2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar benim bebe elini emmeye başladı ama hiç vazgecmiyor Emzik emiyo ama ağzından atınca ya da düşünce direk o el ağiza gidiyo sanki bana inat yapıyoinşallah alışmaz...Bide sizin bebeklerin de saçları dökülüyor mu? 2 gündür çok dökülüyor oğluşumun saçı kel yaptırcam bu gidişle

Kızlar bizimki bütün gece ağzına gelen su yüzünden uyuyamıyor. Sürekli şapır şapır ağzında su var, yutkunuyor şapırdatıyor falan uyanıyor.
Reflü mü acaba salyalar yüzünden mi bilemedim.
Ama kusma falan Yok.
Bir tek gece değil bu ağızına su gelmesi olayı gündüz De var.
Ama gecelerimiz çok yorucu geçiyor.

Hepsi eli ağzında bu sıralar canım. Parmak emmeye alışmadığı sürece sorun yok sanırım.
Salyalar da arttı el emme de arttı bizim.
Saç konusunda birşey diyemeyeceğim bizimkinin bariz bir dökülmesi Yok ama hafif hafif seyreliyor.

Elini emmeside bir süreç bir süre sonra geçiyor parmak emmediği sürece sorun yok bence yumruğunu her bebek emer ben bir süre sonra emziğini veriyorum yinede ağzına

aynısı yapıyor benım oğlum emme refleksini bastırmak için olsa gerek , birde şapır şupur çok tatlı oluyor:) çok saçımız dökülüyor malesef arka kısmı kel gibi oldu bile , olsun yenisi gelir

Elini de emiyor saçları da dökülüyor. Hatta Defne 1 haftadır emzik de emmiyor, ilk kez bugün 5 dk emdi sonra attı, bir haftadır her denemem başarısız geçiyor. Ben halbuki 6 ay civarı bıraktırırım diyordu inşallah bırakmamıştır da alır tekrar.
Yastığının da üzeri küçük tüyler dolu. Başını yastığa koyduğu yerler dökülmeye başladı arka ve yanlar. Çıkar yeniden merak etme

İnşaallah canım.ama dertleri bitmiyo sonrada diş sıkıntıları başlıcak
Allah sağlık huzur versin de bu günlerde geçer.sonra özleriz bu hallerini
Öyle tabii,biri bitecek biri baslayacak,saglıkları yerinde olsun da insallah gecer sıkıntılar

+1

Mrb arkadaslar birsey sorucaktim size. Dogum yaptiktan sonra iki gun icinde bebek memeyi alamadiysa ememiyorsa nasil bir cozum buldunuz

Mrb arkadaslar birsey sorucaktim size. Dogum yaptiktan sonra iki gun icinde bebek memeyi alamadiysa ememiyorsa nasil bir cozum buldunuz
Burda bir çok anne bu sorunu yaşadı ama pes etmedi benim hatırladığım sütü sağıp memeyi tutturmaya çalışırken ağzının kenarından sağdıkları sütü verdiler ilk zamanlar ememeyen çoğu bebek emiyor şimdi

İşte bizimki de ilk başta seyreldi şimdi dökülüyor..O salya bizde de var ya hep akıyor ağzı

Aman iyi ya benim kardeşim 7 yaşına kadar parmak emdi ne yaptıysam annem biraktiramadi okula başlayınca kendisi bitakmışti korktum birden :) Tevhid yapıcam kasımda geçtikten sonra kestircem bakalım daha gür cikacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…