağolsun ama ben bu kadar gerginliğe gelemiyorum zaten bebiş durmuyor aksi gibi off çok sıkıldım kendi ailenle aynı sehirde yaşama fikri yanlış miydi ne

Çok sevimli doktor Muş .radarları açık annemin tı tı tı:) demesine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…