Çoklu alıntı yapamadımönerileriniz için teşekkür ediyorum yardimci olan arkadaşlar
Bir hafta daha zorumuz var gibiÇok geçmiş olsun canım
Kesinlikle ne olursa olsun, alınırlarsa alınsınlar ama hasta insanlarla aynı ortama girmemek gerek
Çabucak iyileşin
Çok geçmiş olsun inan okurken yaşadım resmen . Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin cocuklarimizada bol şifa versin aminnn. Ama ablaları abileri kardeşlerden uzak tutmak imkansız benim kızımda krese gidiyor o burun sürekli akıyor ama kardeşinin dibinde sürekli
Amin cnm,, çok saol.. sadece benimkiler de değil hepsi iyi olsun lütfen ya...Canim benim çok ama çok üzüldüm Kıyamam kuzulara Allah en acilinden sifasini versin inşallah
Teşekkür ederim cnm. Kendi doktorumuza inancım tam,, alerjik bir durum olduğuna kanaat getirirse "bu benim konumu aşar, şuna gidin" diyecektir eminim. Umarım tekrar etmez tabisağol Can'ım agrı kesici , bıtkisel çaylarla şimdilik idare ediyorum ,
emzirdikten sonra az çıkmıyor mu süt?
çok geçmiş olsun Allah şifa versin bronşiolite dikkat et yine tıkanma atağı yaşarsa hemen gidin doktora hava alması lazım , üzme canını ilk oğlum birinci gün grip olurdu, doktora giderdik ciğerlerine inmezdi gece tıkanırdı sabah yine giderdik ki ciğerlerine inmiş , çok çektik astım bronşite bile çevirdi ama zamanla çocuğun doktoru ben oldum baktım kötüyemi gidiyor kendim tedavi uyguluyordum doğru doktoru bulmak çok önemli çocuk doktorları bu konuda çok iyi olmadığını düşünüyorum yine grip olmuştu bir doktora gitmiştik hava vermenize gerek Yok demişti o akşam hastanelık olup 1 hafta yattığımızı bilirim, sonunda doğru doktoru bulduk da artık daha hafif seyrediyor . Alerji doktorlarını tavsiye ediyorum , inşallah tekrarlamaz eğer tekrarlarsa alerji bölümüne götür canım.6yaşına geldi şükür toparlamaya başladık. Bende küçüğünde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum şuan bende grip oldum çünkü . Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin .
Saol cnm.
Aminnn :) biz de aynı durumdayız,, şu hastalık mevzusu işleri değiştirdi tabi ama psikolojik olarak diğerini dengede tutmak gerçekten asıl meselemiz gibi olmuştu normaldeCanım çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzularına ve size . Gitsin gelmesin pis virüsler .
.
Canım inan ki neler deniyorum inan küçüğü bıraktım artık büyükle ilgileniyoruz . Vurma içinde inan vurma dedikçe daha beter oluyor ama hiç öidehale etmeyip o davranışı dillendirmeyince daha çok azaldı. İnan ki artık ne yapacağımı şaşırdım
Cnm sütlaç yapıp piştikten ve soğuduktan sonra anne sütünü eklersin. Hem besin değeri azalmaz hem de seve seve yer :)Ya ben bi hafta filn sağdım attım buzluğa dışarı çıkarken taze sağıyorum işe gitme vs yok kullanmayacam sanırım onları pek ek gıdaya geçince yoğurt peynir yaparım diyorum atayım dursun ne olur ne olmaz diye düşünüyorum
Valla bilmiyorum ki canım, yok prematüre değil.Rutin mi istiyorlar cabım göz kontrolünü? Prematüre değildi senin bebeğin ben sadece prematüre e sanıyordum bizim doktor bişey demedi ama gitmem gerekir ni
İçtim az once,cok ii deil evet ama içilmeyecek kAdar degil yaa... ya da ben cok pis bogazımhiç açmadan geri iade edebilirsin, keçiboynuzu pekmezi tadı var , eğer içmen gerekiyorsa bir arkadaş suyla seyreltip içtiğini söylemişti , ben denemeden döktüm gitti
Agizdan ver ise yariyor ben verdim popoya surmek hicbir ise yaramadi...
Elbette destekliyor ama artik sutumuz olgunlasti ve oldukca besleyici ihtiyac dahilinde kullan sadeceBenm de aklımdan 1 er kereye düşürüp bırakmak geçti. Siz ne yaptnz merak ettim. Sütün besleyiciliğini de arttrdığı kilo alımını desteklediğini duymuştm birden ikisinde de düşüşolur mu acaba diye bi kullanandan destek istedim :)
O da olabilir kek tarifi vermiştin o tarz bişey olabilir ek gıdada da bol bol anne sütü vermeyi düşünüyorum inşallah :)Cnm sütlaç yapıp piştikten ve soğuduktan sonra anne sütünü eklersin. Hem besin değeri azalmaz hem de seve seve yer :)
Sık emzir Can'ım gerekirse iki memeyi de ver kilo alımı az gibi geliyorsaKızlar bu kiloları nasıl aldırdınız bebislere. Bizim 500 gr bile olmadi ikinci ay bitecek. Bir hastalıktan şüphe etmeli miyim?
Evet sadece emziriyorum. Süt var, bol bol emiyor ama kilo alımı az buna rağmen:/Valla cnm,ben hem emzirip hem de biberonla verdigim zaman cok ii aldı ama sonra memeden uzaklasmaya baslayınca biberonu kestim sadece emzirdim (ki öyle deli gibi meme meraklısı deil maalesef) öyle olunca daha az kg aldı.sen sadece emziriyor musun?
Aklıma geldi ama hiç duymamıştım ya bunu. Eğer öyleyse için rahatlayacak.Canım burayı hep takip ettiğimden biliyorum. Senin bebişin doğum kilosu azıcık fazla olduğundan standardı yakalamak için daha az kilo alıyor. Bu konuda okuduğum Yazılar böyle diyor en azından. Ortalamanın içinde kilo aldığı sürece, bebeğin de keyfi yerindeyse endişe etme bence:)
Olabilir estağfirullah:)) Eşim de onu diyor. Bir de decavit başladım yine belki sut cidden besleyici değildir diyorum.Bence onemli bisey yoktur canim acaba uykusunu falan tam alamiyoya damla oyuzden yaramiyomu sut biraz eskilerin lafi qibi oldu ama ksuura bakmahani derlerya bebe uyuya uyuya buyur diye
Ben de sorayim onu bi doktora olmadi. Sağ ol ablası:)Canim bizim doktor idrar kültürüne bakacak için rahat etmezse baktir ama doktor 500 bile alabilirdi sağlığı keyfi yerindeyse sorun yok dedi öyleyse takma kafana yerime öp Damla kuzuyu da :)
Valla sürekli emziriyorum zaten :/Sık emzir Can'ım gerekirse iki memeyi de ver kilo alımı az gibi geliyorsa
Canım Damla gayet sağlıklı endişe etme, kilo alımı her şey demek değil biliyorsun. Damla maşallahlık doğduğu için doğum kilosunu ikiye katlaması da bizlerden geç olacak haliyle. Normal olarak yani. Her bebek aynı değil bu yüzden bana alması gereken alt sınır hep çok saçma geliyor.Valla sürekli emziriyorum zaten :/
Bizden sağlık odağındaki hemşire istedi ilk altı ay içinde göz muayenesi yapılması lazım dediValla bilmiyorum ki canım, yok prematüre değil.
Doğru diyorsun aslında ama alt sınır olması ve kontrol zamanının yaklaşması beni biraz strese soktu. Normalde doktorumuz zorunlu olmadıkça ilaç ve mama karşıtı ama insan yine de diyor acaba mama önerir mi vs.Canım Damla gayet sağlıklı endişe etme, kilo alımı her şey demek değil biliyorsun. Damla maşallahlık doğduğu için doğum kilosunu ikiye katlaması da bizlerden geç olacak haliyle. Normal olarak yani. Her bebek aynı değil bu yüzden bana alması gereken alt sınır hep çok saçma geliyor.
Aynen canım herşeyi denedim yok yok yok.yapıcak bişey kalmadı napıyımBence sut kafayla ve bunyeyle alakali canim ben yediklerimizin etkiledigini sanmiyorum....cubku cevremde herseyi yeyip sutu olmayanida qordum hicbisey yemeyip arti sigara icip sutu dolup tasanida
Valla benim yegenimde öyle olmustu,ilk 3 ay cok huysuz genellikle ağlayan bi bebekti ama 3 ay sonunda masallah cok ii oldu,insallah bizimkilerde öyle olur...
Yok canım bakıyor sağlık ocağı ama 6. Ayda göz doktoruna muayene olmak gerekiyor.2. Ay aşısında sağlık ocağında baktı bizim aile hekimi bu dediğinizle aynı mı acaba
Geçecek canım700 gr epey iyi cnm... benim tostosum ilk iki aydan bile fazla almıştı bu ay ama baksana hasta şimdi(
Canım çok geçmiş olsun giremedim kaç gündür şimdi gördüm hemencecik iyileşsin inşallah ve hiç bir bebek daha hasta olmasınAmin cnm, çok saol. Bugün klinik çocuk doluydu zaten,, doktor da herkeste birşey var genel olarak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?