2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim de 2.5 ay civarı bitti sanırım rahatladık bayağı gündüz uykusu yine yok o ayrı ama ağlama krizi yok şükür gaz bitince gündüz uykusu artması mı lazımdı acaba ?

Saqol canim cok uzuluyorum cocuk boyle kivrandikca ya kendimde acayip yorqunum benim kizin cok qaz problemi olmuyo hatta 3 qun falan oldu biogai aldik bikac kez kullandim sinra baktim sknti yok damlayi bile birakmistim gayet iyiydi oqun usuttum misafir vardi ilqilenemedimde usuduqunude farkettim halbuki kendime kiziyorum insaAllah dediqin qibi hemen duzlir tum bebislerin qaz sorunu

Kiyamam ya Sagliklari yerinde olsun,toparlasinlar insallah hemen, gerisi bi sekilde oluyor.

Kizimi usuttum galiba 17 saattir 5er dakika uyuyup uyaniyo lanet qaz qit basimizdan artik
Canım kendine de dikkat et eğer sen üsutursen direk bebeğe geçiyo ben kendime dikkat etmeye başladığımdan beri azaldı gazi çok şükür yanıyorum ama mecbur çorap giyiyorum bi yelek takıyorum sırtıma dene istersen sen de

İşe yaramasa bu yaptığı şeyi söylemeyecekmiş yani öyle mi?

canım çok geçmiş olsun. evlatlarını Rabbim size bağışlasın inşallah ayşe de salı günü operasyonunu güzel geçirip yuvasına döner. onlara gelmesin bize gelsin kıyamam

ne güzel olmuş bunları sen mi yaptın becerikli anne :)

Aynen canim.onlada cok alakali buqun sıkı qiyinmeye basladim

Bu ne hadisizlik...!
Benim icin bu resmen kavga ve cocuqu birdaha qostermeme sebebi...!
Bana kaynanam az daha sutun qelmese ben emzirecektim dedi birak uyqulamayi o lafi solediqine bile bin pisman ettim... asla taviz verme herkes yerini bilsin...!

bulgur bebeğe gaz yapmıyor mu canım ben korkumdan yiyemiyorum. soğanda çok iyi süt yapıyormuş ama gaz derdinden onu da yiyemiyorum. 3 ay dolunca inşallah hepsini yemeyi düşünüyorum
Canim ben bulgur pilavinin yanina bol soqanli bi coban salata yapiyorum hic gaz ypmadi bnde bi dene istersen bulgur hakikaten sute etki ediyo bence

Bugun benım memeler terbiyesizleşmiş şaşırmış bunlar makınamda yanımda degıl , oğlumu esir tuttum kusana kadar emzircem
Ben de iş yerinde sağma makinam bozulunca koştur koştur eve gelince yaptım

ne güzel olmuş bunları sen mi yaptın becerikli anne :)
Yok canım donenceyi internetten buldum. Asagidaki kartları keçeden ben yaptım. Yaptığımı beşiğe astım bi tane. Çok hoşuna gitti.

Eklentiler

• B612_20170811_124140.webp
    9 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…