2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim kızımın limon kolyesi geldi. Taktım boynuna mucize bekliyorum şimdi

Bu arada Yurtiçi beni yanılttı ikidir iyi çıkıyor hizmetleri. Nefret etmesem saygı duyacağım neredeyse
Yarın gelecek bize de inşallah
Bi de ben bi alışveriş yaptım soobe'den, 20 parça falan Onları da bekliyorum Kargo beklemek çok eğlenceli değil mi ya

Canım komşum aşure getirmiş, yedim gitti
Komşuyu da tanımıyorum ha
Afiyet olsun. Durumdan haberdar et bizi
Ev senin evin, misafiri nasıl istersen karşılayabilirsin yatak örtüsü sermeye vaktin yoksa serme, dün temizlendiyse supurmene gerek yok. Kendine sıkıntı yapma. Bebekli kadınsın evin yüzü toplu olsa yeter kendini hiç sıkma boşuna.

Yarın gelecek bize de inşallah
Bi de ben bi alışveriş yaptım soobe'den, 20 parça falan Onları da bekliyorum Kargo beklemek çok eğlenceli değil mi ya
Evet güzel bir şey ama yine de insana sıkıntı veren bir durum da var. Kaçta gelecekler, gelecekler mi, uyusam kaçırır miyim erken gelirlerse... Kargodan dolayi çok canım sıkıldı benim o yüzden stresi büyük bende

Hahaha bizimde öyle her uyudugunda topluyorum uyanır uyanmaz dagılıyor yine:) heryerde biseyi var,hayır yanii simdi böyleyse bu cocuk yürümeye baslaynca nasıl olacak onu cok merak ediyorum
Ya aynen öyle şuan oyuncak namına çok az şeyimiz var ona rağmen oturma odasındaki dağınık görüntünün önüne geçemiyırum :)

Aynen valla benim de gözüme batıyor dediğin gibi ne lazım olmuşsa alıp odaya gelmişim artık geri hemen götürüyorum çözüldü biraz sorun :)

Ahh ahh annemle ugrasacagima serdim gitti supurmeyı de kolayladim bıktım yeminle misafir konularından artık

Ortalığa eşya bırakma olayını ben de çok yaparım :)

Bence annen gelip süpürge tutsun ve yatak örtünü sersin ha ben olsam dediği şeyleri hiç yapmam kendim nasıl ağırlıyosam öyle yaparım :)

Valla ben epey yedim annem gitmeden bir tencere daha yaptı. Üstelik yediğim günler memeler sızlayarak uyanıyorum
Deli gibi süt yapar herhalde çünkü içinde yok yok. Keşke gaz da yapmasa yemek niyetine bile yerim var ya, o kadar seviyorum

Ahh ahh annemle ugrasacagima serdim gitti supurmeyı de kolayladim bıktım yeminle misafir konularından artık
Benim çok misafirim olmadı neyse ki ama olacağı zaman ben de geriliyorum. 2 gün önceden başlıyorum temizliğe. Yavaş yavaş topluyorum son güne bir banyo bir mutfak temizlemek kalıyor. Bir de şöyle yüzeysel bir süpürge tamamdır. İkram işini de hazırlardan bir şeyler koyuyorum, tamamdır.

Iyiki bunu soyledin canım ben yine 3 numara premiumcare alacaktım:) Aktif bebeği bi deneyeyim o zaman. Sağ ol.

Ben kızın alt değişme eşyalarını falan mesela bi sepet var ona koydum. Çok dağılmıyor. Isım varsa o sepeti getiriyorum, isim bitince de kızın yatağının çekmecesine koyuyorum. Yoksa ufak tefek ıvır zivirlar çok dağılıyor etrafa. Sepet olayını tavsiye ederim

seni yormuyorsa bu durum titiz erkek iyidir. abartmamak sartiyla tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…