2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah canim ;-) umarım Defne de birakmaz emzigi büyük rahatlik çünkü ya gerçekten ben zar zor alistirdim elim ağzına yapışık gezdim öyle alıştı

Mrb arkadaslar birsey sorucaktim size. Dogum yaptiktan sonra iki gun icinde bebek memeyi alamadiysa ememiyorsa nasil bir cozum buldunuz

ben her biberon oncesi almasi icin ugrasiyordum. ciglik cigliga aglamaya baslayinca birakiyordum denemeyi. memeyi alttan ve yandan destekliyordu esim,ben de ustten tutup tam agzinin hizasina getiriyordum ki alabilsin. yine de alamadigi oluyordu. bi de annem mememin ustunden sutumu doktu ki memeden sut geldigini anlasin.
ama su anda anliyorum ki cenesi minicik ve kuvvetsiz oldugu icin alamiyormus. simdi rahatca aliyor cok sukur.
her emzirmede ugras mutlaka.

Emzik bizde de sıkıntılı. Hiç bi zaman çok iştahlı almamıştı ama bi dönem uyurken alıyodu çok iyi olmuştu. Şimdi resmen imkansız hergün deniyorum uğraşıyorum ama yok ucunu çiğniyor. İşin kötüsü dün ilk defa biberon denedim ona da aynısını yaptı ucunu çiğnedi ama emmedi

Bizde soyle bir olay oldu iki gun dediginiz gibi yaptik emmedi. Kayinvalidem kendi memesini vermis ama benim haberim yokken. İse yaricak mi diye vermis biraz sonra ben emzirince tekrar tuttu memeyi. Bu tesaduf mu yoksa ise yarayan birsey mi bana da ise yarayinca soylemisti

kendi memesi mi

Emzik vermeyerek devam et canım ,ben saçı kestirince veya kazıtınca daha gür saç çıktığına inanmıyorum . Tecrübeyle sabit. Çocukları boşuna çirkinleştiriyorlar.

Emzik vermeyerek devam et canım ,ben saçı kestirince veya kazıtınca daha gür saç çıktığına inanmıyorum . Tecrübeyle sabit. Çocukları boşuna çirkinleştiriyorlar.

ben 1 yasina kadar kelmisim.ne kestirmisler ne de kazitmislar. sonra bir cikmis tam cikmis:) hem gür hem dalgali.

ilaci yeni verdi canim. daha almadik. kilosu kadar damlat dedi. emir 3755ti pazartesi gunu,4 damla.
Size kan damlası küçük doğduğu için mi başlandı normalde 4 aylıkken başlamıştı kızımda damladan sonra mutlaka temiz bir tülbent ile diş yerlerini silin kızım in dişleri leke oldu kan damlasindan

evet normalde 4.ayda verdiklerini ama kcuk dogdugu icin erken baslamamiz gerektigini soyledi doktor.
sagol canim bilgi icin,hic duymamistim,uygularim.

Günaydın herkese mutlu Pazarlar
Ne zaman görümcem görse bizim kız o günün gecesi çıldırıyor.Kötü düşünmeyeyim diyorum çok seviyor yeğenini ama nazari mi değiyor nedir? Yine sabahladık resmen. Hep onun gördüğü günlere denk geliyor nedense
Ya da bizim kizin başka bir sıkıntısı var. Yine kakasinda sümüksü bir yapı vardı. Süt allerjisi mi var nedir? Bir kaç gün hiç içmeyip sonra süt içip bi deneme yapacağım.

Günaydın bizimde sümüksü kaka şikayetinizi var.Doktorumuz, kakada kan,kilo kaybı,huzursuzluk,egzama olursa alerjiden şüpheleniriz demişti. Tedbir amaçlı, bana süt ürünlerini kestirdi. Yazdıklarını okuyunca, bebiş için sende önlem amaçlı süt ürünlerini kessen bir faydası olur mu acaba?

Saydığın belirtiler var sanki ya bizim kızda. Zaten çok sık tüketmiyorum ben de alerji şüphesi ile. Dun bi kahve içtim ondan mi oldu acaba? Ne önerdi doktorun acaba? Neleri kestin tam olarak?

Eve misafir gelince ya da birisi bebeğimi sevince ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…