Her cocuk bir degil ya sizin biter insallah.Bizim kiz bu arada, hep oyle derler ama.Azicik uyusa, azicik azalsa gazi ikimiz de cok rahatlicazhayallerim yıkıldı bende 3. ayı bekliyordumbide erkeklerde çok fazla gaz oluyor diyorlar bende çoğu şeyi yemiyorum bebeğimde gaz olmasın diye. 3. ay her şeyi yerim diyordum..
Neden tuzladınız canım?
İlk banyoda tuzlanır diye biliyorum ter kokmasın diye
bulgur bebeğe gaz yapmıyor mu canım ben korkumdan yiyemiyorum. soğanda çok iyi süt yapıyormuş ama gaz derdinden onu da yiyemiyorum. 3 ay dolunca inşallah hepsini yemeyi düşünüyorum
Sağol canım baktım da baya güzel görünüyor. Solomon ile benziyorlar. En önemlisi bel desteği. Heleki biraz daha kilo aldığında bel kopmadan taşıyabilmek lazımnilselen Momfortbaby kullanıyorum ben canım çok memnunum çok kolay bağlanıyor çok güzel destekliyor belini falan. Geçen gün belim ağrıyordu ama dışarı çıkmam gerekti. Kanguruyla taşıdım ipeği. Belimi desteklediği için ağrım hafifledi.
Aynı korku su aralr bende de oluyor henüz hastalanma belirtilerim yok üstelikBütün gün sütüm az geliyor gibi diye dolaştım durdum şimdi bi baktım ki lekelenmem var sanırım regl oluyorum ondan etkilendi heralde sütüm çok korkuyorum iyice azalır mi diye mama vermiyorum ve süt stogum da yok çünkü
canta pozisyonunda devamli o memeyi emzir. cunku tek caren bebegin emmesi. emerken ya da sagarken distan ice dogru masaj yap. sicak degil ilik dusu emzirmeden hemen once yap onun disindaki daha cok sutu artiracagindan sislik artiyor. papatya cayi falan ictim bide ben.Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
bizde babybjörn var. bi tanidigimiz vermisti. komple sirt destegi var. disarda uzun sure kullanmadim ama evde kullanimda memnun kaldim.Sağol canım baktım da baya güzel görünüyor. Solomon ile benziyorlar. En önemlisi bel desteği. Heleki biraz daha kilo aldığında bel kopmadan taşıyabilmek lazım
Benimkine banyodan sonra bisey oluyo canim mesela normalde 2 saat uyursa 5 saati buluyo banyodan sonrakizlar sizin bebeler banyonun verdigi mayışıklıktan dolayi 2-3 saat daha fazla uyuyor mu?
İlk zamanlar öyleydi hatta babası bu yüzden her gün banyo yaptırmayı istiyordu ve yaptırıyoduk :) o dönemki rekorlarını hep banyodan sonra kırdı ama sonra bağışıklık mı kazandı nedir şuan pek farketmiyor bizdekizlar sizin bebeler banyonun verdigi mayışıklıktan dolayi 2-3 saat daha fazla uyuyor mu?
Ben doktora gitmedim hiç, o kadar çok sancı ve ateş olmadı çünkü çok şükür. Ama çok sık taş gibi oluyor ve şiş şiş oluyor üzeri, o durumda mümkünse emziriyorum mümkün değilse makine veya elle sağıyorum acısına rağmen ve banyoda sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum bazen de. Bir an önce geçer inşallah.Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
Evet, çoğu bebekte olur bu. O yüzden anneler uykudan önce yıkamayı tercih ediyor uyusun bol bol diyekizlar sizin bebeler banyonun verdigi mayışıklıktan dolayi 2-3 saat daha fazla uyuyor mu?
Ben oturarak emziriyorum hep, yatarak 1 kez bile emzirmedim. Hem boğulur diye korkuyorum hem de çok uykum geliyor otururken bile dalıveriyorum bazen yatarak olsa kesin uyurum diye. Birkaç seferdir uyuyakalıyorsan sen de bırak artık yatarak emzirmeyi olmaz olmaz ama Allah korusun kötü bir şey olabilir. Kendi yatağında emziriyorsan da bunun yastığı var, yorganı var, babası var çocuk boğulabilir ezilebilir, dikkat etmek lazım.Kizlar bebeqinizi yatarak emziriyo musunuz ?
Ya ben qeceleri qenelde oturarak emzirmeye calisiyorum ama sık sık uyaninca dayanamayip yatarak emziiyorum ve bikac seferdir uyuyaliyorumsonra uyaninca dunyam basima yikiliyo nefessiz kaldimi ki diye ben uyusam bile o nefessiz kalirsa kendini qeri cekermi ? Aklima neler qeliyo beynine oksijen qitmediyse falan...Oofff bidaha yapmicam bu hatayi
Canim modeli bilmiyorum ama cocugun bacaklarinin m seklinde durdugu bi kanguru secmen lazim.Eski top kangurular gibi bacaklar aşağı sarkmiycak yük kalçaya binmiycek yani.Ergonomik diolar ama çoğu kanguru ergonomik diil sadece anneye ergonomikKızlar önerebileceğiniz kanguru markası var mı?
Benim bir tane Kraft var hediye geldi ama çok rahatsız bele bağlanmıyor ve sadece kollardan geçiriyorsun bebek çekince omuzlarım öne gitti valla ağrıdı.
Rahat kullanılabilen birşey denediyseniz bana da diyiverin
Solomon baby ve neko baktım ama nasıl modellerden seçmek lazım, püf noktası varsa onu da alırım :)
Benimkine banyodan sonra bisey oluyo canim mesela normalde 2 saat uyursa 5 saati buluyo banyodan sonra
İlk zamanlar öyleydi hatta babası bu yüzden her gün banyo yaptırmayı istiyordu ve yaptırıyoduk :) o dönemki rekorlarını hep banyodan sonra kırdı ama sonra bağışıklık mı kazandı nedir şuan pek farketmiyor bizde
Ben doktora gitmedim hiç, o kadar çok sancı ve ateş olmadı çünkü çok şükür. Ama çok sık taş gibi oluyor ve şiş şiş oluyor üzeri, o durumda mümkünse emziriyorum mümkün değilse makine veya elle sağıyorum acısına rağmen ve banyoda sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum bazen de. Bir an önce geçer inşallah.
Evet, çoğu bebekte olur bu. O yüzden anneler uykudan önce yıkamayı tercih ediyor uyusun bol bol diye
Ben oturarak emziriyorum hep, yatarak 1 kez bile emzirmedim. Hem boğulur diye korkuyorum hem de çok uykum geliyor otururken bile dalıveriyorum bazen yatarak olsa kesin uyurum diye. Birkaç seferdir uyuyakalıyorsan sen de bırak artık yatarak emzirmeyi olmaz olmaz ama Allah korusun kötü bir şey olabilir. Kendi yatağında emziriyorsan da bunun yastığı var, yorganı var, babası var çocuk boğulabilir ezilebilir, dikkat etmek lazım.
Kizlar bebeqinizi yatarak emziriyo musunuz ?
Ya ben qeceleri qenelde oturarak emzirmeye calisiyorum ama sık sık uyaninca dayanamayip yatarak emziiyorum ve bikac seferdir uyuyaliyorumsonra uyaninca dunyam basima yikiliyo nefessiz kaldimi ki diye ben uyusam bile o nefessiz kalirsa kendini qeri cekermi ? Aklima neler qeliyo beynine oksijen qitmediyse falan...Oofff bidaha yapmicam bu hatayi
İnşallah geçer çok Can'ım yanıyor emerkencanta pozisyonunda devamli o memeyi emzir. cunku tek caren bebegin emmesi. emerken ya da sagarken distan ice dogru masaj yap. sicak degil ilik dusu emzirmeden hemen once yap onun disindaki daha cok sutu artiracagindan sislik artiyor. papatya cayi falan ictim bide ben.
bizde babybjörn var. bi tanidigimiz vermisti. komple sirt destegi var. disarda uzun sure kullanmadim ama evde kullanimda memnun kaldim.
Yatarak bir sefer denedim bana çok zor geldi , riske atmamak lazım bence Allah korusun olmaz dedıgın olur. Gece emzirirken ben hep telefonla oynuyorum uyumayan için .Kizlar bebeqinizi yatarak emziriyo musunuz ?
elle sağmayı beceremedim , aksilik bu olsa gerek makınanın çekiş gücüde yetmıyor bir türlü sütü sağamadı, yine yavrum koştu Allah'tan imdadıma. Bende ateş olmadı , grip etkiliyormuş tıkanıklığı öylede çok sütüm yoktu çok şaşırdım tıkanmasınaBen doktora gitmedim hiç, o kadar çok sancı ve ateş olmadı çünkü çok şükür. Ama çok sık taş gibi oluyor ve şiş şiş oluyor üzeri, o durumda mümkünse emziriyorum mümkün değilse makine veya elle sağıyorum acısına rağmen ve banyoda sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum bazen de. Bir an önce geçer inşallah.
Evet, çoğu bebekte olur bu. O yüzden anneler uykudan önce yıkamayı tercih ediyor uyusun bol bol diye
Ben oturarak emziriyorum hep, yatarak 1 kez bile emzirmedim. Hem boğulur diye korkuyorum hem de çok uykum geliyor otururken bile dalıveriyorum bazen yatarak olsa kesin uyurum diye. Birkaç seferdir uyuyakalıyorsan sen de bırak artık yatarak emzirmeyi olmaz olmaz ama Allah korusun kötü bir şey olabilir. Kendi yatağında emziriyorsan da bunun yastığı var, yorganı var, babası var çocuk boğulabilir ezilebilir, dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?