Yine misafirli bir güne uyandım ben de.. Hem de en kötüsü , annemin tanıdıkları.. benim kendi misafirlerim arkadaşlarım olsa asla kasmam ama annem aşırı titiz ve misafir konusunda takıntılı.. dün evi temizlettim dip köşe ama yine de sabahtan beri arayip duruyo çocuk duruyorsa süpürge tut ortalığı topla yatak örtüsü ser falan filan. O kendi evinde ikramları yapıyor tamam sağolsun ama ben bu kadar gerginliğe gelemiyorum zaten bebiş durmuyor aksi gibi off çok sıkıldım kendi ailenle aynı sehirde yaşama fikri yanlış miydi ne
Ev senin evin, misafiri nasıl istersen karşılayabilirsin yatak örtüsü sermeye vaktin yoksa serme, dün temizlendiyse supurmene gerek yok. Kendine sıkıntı yapma. Bebekli kadınsın evin yüzü toplu olsa yeter kendini hiç sıkma boşuna.
Evet güzel bir şey ama yine de insana sıkıntı veren bir durum da var. Kaçta gelecekler, gelecekler mi, uyusam kaçırır miyim erken gelirlerse... Kargodan dolayi çok canım sıkıldı benim o yüzden stresi büyük bende
Hahaha bizimde öyle her uyudugunda topluyorum uyanır uyanmaz dagılıyor yine:) heryerde biseyi var,hayır yanii simdi böyleyse bu cocuk yürümeye baslaynca nasıl olacak onu cok merak ediyorum
benim esim ilk evlendigimizde bana "sen hep boyle temizlik mi yapacaksin" demisti. gecen haftalarda baktim salonu toplamaya basladi suraya bak her yer her yerde bu daginiklik sinirimi bozuyor diye ama barisin oda salona tasinmis gibiydi birazcik diyecegim o ki en umursamayan insana bile bi sure sonra daginiklik batiyor :)) normalde ev her an biri gelecekmis gibiyse hele hepten batiyor. ben de hic sevmem daginikligi.
Ev senin evin, misafiri nasıl istersen karşılayabilirsin yatak örtüsü sermeye vaktin yoksa serme, dün temizlendiyse supurmene gerek yok. Kendine sıkıntı yapma. Bebekli kadınsın evin yüzü toplu olsa yeter kendini hiç sıkma boşuna.
Ay yok o kadar deil canım benim de L köşe koltuğum var üzerin de Poyrazin yatağı var yastikarı hep yerde köşede durur onlara demez bişey bu ufak tefek eşyalar ortalıkta olursa mesela konsolun uzerinde süsler var o süsler haricinde de bişey görsün kızar ben de genel de ya krem koyarım ya da disarsan gelince saatimi ve alyansimi bırakırım
Yine misafirli bir güne uyandım ben de.. Hem de en kötüsü , annemin tanıdıkları.. benim kendi misafirlerim arkadaşlarım olsa asla kasmam ama annem aşırı titiz ve misafir konusunda takıntılı.. dün evi temizlettim dip köşe ama yine de sabahtan beri arayip duruyo çocuk duruyorsa süpürge tut ortalığı topla yatak örtüsü ser falan filan. O kendi evinde ikramları yapıyor tamam sağolsun ama ben bu kadar gerginliğe gelemiyorum zaten bebiş durmuyor aksi gibi off çok sıkıldım kendi ailenle aynı sehirde yaşama fikri yanlış miydi ne
Benim çok misafirim olmadı neyse ki ama olacağı zaman ben de geriliyorum. 2 gün önceden başlıyorum temizliğe. Yavaş yavaş topluyorum son güne bir banyo bir mutfak temizlemek kalıyor. Bir de şöyle yüzeysel bir süpürge tamamdır. İkram işini de hazırlardan bir şeyler koyuyorum, tamamdır.
Canım ilk bebemde de 4 numarA kadar premıum care kullanmıştım hep taşırdı sonra prima aktif bebek e geçtim çok memnun kaldım yeşil ve yeşil cırt lı olan 2.5 yaşa kadar da kullandım şimdi ikinci bebede de 2 noya kadar premium care kullandım şimdi aktif bebeğe geçtim geçen gün de hıggius 2 no denedim bezin dokusu çok hoşuma gitti bel kısmıda lastikli idi bele taşma da olmaz huggies 3 noyu bir deneyeceğim bende
Ay yok o kadar deil canım benim de L köşe koltuğum var üzerin de Poyrazin yatağı var yastikarı hep yerde köşede durur onlara demez bişey bu ufak tefek eşyalar ortalıkta olursa mesela konsolun uzerinde süsler var o süsler haricinde de bişey görsün kızar ben de genel de ya krem koyarım ya da disarsan gelince saatimi ve alyansimi bırakırım
Ben kızın alt değişme eşyalarını falan mesela bi sepet var ona koydum. Çok dağılmıyor. Isım varsa o sepeti getiriyorum, isim bitince de kızın yatağının çekmecesine koyuyorum. Yoksa ufak tefek ıvır zivirlar çok dağılıyor etrafa. Sepet olayını tavsiye ederim
Evet canım onun evi toplu olacak hersey yerli yerinde olacak..Ev Toplu olsun da bana yemek yapma istedin yere git gez dolaş der genel de topludur evim zaten eğer dağınıksa kendisi toplar yani.bizim çat kapı misafirimiz çok olur ki en sevmedigim şeydir ondan dolayı hep düzen için de adamcağız