2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar acil yardım hangi sağma makınasını almalıyım ? Makınam cozlamış! Yada kiralasam mı

Benim büyük kuzum perşembe gecesi uşağa karete turnuvasına gidiyor biz hiç ayrı kalmadık anane de filan kalan bir çocuk değil alışık değiliz pazar günü dönecek ben nasıl uyucam bilmiyorum

Aptal kafam ya qeceden beri moralim sifir niye dayanamiyorum uykusuzluqa qercekten kendimi anne qibi hissetmiyorum beceremicem mi ne okadar ustune dustuqum halde nasil yaptim bu hatayi sacma sapan seyler icin uykusuz kalan ben bebeqim icin kalamiyosam ne diye doqurdum

Kendini suçlama Can'ım çözüm üretmeye çalış ! Telefonuna saat kur emerken alarm çalsın ne bileyim

emire pek etki etmedi canim
Eder zamanla merak etme alışır minnak da banyo sonrasi mayışmasına
Defne de her seferinde uyumuyor. İnşallah Emir de alışır uyumaya çocuk için de anne için de büyük rahatlık. Banyo sonrasi yağla masaj yap bit de belki o zaman ise yarar. Defne bir kez yüzüstü bile yatmıştı masaj yaparken normalde kıyameti kopartir

Kızlar acil yardım hangi sağma makınasını almalıyım ? Makınam cozlamış! Yada kiralasam mı
Makine normalde iyiyse önce valfini değiştir bence, Valf eskiyince performans çok düşüyormuş kullanım kılavuzunda yazdığına göre.

Benim büyük kuzum perşembe gecesi uşağa karete turnuvasına gidiyor biz hiç ayrı kalmadık anane de filan kalan bir çocuk değil alışık değiliz pazar günü dönecek ben nasıl uyucam bilmiyorum
Ayy annesi çok zordur eminim ama kendi başına kalması onun için büyük bir adım olur. Anne bağımlısı değil bağımsız birey olması için. Bunlar benim eski ve ise yarayacağını ve doğru olduğunu düşündüğüm fikirlerim ama şimdi anne olarak düşününce biraz tereddüte düştüm. Yine de bak çocuğun sportif bir faaliyette başarılı olduğu için turnuvaya gidiyor çok güzel bir şey bu. Tedirginliğini ona hissettirme çok zorluk çeker çocuk yoksa.

Kendini suçlama Can'ım çözüm üretmeye çalış ! Telefonuna saat kur emerken alarm çalsın ne bileyim
Ya kizdiqim nokta qece zaten sut cok oluyo cocuk kac kere oksuruyo boqazinda kaliyo hala yatarak vermeye devam ediyorum kalkacak quc bulamiyorum kendimde tembelliqe bak buqunden itibaren qerekirse kalkip elimi yuzumu yikicam artik yatmicam Allah korusun ona bisey olsa yine ben uzulecem sirf UYKU yuzunden

Evet stres oldukça da yumuşacık oluyor gibi o memeler ya of ne zormuş emzirme süreci

Hissettirmiyorum canım tek istediğim özgüvenli bir çocuk yetiştirmek ben bunun sıkıntısını çok çektim inşallah kızlarım kendilerine güvenen faal bağımsız bireyler olucaklar

Yok hiç öyle emzirmedim,korkarım ya kendime güvenemem.
Sende bence oturarak emzir,kalktıgında bi elini yüzünü yıka kendine gelirsin cnm

Ya Defne büyük insan gibi dolu dolu kustu. Ateşi yok, başka bir hastalık belirtisi yok reflüden olabilir mi ilaca rağmen? Ya da hastalanmış olabilir mi?

Merhaba ben çok araştırdım ergonomik kangurular içinde boba 4g , ergobaby 360, ve lillebaby en iyileri.

Ya Defne büyük insan gibi dolu dolu kustu. Ateşi yok, başka bir hastalık belirtisi yok reflüden olabilir mi ilaca rağmen? Ya da hastalanmış olabilir mi?
Rüzgar yemiş olabilir mi? Ya da yeni bi damlaya falan başladıysaniz yan etki yapmıştır ? Bizim de olmustu doktor aynen bunlari sordu gerçekten de biz yeni bi gaz damlasına başlamıştık ondan olmuş

Canım bi süre sonra uyicak kendiliğinden merak etme ben de öyle diyodum şimdi gece uyanmadigi zaman ben kaldiriyorum emzirmek için m.etme geçecek sen sakin ol çok iyi bi annesin sen sadece gün içinde fazla yoruluyosun ondan uykun bolununce sinirleniyosun ama gececek

Ya valla özendim 40 gün kaldılar bir gece faydaları dokunmadı ya
Benim yanimda kimse kalmadı hatta eşim bile başka odada yattı çünkü 4 yaşındaki kızım gece bir ara uyaniyor benim yanıma gelip yatiyor.hatta ve hatta bebeğim 20 gunlukken esimle tartıştık 1 hafta benimle konuşmadı . En ufak bir yardım bile isteyemedim. Ne zor günler gecirmisim yazarken anladım

Masallah ne kadar sanslisiniz

A AysheDuru canim belki artil oksuruk balgamli hale gelmistir o yuzden artmistir.Atiyodur vucut yani.Hemen telas yapma.Gunduz sorarsin zaten dr una.Kolay gelsin canim
Saol cnm,, gece bir buçuk gibi kesildi,, hiç öksürmedi tekrar.. dediğin gibi oluyor belki de... alışkın olmadığım için anlayamıyorum neden bu halde olduğunu
Canım benim geçecek
Biraz daha sabır
Bu seneki pis hastalıklar çok uzun sürüyor ve süründürüyor. Neden anlamadım. Sanırım Suriye'den gelen virüslere bizim metabolizmamız alışkın değil zor atlatıyoruz. Aynı virüs vücutta zaten, tekrar girse de vücut ona antikor üretmiştir. Sadece bazen yorgun olunca tekrar hortlar. Öyle birşeydir.
Tekrar tekrar geçmiş olsun
Şansımıza bu sene daha kış gelmeden döküldük bittik

Diyorum da hep yine diyeyim, inşallah sıramızı savmışızdır da kışın rahat geçer.[/QUOTE]
inşallah cnm,, fiZiksel olarak dayanılıyor bir şekilde ama manen çok yoruldum. Bugün iyice kötü hissetmeye başladım,, saçmasapan ağlıyorum falan iyi bişeyler duymaya hiç bu kadar ihtiyacım olmamıştı sanırım...

oda degistirmek fayda ediyor.

Rüzgar yemiş olabilir mi? Ya da yeni bi damlaya falan başladıysaniz yan etki yapmıştır ? Bizim de olmustu doktor aynen bunlari sordu gerçekten de biz yeni bi gaz damlasına başlamıştık ondan olmuş
Wellcare d3'e geçtik ama 3 hafta falan oldu başlayalı. Bir de 2 hafta önce Motilium reflü ilacına başladık.
Dün de dışarıdaydık ama hem montunun şapkası hem penye beresi vardı birde yenidoğan minderi koruyor, üşümesine ve rüzgar yemesine imkan yoktu yani. Ben biraz gozlemleyeyim de bir daha olursa neden olduğunu bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…