2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yok hiç öyle emzirmedim,korkarım ya kendime güvenemem.
Sende bence oturarak emzir,kalktıgında bi elini yüzünü yıka kendine gelirsin cnm

oda degistirmek fayda ediyor.
Saqolun kizlar dikkat edecem artik

2-3 hafta sonra bişey olmaz ya benim ilk verdiğim gün olmuştu.. Reflüdendir belki, aynen gözlemleyin bakalım geçmiş olsun kusmasin yavrucaklar et olsun yedikleri ictikleri :)

Ya kizimin yuzude vucududa cok kuruyo bebek yaqini vucuduma suruyorumda yuzune cesaret edemedim kizlar siz ne kullaniyosunuz ? Nivea nin bebek icin nemlendirici losyonu var onu kullansam olurmu yuzune ?

Ya kizimin yuzude vucududa cok kuruyo bebek yaqini vucuduma suruyorumda yuzune cesaret edemedim kizlar siz ne kullaniyosunuz ? Nivea nin bebek icin nemlendirici losyonu var onu kullansam olurmu yuzune ?
Hindistancevizi yağı sürüyorum ben. Geçen şöyle bir şey gördüm

Eklentiler

• Screenshot_20171021-043450.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 72
Bizim kızın da cildi çok kuru hatta dermatit var malesef doktor babe nin kremini önerdi ben de araştırdım bebekler için temiz içerikli bir krem. Yağ sürecek olsam da sanırım bebe yağı değil zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı sürerdim

A AysheDuru çok geçmiş olsun Duru bebegimize. Şimdi nasıl iyi oldu mu? Ben de d&r kitap almak için gideceğim ama çok kalabalık oluyor, bebeğe birisi hastalık bulaştırır diye korkuyorum. Kuzular daha cok küçükler...

Toz değil cnm damla şeklinde küçük şişede.Bende anlamadım cnm,bu sene hastalıklar çok pis heralde ,bizim anasınıfı gurubu var ,hergun bir iki çocuk hasta gelimiyecek diye mesaj geliyor .[/QUOTE]
Bizimkler de öyle.. mutlaka fire veriyorlar

Çok saol Arabasının yağmurluğunu kapalı tut gidersen de cnm... ya zaten insanlar tuhaf.. Ayşe ilk hastalandığı gecenin sabahında avm'ye gitmiştik biz kahvaltıya... zaten bir sürü kadın bakar ona hep çılgın olduğu için de bu sefer çifte kavrulmuş olduk.. Duru'yu kaldırın ben bebek arabasına bineyim dedi.. içinde kalmasın diye Duru'yu kucakladım onu oturttuk.. merdivenlerdeyiz, Duru arkama bakıcak şekilde omzumda kafası, arkamızda da iki kadın var; biri mütemadiyen ay ne sevimli ay ne güzel falan dedi.. gözleri çok güzel vs... en son da diğeri kaç aylık olduğunu sordu, hatta toplu biraz diye yuvarlayıp 3 aylık dedim,, o da aa o zaman gözleri oturmamıştır daha falan dedi... sevindi neredeyse sanki.. anlamadım neden... neyse geçti gittiler,, eşime de "insan bir kere maşallah der" diye söylendim kadınlar için hatta.. çünkü öyle sevimli içten gelmemişti nedense ikisi de zaten... akşamına başladı hastalıklarımız... ben nazara zaten çok inanırım,, hele ki bebekler müthiş etkileniyor.. o yüzden bundan sonra uzun süre yüzü görünmeyecek şekilde çıkarmayı planlıyorum Duru'yu.. hatta kalabalığa hiç çıkarmam muhtemelen birkaç ay.. hem de toparlanmış olur iyice... bi de herkese evladı güzel görünür tabi ama gerçekten hem çok güzelleşti hem de çok güleryüzlüydü bebeğim.. o kadar yıprandı ki ilk defa dün gece güldü tekrar o yüZden ört üstünü tak nazarlığını öyle çıkar cnm... bu arada benim de bir d&r turu atmam lazım.. içim gidiyor hatta ,, canım kitap çekiyor resmen :) sen ne bakıcan, güzel bi listen varsa faydalanabilirim :)

Ben de kitap alacağım bebek için yakın zamanda ama avm gezmek istemediğim için yerel kitapçıya gideceğim muhtemelen. Varsa yakında sen de öyle bir şey yapabilirsin.

Ya Defne büyük insan gibi dolu dolu kustu. Ateşi yok, başka bir hastalık belirtisi yok reflüden olabilir mi ilaca rağmen? Ya da hastalanmış olabilir mi?
Nasıl oldu Defne? Bu aralar ipekte de aynı şikayet söz konusu. Heyecanlanınca bile kusuyor. Emzirmek çok zorlaştı, sürekli etrafı izlemek istiyor.

Hindistancevizi yağı sürüyorum ben. Geçen şöyle bir şey gördüm

Hmm...simdi siz soyleyince internettende arastirdim bayaqi bi faydali hindistan cevizi yaqi ben nasil bunu duymamisim hic ya yarin hemen basliyorum kullanmaya G gunesli gunler belli bi marka var mi canim.onerebileceqin ondan alayim ?

Hmm...simdi siz soyleyince internettende arastirdim bayaqi bi faydali hindistan cevizi yaqi ben nasil bunu duymamisim hic ya yarin hemen basliyorum kullanmaya G gunesli gunler belli bi marka var mi canim.onerebileceqin ondan alayim ?
Ben de yeni duydum canım zaten üzülme. Dur kızı yerine koyunca bakacağım markasına

Bizim de 2.5 ay civarı bitti sanırım rahatladık bayağı gündüz uykusu yine yok o ayrı ama ağlama krizi yok şükür gaz bitince gündüz uykusu artması mı lazımdı acaba ?
Yok cnm gündüz uykuları azalır artık yavaş yavaş.. algıları açıldıkça uykuları da açılıyor :))))

2-3 hafta sonra bişey olmaz ya benim ilk verdiğim gün olmuştu.. Reflüdendir belki, aynen gözlemleyin bakalım geçmiş olsun kusmasin yavrucaklar et olsun yedikleri ictikleri :)
Evet ya, zaten minnacıklar bir süt içiyorlar o da burunlarından geliyor.

Nasıl oldu Defne? Bu aralar ipekte de aynı şikayet söz konusu. Heyecanlanınca bile kusuyor. Emzirmek çok zorlaştı, sürekli etrafı izlemek istiyor.
Amipten yana sıkıntı kalmadı ama reflü dert oldu şimdi de. Çok sık kusmaya başladı. İlacını da kullanıyorum ama her zaman düzenli kullanamıyorum günde 3 kez içmesi lazım ben 2 ya da 3 kez kullanabiliyorum. İpek'in nesi var acaba, başka bir belirti var mı öksürük ateş vs. Çok sık ve uzun beslemeye başladın diye olabilir mi hani az kilo aldı diye gaza gelmiştin ya belki midesinin alabileceğinden fazla yiyordur. Az ve sık emzirmeye başlarsan belki düzelir. İnşallah reflüsü yoktur İpek kuzusunun ya.
Bizde de uyutmak zorlaştı hem sağa sola bakıyor hem de boynu sürekli yukarıda, kalkmak istiyor. Karanlık odada uyutuyorum geceleri. Emzirirken yüzünle garip mimikler ağzınla garip sesler yapsan ilgisi sende kalır mı ki ya da siyah beyaz kartlarla ilgisini çeksen belki. Challenge seviyeleri giderek artıyor, işimiz zorlaşıyor

Kolyen geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…