Maflor toz halinde değil mi? Nasıl veriyosun? İshal azaldı bu akşamdan beri şükür... hırıltısı da bitti gibi (tabi 4-5 saat sonra tekrar başlıyor ama buna da şükür)... aksi gibi Ayşe tekrar öksürmeye başladı! Deliricem neredeyse.. bu çocuk parklarda bahçelerde alışveriş merkezlerinde büyüdü... yaz kış demedim çıkardım gezdirdim... hiç böyle uzun hastalanmadı... hiç grip olmadı hatta! Ne yapacağımı şaşırdım artık..[/QUOTE]
Öksürük okadar kötü ki ben bile mahvoldum , büyük oğlanla ada çayı içiyoruz fayda veriyor , aksine küçükte ara ara öksürmeye başladı, bir kac gündür ishal gibi yapıyor kakasını mukusta gecmedı , onun harıcınde kilo alımı iyi ateş Yok bizde doktor Yolu gözüküyor
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
İyi geceler.
Merhametle ne alakası var canım. Orası hastane sen de hastasın ve derdin var. Onların işi seninle ilgilenmek,onun için maaş alıyorlar. Hemen git boşuna sızı çekme.
Maflor toz halinde değil mi? Nasıl veriyosun? İshal azaldı bu akşamdan beri şükür... hırıltısı da bitti gibi (tabi 4-5 saat sonra tekrar başlıyor ama buna da şükür)... aksi gibi Ayşe tekrar öksürmeye başladı! Deliricem neredeyse.. bu çocuk parklarda bahçelerde alışveriş merkezlerinde büyüdü... yaz kış demedim çıkardım gezdirdim... hiç böyle uzun hastalanmadı... hiç grip olmadı hatta! Ne yapacağımı şaşırdım artık..
Öksürük okadar kötü ki ben bile mahvoldum , büyük oğlanla ada çayı içiyoruz fayda veriyor , aksine küçükte ara ara öksürmeye başladı, bir kac gündür ishal gibi yapıyor kakasını mukusta gecmedı , onun harıcınde kilo alımı iyi ateş Yok bizde doktor Yolu gözüküyor[/QUOTE]
Sakın ihmal etme, hemen git cnm. çok küçükler ve bu evde geçicek birşey değil. Ateş yapmaması yanıltmasın seni... Duru'nun en kötü halinde bile ateşi yoktu... çok zordayız şu an,, sizinki bu noktaya gelmesin inşallah
biz de teyzeme gittik bugun. ananem gelmisti sehirdisindan onu gormeye gittik. 4 nesil foto cektirdik,cok guzel oldu:)
cikartip eve cerceveye koyacagim.
eve gelince de emiri tuzladik ve yikadik,besledik,insalllllah 4 5 saat uyur:)
ben de bi banyo yapsam da rahatlasam super olacak.
Maflor toz halinde değil mi? Nasıl veriyosun? İshal azaldı bu akşamdan beri şükür... hırıltısı da bitti gibi (tabi 4-5 saat sonra tekrar başlıyor ama buna da şükür)... aksi gibi Ayşe tekrar öksürmeye başladı! Deliricem neredeyse.. bu çocuk parklarda bahçelerde alışveriş merkezlerinde büyüdü... yaz kış demedim çıkardım gezdirdim... hiç böyle uzun hastalanmadı... hiç grip olmadı hatta! Ne yapacağımı şaşırdım artık..
Çok geçmiş olsun. Cidden zor bir durum ama geçecek. İki bebek aynı anda hasta olunca elin ayağına karışıyordur. Sakin olmaya çalışırsan daha kolay atlatabilirsiniz.[/QUOTE]
Saol cnm. Sakin olmak için maksimum çaba gösteriyoruz ama tam da bugün küçük toparlandı diye sevinirken büyük gece gece coştu... inliyor öksürüyor ağlıyor... tekrar başlamış olabilir mi bu kadar tedbire şuruba vs rağmen? Daha dün muayene oldu,, bir günde tekrar hastalanabilir mi? Çok çok çok üzücü (
canım çok geçmiş olsun. evlatlarını Rabbim size bağışlasın inşallah ayşe de salı günü operasyonunu güzel geçirip yuvasına döner. onlara gelmesin bize gelsin kıyamam
İki gecedir bir türlü uykuya dalamıyoruz bu saat oldu hala bakiniyor gülüyor kolu bacağı kıpır kıpır geceleri hiç böyle yapmazdi .. dün rota aşısı olduk onla alakali mı bu huy değişimi diye düşünmeye başladım.. Uykusuzluktan bittim artık
Kızlar önerebileceğiniz kanguru markası var mı?
Benim bir tane Kraft var hediye geldi ama çok rahatsız bele bağlanmıyor ve sadece kollardan geçiriyorsun bebek çekince omuzlarım öne gitti valla ağrıdı.
Rahat kullanılabilen birşey denediyseniz bana da diyiverin
Solomon baby ve neko baktım ama nasıl modellerden seçmek lazım, püf noktası varsa onu da alırım :)
Çok geçmiş olsun. Cidden zor bir durum ama geçecek. İki bebek aynı anda hasta olunca elin ayağına karışıyordur. Sakin olmaya çalışırsan daha kolay atlatabilirsiniz.
Saol cnm. Sakin olmak için maksimum çaba gösteriyoruz ama tam da bugün küçük toparlandı diye sevinirken büyük gece gece coştu... inliyor öksürüyor ağlıyor... tekrar başlamış olabilir mi bu kadar tedbire şuruba vs rağmen? Daha dün muayene oldu,, bir günde tekrar hastalanabilir mi? Çok çok çok üzücü ([/QUOTE]
Canım benim geçecek
Biraz daha sabır
Bu seneki pis hastalıklar çok uzun sürüyor ve süründürüyor. Neden anlamadım. Sanırım Suriye'den gelen virüslere bizim metabolizmamız alışkın değil zor atlatıyoruz. Aynı virüs vücutta zaten, tekrar girse de vücut ona antikor üretmiştir. Sadece bazen yorgun olunca tekrar hortlar. Öyle birşeydir.
Tekrar tekrar geçmiş olsun
Şansımıza bu sene daha kış gelmeden döküldük bittik
Diyorum da hep yine diyeyim, inşallah sıramızı savmışızdır da kışın rahat geçer.
Maflor toz halinde değil mi? Nasıl veriyosun? İshal azaldı bu akşamdan beri şükür... hırıltısı da bitti gibi (tabi 4-5 saat sonra tekrar başlıyor ama buna da şükür)... aksi gibi Ayşe tekrar öksürmeye başladı! Deliricem neredeyse.. bu çocuk parklarda bahçelerde alışveriş merkezlerinde büyüdü... yaz kış demedim çıkardım gezdirdim... hiç böyle uzun hastalanmadı... hiç grip olmadı hatta! Ne yapacağımı şaşırdım artık..[/QUOTE]
Toz değil cnm damla şeklinde küçük şişede.Bende anlamadım cnm,bu sene hastalıklar çok pis heralde ,bizim anasınıfı gurubu var ,hergun bir iki çocuk hasta gelimiyecek diye mesaj geliyor .
Çok geçmiş olsun. Cidden zor bir durum ama geçecek. İki bebek aynı anda hasta olunca elin ayağına karışıyordur. Sakin olmaya çalışırsan daha kolay atlatabilirsiniz.
Saol cnm. Sakin olmak için maksimum çaba gösteriyoruz ama tam da bugün küçük toparlandı diye sevinirken büyük gece gece coştu... inliyor öksürüyor ağlıyor... tekrar başlamış olabilir mi bu kadar tedbire şuruba vs rağmen? Daha dün muayene oldu,, bir günde tekrar hastalanabilir mi? Çok çok çok üzücü ([/QUOTE]
Canım benim geçecek
Biraz daha sabır
Bu seneki pis hastalıklar çok uzun sürüyor ve süründürüyor. Neden anlamadım. Sanırım Suriye'den gelen virüslere bizim metabolizmamız alışkın değil zor atlatıyoruz. Aynı virüs vücutta zaten, tekrar girse de vücut ona antikor üretmiştir. Sadece bazen yorgun olunca tekrar hortlar. Öyle birşeydir.
Tekrar tekrar geçmiş olsun
Şansımıza bu sene daha kış gelmeden döküldük bittik
Diyorum da hep yine diyeyim, inşallah sıramızı savmışızdır da kışın rahat geçer.
İki gecedir bir türlü uykuya dalamıyoruz bu saat oldu hala bakiniyor gülüyor kolu bacağı kıpır kıpır geceleri hiç böyle yapmazdi .. dün rota aşısı olduk onla alakali mı bu huy değişimi diye düşünmeye başladım.. Uykusuzluktan bittim artık
nilselen
Momfortbaby kullanıyorum ben canım çok memnunum çok kolay bağlanıyor çok güzel destekliyor belini falan. Geçen gün belim ağrıyordu ama dışarı çıkmam gerekti. Kanguruyla taşıdım ipeği. Belimi desteklediği için ağrım hafifledi.