2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hayallerim yıkıldı bende 3. ayı bekliyordum bide erkeklerde çok fazla gaz oluyor diyorlar bende çoğu şeyi yemiyorum bebeğimde gaz olmasın diye. 3. ay her şeyi yerim diyordum..
Her cocuk bir degil ya sizin biter insallah.Bizim kiz bu arada, hep oyle derler ama.Azicik uyusa, azicik azalsa gazi ikimiz de cok rahatlicaz

Neden tuzladınız canım?
İlk banyoda tuzlanır diye biliyorum ter kokmasın diye

evet canim kokmasin diye ama alcidan dolayi banyo yaptiramamistik ya,o yuzden simdi yapabildik. 12 gun oldu alci cikali ama annem bu aralar yogun calisiyordu,gec geliyordu,annem yokken banyo yaptirmistik hep. bugun evdeyken yaptiralim dedik. gec oldu ama mecburen boyle oldu.

Bütün gün sütüm az geliyor gibi diye dolaştım durdum şimdi bi baktım ki lekelenmem var sanırım regl oluyorum ondan etkilendi heralde sütüm çok korkuyorum iyice azalır mi diye mama vermiyorum ve süt stogum da yok çünkü

bulgur bebeğe gaz yapmıyor mu canım ben korkumdan yiyemiyorum. soğanda çok iyi süt yapıyormuş ama gaz derdinden onu da yiyemiyorum. 3 ay dolunca inşallah hepsini yemeyi düşünüyorum

Yapıyor cnm maalesef ama mecbur yedim sütümün azaldıgını hissettim,sagınca da az cıktı o yüzden yedim yani.
Beraberinde relactaz kullandık o biraz dengeledi gazı oldu ama cok cok zorlanmadı yani her zmnki kadar zorlandı:/ ama süt biraz artttı yani.

Sağol canım baktım da baya güzel görünüyor. Solomon ile benziyorlar. En önemlisi bel desteği. Heleki biraz daha kilo aldığında bel kopmadan taşıyabilmek lazım

Aynı korku su aralr bende de oluyor henüz hastalanma belirtilerim yok üstelik insallah hasta olurum da,sebebi o derim yani.
Bnm süt stogum var ama yine de emsin istiyorum bol bol,bizimki memeyi cok seven bi bebek deil maalesef.emmemesi de sütün cogalıp azalmasını etkiliyor maalesef:/ cok stres oluyorum

Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
canta pozisyonunda devamli o memeyi emzir. cunku tek caren bebegin emmesi. emerken ya da sagarken distan ice dogru masaj yap. sicak degil ilik dusu emzirmeden hemen once yap onun disindaki daha cok sutu artiracagindan sislik artiyor. papatya cayi falan ictim bide ben.
Sağol canım baktım da baya güzel görünüyor. Solomon ile benziyorlar. En önemlisi bel desteği. Heleki biraz daha kilo aldığında bel kopmadan taşıyabilmek lazım
bizde babybjörn var. bi tanidigimiz vermisti. komple sirt destegi var. disarda uzun sure kullanmadim ama evde kullanimda memnun kaldim.

Kizlar bebeqinizi yatarak emziriyo musunuz ?
Ya ben qeceleri qenelde oturarak emzirmeye calisiyorum ama sık sık uyaninca dayanamayip yatarak emziiyorum ve bikac seferdir uyuyaliyorum sonra uyaninca dunyam basima yikiliyo nefessiz kaldimi ki diye ben uyusam bile o nefessiz kalirsa kendini qeri cekermi ? Aklima neler qeliyo beynine oksijen qitmediyse falan...Oofff bidaha yapmicam bu hatayi

kizlar sizin bebeler banyonun verdigi mayışıklıktan dolayi 2-3 saat daha fazla uyuyor mu?
İlk zamanlar öyleydi hatta babası bu yüzden her gün banyo yaptırmayı istiyordu ve yaptırıyoduk :) o dönemki rekorlarını hep banyodan sonra kırdı ama sonra bağışıklık mı kazandı nedir şuan pek farketmiyor bizde

Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
Ben doktora gitmedim hiç, o kadar çok sancı ve ateş olmadı çünkü çok şükür. Ama çok sık taş gibi oluyor ve şiş şiş oluyor üzeri, o durumda mümkünse emziriyorum mümkün değilse makine veya elle sağıyorum acısına rağmen ve banyoda sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum bazen de. Bir an önce geçer inşallah.

kizlar sizin bebeler banyonun verdigi mayışıklıktan dolayi 2-3 saat daha fazla uyuyor mu?
Evet, çoğu bebekte olur bu. O yüzden anneler uykudan önce yıkamayı tercih ediyor uyusun bol bol diye

Ben oturarak emziriyorum hep, yatarak 1 kez bile emzirmedim. Hem boğulur diye korkuyorum hem de çok uykum geliyor otururken bile dalıveriyorum bazen yatarak olsa kesin uyurum diye. Birkaç seferdir uyuyakalıyorsan sen de bırak artık yatarak emzirmeyi olmaz olmaz ama Allah korusun kötü bir şey olabilir. Kendi yatağında emziriyorsan da bunun yastığı var, yorganı var, babası var çocuk boğulabilir ezilebilir, dikkat etmek lazım.

Canim modeli bilmiyorum ama cocugun bacaklarinin m seklinde durdugu bi kanguru secmen lazim.Eski top kangurular gibi bacaklar aşağı sarkmiycak yük kalçaya binmiycek yani.Ergonomik diolar ama çoğu kanguru ergonomik diil sadece anneye ergonomik
Ben boba 4g aldim.Biraz fiyatlica ama 65 cmi beklememe gerek.kalmadan kullaniyorum.Icinde ekstra yenidogan aparati da yok sadece yastigi var

A AysheDuru canim belki artil oksuruk balgamli hale gelmistir o yuzden artmistir.Atiyodur vucut yani.Hemen telas yapma.Gunduz sorarsin zaten dr una.Kolay gelsin canim

emire pek etki etmedi canim

hic emzirmedim,emzirmem de canim. ben odamda da emzirmiyorum,cunku uykum geliyor. oturma odasina gidiyorum ki uykum acilsin. allah korusun,sen de bence yatarak emzirme.

İnşallah geçer çok Can'ım yanıyor emerken dün gece o şekilde emzirdim hemen fark ettı. Çoksagol Can'ım

Yatarak bir sefer denedim bana çok zor geldi , riske atmamak lazım bence Allah korusun olmaz dedıgın olur. Gece emzirirken ben hep telefonla oynuyorum uyumayan için .
elle sağmayı beceremedim , aksilik bu olsa gerek makınanın çekiş gücüde yetmıyor bir türlü sütü sağamadı, yine yavrum koştu Allah'tan imdadıma. Bende ateş olmadı , grip etkiliyormuş tıkanıklığı öylede çok sütüm yoktu çok şaşırdım tıkanmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…