Kızlar dün kuru fasulye yaptım.haşlarkende pişirirkende kimyon attım.bende çok gaz yaptı ama bebeğe geçmedi galiba.gaz sıkıntısı yok şimdilik.acaba sonramı etkisini gösterir
Kızlar bu konu yüzlerce kez konuşuldu biliyorum ama belki unuttuğum şeyler vardır diye soruyorum sutumu arttırmak ve bu dönemde kendime enerji olması için neler yapmalıyım? Sık sık emzirme diyeceksiniz yapıyorum ama memede çok durmuyor birde sürekli gazı oluyor kısır donguye giriyoruz su içmeyi de arttirdim fırsat buldukça dinlenmeye de çalışıyorum :)
Kızlar bu konu yüzlerce kez konuşuldu biliyorum ama belki unuttuğum şeyler vardır diye soruyorum sutumu arttırmak ve bu dönemde kendime enerji olması için neler yapmalıyım? Sık sık emzirme diyeceksiniz yapıyorum ama memede çok durmuyor birde sürekli gazı oluyor kısır donguye giriyoruz su içmeyi de arttirdim fırsat buldukça dinlenmeye de çalışıyorum :)
Bizim kontrolümuz vardı tam 3 aylık olmadık ama bu ay 700 g almisiz tabi benim moral bozuldu doktor 500 bile alabilirdi hiç sorun değil sağlığı gelişimi iyi keyfi yerinde birde 5.ayin sonunda doğum kilosunu ikiye katlamasini bekleriz bizim ki hemen hemen yakalamış her doktor farklı düşünür tabi ama içim rahatladi:)
Benim kucağım dışında (babası dahil) kimsede sakinlesmeyen bir bebe var evde ! Bu durum gururumu okşamıyor değil ama yorgunluğum ağır basıyor, yapma bebeğim yapma evladım..