2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde devamlı birlikte değiliz ama olmuyor olmuyor çok uğraştım anne kız olalım annemle canım sıkıldığında ilk onu arayayım ama yok daha çok yangına körükle gidiyor aradaki bağda zayıflıyor sanırım birazda eşimi sevmediğinden kaynaklanıyor ne yapsak batıyor kadına bu arada aynı şehirde değiliz senede bir kere anca görüşürüz

Boşver o zaman sen bebeklerinle nasıl mutlu, nasıl rahatsan öyle devam et. Muhtemelen benim evimde devamlı kalsalardı ben de düzenim değişeceği için rahatsız olabilirdim. Böyle kısa süreli kaçamaklar yapıcaz artık. Sürekli beraber yaşamaya Eş ve anne arasındaki dengeyi kur

Aslında eşini sevmese bile belli bi mesafede yürütebilse ne güzel olur kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kızının kocası en nihayetinde senin mutluluğun için bile değer yani

hayallerim yıkıldı bende 3. ayı bekliyordum bide erkeklerde çok fazla gaz oluyor diyorlar bende çoğu şeyi yemiyorum bebeğimde gaz olmasın diye. 3. ay her şeyi yerim diyordum..

Mesela biz kaç saattir kivranmaktan uyumadi çıkarttı çıkarttı bitmedi Aksam soğanlı bulgur pilavı yedim rezene falan da içemedim misafir vardı eşim yoktu çocukla çok ilgilenemedim derken bu saat oldu gazımız bitti demeyi çok isterdim

Benimde 20 gün benimleyken, sonra gitti(((
benimde 2 aylık olana kadar kv kp yanımda kaldılar daha dün gittiler. gece bebeğim gak dese odaya gelir yardım ederdi, yemeğimi ve temizliği yapardı ben dinlenirdim. şimdi çok arıyorum keşke hep yanımda kalsalarmış. kp ile gider ayak olayımız oldu ama kv çok yardımcı oldu bana Allah razı olsun ikisinden de. ee şimdi her şey bana kaldı inşallah sütüm azalmaz.

Ama ahtım var iki kızımada lohusalıklarını mis gibi geçirticem :))
hadi inşallah :) zaten o kardeşler de birbirine destek olur abla kardeş gibisi
Canim ben bulgur pilavinin yanina bol soqanli bi coban salata yapiyorum hic gaz ypmadi bnde bi dene istersen bulgur hakikaten sute etki ediyo bence
Ay çokta severim çoban salatayı da pilavı da. Domatesle salatalıkta gaz yapıyor diye 2 aydır yemiyordum dur bunu bi deneyeceğim inşallah yapmazda yerim bol bol :)

Biz hep kendi açımızdan olaya bakıyoruz ama onlarada içinde düzenlerini bozup kendi evlerini bırakmak zordur. Onlarada nasıl bize batıyorsa batıyordur. Nitekim insan ilişkileri zor valla. Ne olursa olsun iyiki varlar. Biz bebemizi nasıl koruyorsak annelerimizde bizi koruyor. Ben sezeryan ile doğum yaptım. Ben ameliyathaneden çıkana kadar stresten gözü bebek görmemiş. Şu an benden kıymetli ama:))

Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız

Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
Benim atesim cikmisti canim mememin uzeri kizarmisti ates qibi yaniyodu aqrisi koluma omzuma vurunca qitmistim ben ama okadar bekleme bence hastanedeki pompalar daha quclu cektiqi icin acildi tikaniklik ole bisey hissediyosan qit hemen

Bizede ishal için maflor verdi cnm ,antibiyotik de ishal yapıyormuş[/QUOTE]
Maflor toz halinde değil mi? Nasıl veriyosun? İshal azaldı bu akşamdan beri şükür... hırıltısı da bitti gibi (tabi 4-5 saat sonra tekrar başlıyor ama buna da şükür)... aksi gibi Ayşe tekrar öksürmeye başladı! Deliricem neredeyse.. bu çocuk parklarda bahçelerde alışveriş merkezlerinde büyüdü... yaz kış demedim çıkardım gezdirdim... hiç böyle uzun hastalanmadı... hiç grip olmadı hatta! Ne yapacağımı şaşırdım artık..

Bizede ishal için maflor verdi cnm ,antibiyotik de ishal yapıyormuş
Maflor toz halinde değil mi? Nasıl veriyosun? İshal azaldı bu akşamdan beri şükür... hırıltısı da bitti gibi (tabi 4-5 saat sonra tekrar başlıyor ama buna da şükür)... aksi gibi Ayşe tekrar öksürmeye başladı! Deliricem neredeyse.. bu çocuk parklarda bahçelerde alışveriş merkezlerinde büyüdü... yaz kış demedim çıkardım gezdirdim... hiç böyle uzun hastalanmadı... hiç grip olmadı hatta! Ne yapacağımı şaşırdım artık..[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun. Cidden zor bir durum ama geçecek. İki bebek aynı anda hasta olunca elin ayağına karışıyordur. Sakin olmaya çalışırsan daha kolay atlatabilirsiniz.

Benim atesim cikmisti canim mememin uzeri kizarmisti ates qibi yaniyodu aqrisi koluma omzuma vurunca qitmistim ben ama okadar bekleme bence hastanedeki pompalar daha quclu cektiqi icin acildi tikaniklik ole bisey hissediyosan qit hemen
Ateşim Yok fakat kolumu oynatamıyorum hangi doktora gıttın ? Süt sağma makınasını kullandırırlar mı acaba ? Acile gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…