2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biri benim çocuğuma memesini verse keserim meme ucunu eline veririm, iyi bir şey dememişsin. Çocuğa pörsümüş meme ucunu vermenin mantığı nedir kendi emziremedi de mi duygu mastürbasyonu yapıyor küçücük bebeğin üstünde

Gazdan da olabiliyor bazen ya da üşütünce de.

vallaiyidedincanim
bi daha asla basbasa kalamaz cocugumla ve bir cosarim tam cosarim.

Eve misafir gelince ya da birisi bebeğimi sevince ben
Eki Görüntüle 2058167
Ay maşallah da diyoruz ama
Çok fazla değişken var ay acaba hangisi

Mrb arkadaslar birsey sorucaktim size. Dogum yaptiktan sonra iki gun icinde bebek memeyi alamadiysa ememiyorsa nasil bir cozum buldunuz
Bebegin kaç günlük? Yavaş yavaş emmeyi öğreniyorlar. Alması için değişik emzirme pozisyonalr denemiştim, emerken memeye süt damlatmistim, karanlikta rmzirmistim, doğru şekilde ağzına vermelisin bir de memeyi. Baş barmaginla üstten tut, diğer parmaklarınla alttan destekleyip ver. Yalnız ben alttan baş parmağımı memeye bastırıp çukur yapıyordum altını. Böylece daha kolay kavrıyordu, yoksa ağzından kayıp duruyordu meme

Kızlar ben beşiğine yukarıdan bu siyah beyaz kartı astim. Uyanınca uzun bir süre bununla konuşuyor, gülüyor, eğleniyor. Bir kaç tane daha asılıp dönence tarzı bir şey yapılabilir. Hoşlarına gidiyor bebelerin. Internette görmüştüm ben de.

Eklentiler

• B612_20171022_122603.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 7f3362e6ceab1833efd81d8b1c450735.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 94
Rutin mi istiyorlar cabım göz kontrolünü? Prematüre değildi senin bebeğin ben sadece prematüre e sanıyordum bizim doktor bişey demedi ama gitmem gerekir ni
MERhaba canım benim bebeğimde prematüre değil bizim doktorda 1. Ayında 6. Ayında ve 1. Yaşında göz kontrolü istedi 4-6 aylık arasındafa çocuk kardiyoloji muayenesi ve eko kalp usg si istedi

Kızlar bu kiloları nasıl aldırdınız bebislere. Bizim 500 gr bile olmadi ikinci ay bitecek. Bir hastalıktan şüphe etmeli miyim?
Canım ben hem meme hem biberonla veriyorum ilk ay 1.410 gr aldı ikinci ay henüz dolmadı bakalım bizimki kaç gram almış bu ay bende meraktayım

Canım ben hem demir ilacını hem decaviti hemde krill oil e halen devam ediyorum emzirme süresincede devam etmeyi düşünüyorum doktor süt kaliteni artırır demişti

Canım ben hem demir ilacını hem decaviti hemde krill oil e halen devam ediyorum emzirme süresincede devam etmeyi düşünüyorum doktor süt kaliteni artırır demişti
Ben de decavite başladım şimdi bakalım inşallah ise yarar:) demiri zaten kullanıyordum da

Saydığın belirtiler var sanki ya bizim kızda. Zaten çok sık tüketmiyorum ben de alerji şüphesi ile. Dun bi kahve içtim ondan mi oldu acaba? Ne önerdi doktorun acaba? Neleri kestin tam olarak?
Bunu kaydetmisim her ihtimale karsı.İsine yarayabilir.

Eklentiler

• 20171022_125516.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 88
Bizimki de öyle ben inatla emzik veriyorum o da her fırsatta elini baş parmağını emiyor doğrumu yapıyorum bilmiyorum tabi benim kuzuda önlerden kel kaldı arkadakiler de yavaş yavaş dökülüyo komik bi görüntüsü oldu

O da olabilir kek tarifi vermiştin o tarz bişey olabilir ek gıdada da bol bol anne sütü vermeyi düşünüyorum inşallah :)

Doğru, şimdi hatırladım :) en güzeli valla cnm, zaten katı gıda olayına "ek gıda" denmesi bu yüzden. Yani yine mümkün olduğunca anne sütü almalılar.

Geçecek canım
Emzir sen bol bol
Ama kendin de iyi beslen ki sütün De besleyici olsun

Valla şu an ne bulursam yeme halindeyim zaten cnm. İyi olsunlar da başka birşey istemiyorum. Çamur ye şifa olur deseler onu bile yiyeceğim neredeyse. Bir de ishal yapar bu virüsler büyük ihtimalle demişti doktor, gerçekten de hem çok sulu hem yemyeşildi kakası ve sürekli emmek istedi. Bugün ilk defa sarıya döndü ama hala sulu...
Canım çok geçmiş olsun giremedim kaç gündür şimdi gördüm hemencecik iyileşsin inşallah ve hiç bir bebek daha hasta olmasın

Aminnn :) Çok saol cnm.

Canım evde ölçtüğüm hep yanlış çıktı bende ya doktorda yada sağlık ocağında tartırıyorum perşembe günü 2. Ay aşımız var o zaman tartıracağım
Bizim de Salı günü ikinci ay aşılarımız. Evet biraz fark ediyor ölçüm.
Kizimi usuttum galiba 17 saattir 5er dakika uyuyup uyaniyo lanet qaz qit basimizdan artik
Geçmiş olsun ya yazık kıyamam

Bütün gece en fazla bir iki saat uyuduğu halde bugün daha iyiyiz kızlar. Hırıltılar çok azaldı,, enteresan bir şekilde salyası da azaldı,, ama hala sıkıntılı tabi ve uyku düzeni korkunç derecede şaştı... toplamda 12-13 gün sürer, ilk 3-4 gün çok zordur, onu atlattınız bundan sonrası daha iyi geçer demişti doktorumuz dün. Şu an dediği gibi seyrediyor. Salı sabahı Ayşe'nin operasyonu var, sonrasında getirin ikisini de göreyim dedi. Allah yardım eder de salı akşamı kazasız belasız sağlıkla evimize dönebilirsek değil bir gece, değil sadece biri, ikisi bile bir hafta uyumasalar şikayet etmem daha :)

Kizimi usuttum galiba 17 saattir 5er dakika uyuyup uyaniyo lanet qaz qit basimizdan artik
Yazık kuzucuğa ama az kaldı cnm.. bizim gaz olayımız tamamen bitmişti mesela... yani 3 ay da değil, 2 buçuk aylıkken bitti diyebilirim... öncesinde de bir iki gece hariç pek sıkıntı olmamıştı uzun zamandır... seninki de rahatlayacak yakında,, biticek gidicek gurul gurullar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…