2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar yazıların hepsini okuyamadım da 2-3aynarası ne kadar aldı bebekleriniz
780 gr aldi benim findikkurdu :)

3 ayına giren bebeklerin gaz sorunu gectimi
98 gunluk tam gaz devam.Huysuzluk, uykusuzluk tavan :) Umudu kestim 6. ayı bekliyorum. Olmadı 9.ay ,o da mi olmadi 1 yas.Ruhum beni birakmaz umarim o zamana kadar :) Cunku sadece battaniyesiyle sallaninca uyuyo ve ben gunduzleri tekim.Hamak aldik olmadı.Manuel istiyomus matmazel ,anneyle baba sallicakmis :)

6 da bi daha gidicez biz de canım. Çocuk doktoru yönlendirdi göze, ne kadar gerekli bilmiyorum 6 da zaten bakacaklardı dediğin gibi.
Rutin mi istiyorlar cabım göz kontrolünü? Prematüre değildi senin bebeğin ben sadece prematüre e sanıyordum bizim doktor bişey demedi ama gitmem gerekir ni

Y yoph google hesabın var mı? O şekilde acabilirsin drive appini yükleyerek. Arkadaşlar nasıl açtılar, app olmadan açılıyor mu bilmiyorum da

Kızlar bu kiloları nasıl aldırdınız bebislere. Bizim 500 gr bile olmadi ikinci ay bitecek. Bir hastalıktan şüphe etmeli miyim?

Kızlar bu kiloları nasıl aldırdınız bebislere. Bizim 500 gr bile olmadi ikinci ay bitecek. Bir hastalıktan şüphe etmeli miyim?

Valla cnm,ben hem emzirip hem de biberonla verdigim zaman cok ii aldı ama sonra memeden uzaklasmaya baslayınca biberonu kestim sadece emzirdim (ki öyle deli gibi meme meraklısı deil maalesef) öyle olunca daha az kg aldı.sen sadece emziriyor musun?

Kesinlikle rahat edicez.3 ay bitsin bebeklerin en keyifli günleri başlıcak diye düşünüyorum.yada öyle hayal ediyorum :)
Valla benim yegenimde öyle olmustu,ilk 3 ay cok huysuz genellikle ağlayan bi bebekti ama 3 ay sonunda masallah cok ii oldu,insallah bizimkilerde öyle olur...

Canım burayı hep takip ettiğimden biliyorum. Senin bebişin doğum kilosu azıcık fazla olduğundan standardı yakalamak için daha az kilo alıyor. Bu konuda okuduğum Yazılar böyle diyor en azından. Ortalamanın içinde kilo aldığı sürece, bebeğin de keyfi yerindeyse endişe etme bence:)

Bence onemli bisey yoktur canim acaba uykusunu falan tam alamiyoya damla oyuzden yaramiyomu sut biraz eskilerin lafi qibi oldu ama ksuura bakma hani derlerya bebe uyuya uyuya buyur diye

Saol cnm,, size de bize de bir daha gelmesin inşallah ( Kilosu kadar makrol veriyoruz. Damla olarak verdiği şey normalde göz damlasıymış, buruna kullanıcaksın dedi,, çok çok rahatlatıyor gerçekten de çocuğu emzirirken yazdığım için kalkıp bakamıyorum tam adına, foto yollarım sana özelden gece... şu an neredeyse hiç yok hırıltı ama 4-5 saat sürüp tekrar başlıyor. O yüzden günde 4 seans buhar tedavisine de 5 gün devam edeceğiz

Canim bizim doktor idrar kültürüne bakacak için rahat etmezse baktir ama doktor 500 bile alabilirdi sağlığı keyfi yerindeyse sorun yok dedi öyleyse takma kafana yerime öp Damla kuzuyu da :)

Valla mııı:/ eşim aldı bugün 24tane denemedim hiç,insallah icerim hoş almıs o kadar içmek zorundayım:)
hiç açmadan geri iade edebilirsin, keçiboynuzu pekmezi tadı var , eğer içmen gerekiyorsa bir arkadaş suyla seyreltip içtiğini söylemişti , ben denemeden döktüm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…