2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
biz de teyzeme gittik bugun. ananem gelmisti sehirdisindan onu gormeye gittik. 4 nesil foto cektirdik,cok guzel oldu:)
cikartip eve cerceveye koyacagim.
eve gelince de emiri tuzladik ve yikadik,besledik,insalllllah 4 5 saat uyur:)
ben de bi banyo yapsam da rahatlasam super olacak.

Merhaba, Kadınlarda cinsel yaşam kalitesi ve bağlanma stilleri ile ilgili doktora tez çalışmasına katkı sağlarsanız sevirim. Tanıdığınız bütün cinsel yaşantısı olan kadınlar gönderebilirsiniz. Türkiyede sadece kadınları ve cinseliği araştıran ilk doktora tez çalışması olması sebebiyle bütün kadınları bu konuyla ilgili desteğini rica ediyorum sizden. Linki kopyalayıp bütün kadınlara gönderebilirisiniz. Teşekkür.
https://tr.surveymonkey.com/r/ZDP3FMM

Bana akıl verin doğa 5600 kg ve iki ayını çok az geçti 66 günlük filan kanguruya koysam ne olur yeni doğan aparatı yok

Ailesi ile bebişlerine bakan anneler çok şanslısınız. Bebek mevlütü için ailemin yanına geldim. Bebeği emzirince veriyorum ellerine,gazını çıkarıyorlar, güneşlendiriyorlar, sohbet ediyorlar, kartlarını gösterip hikaye anlatıyorlar. Ben dinleniyorum, yemeğim önüme geliyor. Resmen sütüm arttı. :)))

kesinlikle anne daha cok dinleniyor.

[QBiUOTE="AysheDuru, post: 53215057, member: 550975"]Doğru, şimdi hatırladım :) en güzeli valla cnm, zaten katı gıda olayına "ek gıda" denmesi bu yüzden. Yani yine mümkün olduğunca anne sütü almalılar.

Valla şu an ne bulursam yeme halindeyim zaten cnm. İyi olsunlar da başka birşey istemiyorum. Çamur ye şifa olur deseler onu bile yiyeceğim neredeyse. Bir de ishal yapar bu virüsler büyük ihtimalle demişti doktor, gerçekten de hem çok sulu hem yemyeşildi kakası ve sürekli emmek istedi. Bugün ilk defa sarıya döndü ama hala sulu...

Aminnn :) Çok saol cnm.[/QUOTE]
Bizede ishal için maflor verdi cnm ,antibiyotik de ishal yapıyormuş

Demi ya büyük rahatlık ilk 40 gün benim de öyleydi sonra boşluğa düştük oğlumla resmen :) hala da gidince rahat ediyorum

Kesinlikle yaa ilk 20 gün annem bizdeydi. Gece bile gelip alıyordu. Şimdi banyo bile zor yapıyorum

Benim niye öyle olmuyor ya annemle kayınvalidem burdayken daha çok uykusuz ve stres oluyorum ben annem sağolsun yemek yapıyor mutfağı topluyor ama diğer işler bana kalıyor şimdi yine ben yapıyorum ama istediğim zaman şu an eb darmadağın mesela ama umrumda değil dinlemek istiyorum gelde annem burdayken böyle dursun imkanı yok topla evi der durur kızıma ve bize çok müdahale ediyor kaynanam da anca gezsin evde hiç bir işe elini sürmez hazır yemek bekler yani lafın kısası onlar yokken daha rahatım ben daha huzurlu

Belki devamlı birlikte olsak bende senin gibi hissederdim ama benim anneanemle aramda çok özel bir bağ vardı. Hep beraber yaşadık ve annemden farksızdı. Kaybettiğimizde yıkım yaşadık ama o özel bağ benim için çok güzel. Oğlumunda annanensiyle dedesiyle o özel bağı kurduğunu görmek beni çok mutlu ediyor.

Ben de annem yanımdayken sabah 6 da uyanıyordu Beren emzirip veriyordum tekrar acıkana kadar uykuya devam yemek bulaşık temizlik herşeyi de yapıyordu valla hakkı ödenmez. Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz o kalmaya gelmez geldiğinde hiç oturmaz hem yemek hem yapılcak temizlik varsa ütülencek bişe varsa halledip öyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…