2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle ne olursa olsun, alınırlarsa alınsınlar ama hasta insanlarla aynı ortama girmemek gerek
Çabucak iyileşin
Bir hafta daha zorumuz var gibi ( valla gerekli herkese altı aylık olmadan gelmeyin mesajı vermeye başladım bile.. malesef insanlar çocuğun hasta gelme demeyi hakaret olarak alıyorlar.. ama hiç umrumda değil.. şu saatten sonra kapıları bir süreliğine sadece hasta değil sağlıklı görünen çocuklulara bile kapatıyorum

A AysheDuru solgarle ilgili yazdğmı gördn mü canım

Evet cnm gördüm şimdi. Azaldığını hissettiğimde alıyorum hala solgar... bugün gibi mesela b12 de var içinde hem,, böyle zamanlarda her açıdan faydalı yani..

Aynen cnm.. çok saol biz epey anlattık,, kardeşine hava verirken gösterdik tekrar tekrar,, birbirinize dokunduğunuz müddetçe sırayla hasta olursunuz böyle dedik.. doktor da anlattı, kafası ayakları tamam, ama yüzünü öpmek dokunmak yok dedi.. şimdilik dikkat etmeye başladı ama ne kadar sürücek bilemiyorum tabi

Canim benim çok ama çok üzüldüm Kıyamam kuzulara Allah en acilinden sifasini versin inşallah
Amin cnm,, çok saol.. sadece benimkiler de değil hepsi iyi olsun lütfen ya...
Teşekkür ederim cnm. Kendi doktorumuza inancım tam,, alerjik bir durum olduğuna kanaat getirirse "bu benim konumu aşar, şuna gidin" diyecektir eminim. Umarım tekrar etmez tabi sen de çok dikkat et, mutlaka maske tak ( geçmiş olsun sana da
Saol cnm.
Aminnn :) biz de aynı durumdayız,, şu hastalık mevzusu işleri değiştirdi tabi ama psikolojik olarak diğerini dengede tutmak gerçekten asıl meselemiz gibi olmuştu normalde
A AysheDuru canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun duru'ya ve hepinize

Çok saol,, ben de kime üzüleceğimi şaşırdım artık.. trajediye dönüştü evin hali :)

Cnm sütlaç yapıp piştikten ve soğuduktan sonra anne sütünü eklersin. Hem besin değeri azalmaz hem de seve seve yer :)

hiç açmadan geri iade edebilirsin, keçiboynuzu pekmezi tadı var , eğer içmen gerekiyorsa bir arkadaş suyla seyreltip içtiğini söylemişti , ben denemeden döktüm gitti
İçtim az once,cok ii deil evet ama içilmeyecek kAdar degil yaa... ya da ben cok pis bogazım

Elbette destekliyor ama artik sutumuz olgunlasti ve oldukca besleyici ihtiyac dahilinde kullan sadece

Evet sadece emziriyorum. Süt var, bol bol emiyor ama kilo alımı az buna rağmen:/
Aklıma geldi ama hiç duymamıştım ya bunu. Eğer öyleyse için rahatlayacak.
Bence onemli bisey yoktur canim acaba uykusunu falan tam alamiyoya damla oyuzden yaramiyomu sut biraz eskilerin lafi qibi oldu ama ksuura bakma hani derlerya bebe uyuya uyuya buyur diye
Olabilir estağfirullah:)) Eşim de onu diyor. Bir de decavit başladım yine belki sut cidden besleyici değildir diyorum.
Canim bizim doktor idrar kültürüne bakacak için rahat etmezse baktir ama doktor 500 bile alabilirdi sağlığı keyfi yerindeyse sorun yok dedi öyleyse takma kafana yerime öp Damla kuzuyu da :)
Ben de sorayim onu bi doktora olmadi. Sağ ol ablası:)

Valla sürekli emziriyorum zaten :/
Canım Damla gayet sağlıklı endişe etme, kilo alımı her şey demek değil biliyorsun. Damla maşallahlık doğduğu için doğum kilosunu ikiye katlaması da bizlerden geç olacak haliyle. Normal olarak yani. Her bebek aynı değil bu yüzden bana alması gereken alt sınır hep çok saçma geliyor.

Doğru diyorsun aslında ama alt sınır olması ve kontrol zamanının yaklaşması beni biraz strese soktu. Normalde doktorumuz zorunlu olmadıkça ilaç ve mama karşıtı ama insan yine de diyor acaba mama önerir mi vs.

Valla benim yegenimde öyle olmustu,ilk 3 ay cok huysuz genellikle ağlayan bi bebekti ama 3 ay sonunda masallah cok ii oldu,insallah bizimkilerde öyle olur...

İnşaallah canım.ama dertleri bitmiyo sonrada diş sıkıntıları başlıcak
Allah sağlık huzur versin de bu günlerde geçer.sonra özleriz bu hallerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…