2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar dün kuru fasulye yaptım.haşlarkende pişirirkende kimyon attım.bende çok gaz yaptı ama bebeğe geçmedi galiba.gaz sıkıntısı yok şimdilik.acaba sonramı etkisini gösterir

Bi koli aldı eşim.her gün bi tane içtim.bariz bi artma olmadı.galiba bende hiçbişey işe yaramıyor.
Bence sut kafayla ve bunyeyle alakali canim ben yediklerimizin etkiledigini sanmiyorum....cubku cevremde herseyi yeyip sutu olmayanida qordum hicbisey yemeyip arti sigara icip sutu dolup tasanida

Bu saat olmuş hala bişey yiyemedim bu gidişte bi yerde bayılıp kalıcam şu hafta bi bitsin gitsin yütfeeeen

Ben rezene içiyorum sabah akşam. Birde bol su artırıyor . Humananin çayları da iyi geliyormuş

Ben doğumdan beri kuru incir ve hurma yiyorum bana faydası oldu canım

Bizimki de bu ay 700gr almış. Genelde de bu ay kilo alımı daha az. Beden acaba. Hareketler arttı diye mi

Biz de 3. Ay kontrolüne getirdik ipeği, her şey yolunda çok şükür göz kontrolü de yapıldı, bi sıkıntı çıkmadı.
Göz doktoruna mı gittiniz canım? Bizim çocuk doktoruna sordum ben 6. Ayda göz doktoruna kontrol olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…