İnşallah cnm. Biz de emdikten sonra en fazla bir dk sıvazlıyoruz sırtını bitiyor. En azından o dertten kurtulduk şükürSaqol canim cok uzuluyorum cocuk boyle kivrandikca yakendimde acayip yorqunum benim kizin cok qaz problemi olmuyo hatta 3 qun falan oldu biogai aldik bikac kez kullandim sinra baktim sknti yok damlayi bile birakmistim gayet iyiydi oqun usuttum misafir vardi ilqilenemedimde usuduqunude farkettim halbuki kendime kiziyorum insaAllah dediqin qibi hemen duzlir tum bebislerin qaz sorunu
Aynen level bilmem kaç oldu zorlaşmaya başladı sankiEvet ya, zaten minnacıklar bir süt içiyorlar o da burunlarından geliyor.
Amipten yana sıkıntı kalmadı ama reflü dert oldu şimdi de. Çok sık kusmaya başladı. İlacını da kullanıyorum ama her zaman düzenli kullanamıyorum günde 3 kez içmesi lazım ben 2 ya da 3 kez kullanabiliyorum. İpek'in nesi var acaba, başka bir belirti var mı öksürük ateş vs. Çok sık ve uzun beslemeye başladın diye olabilir mi hani az kilo aldı diye gaza gelmiştin ya belki midesinin alabileceğinden fazla yiyordur. Az ve sık emzirmeye başlarsan belki düzelir. İnşallah reflüsü yoktur İpek kuzusunun ya.
Bizde de uyutmak zorlaştı hem sağa sola bakıyor hem de boynu sürekli yukarıda, kalkmak istiyor. Karanlık odada uyutuyorum geceleri. Emzirirken yüzünle garip mimikler ağzınla garip sesler yapsan ilgisi sende kalır mı ki ya da siyah beyaz kartlarla ilgisini çeksen belki. Challenge seviyeleri giderek artıyor, işimiz zorlaşıyor
Kolyen geldi mi?
Soguk sıkım mi kullaniyorsun?Eki Görüntüle 2058747 @Evininhatunu ben şunu kullanıyorum lifeCo markası
Cnm sen az bile öksürük varsa doktora götür. Hele ki yutkunma varsaAynen level bilmem kaç oldu zorlaşmaya başladı sanki
Geldi kolye, çok bi faydasını görmedim hatta taktığımda beri delirdi
Artık çok sık beslemiyorum zaten istemezse emmiyor kiAteşi yok ama öksürüyor ara ara ya sanırım reflüsü var. Mide suyu geliyor diye öksürüyor. Uykusunun içinde de suratını buruşturup yutkunuyor. Yine de hastalık derecesinde değil bence bu yüzden dert etmem şimdilik.
Bana bakarken de emmiyor ki, hayran hayran izliyor anasını, sesler çıkarıyor konuşuyor memeyi ağzından çıkarıp kafayı kaldırıp
Acıksa emer ya herhalde. Çok evham yapıyorum belki de.
Nasıl uyutuyorsun? Bu aralar meme dışında uyutamıyorum ben de. Kucağıma yatırıp pışpışlayamıyorum dediğin gibi kafayı kaldırıyor, omzuma da yatmıyor artık. Ufak ufak uyku eğitimi vakti geliyor sanki. Memede uyusun istemiyorum ama uyuyor
Öksürük bizde de var 2 haftadır, sürekli değil ama ne zaman öksürse ya sonrasında ya öksürük sırasında ağzından gaz çıkartıyor ben de o yüzden reflüden olduğunu düşünüyorum. Benim de ilk bogazima vurur çünkü reflü.Aynen level bilmem kaç oldu zorlaşmaya başladı sanki
Artık çok sık beslemiyorum zaten istemezse emmiyor kiAteşi yok ama öksürüyor ara ara ya sanırım reflüsü var. Mide suyu geliyor diye öksürüyor. Uykusunun içinde de suratını buruşturup yutkunuyor. Yine de hastalık derecesinde değil bence bu yüzden dert etmem şimdilik.
Bana bakarken de emmiyor ki, hayran hayran izliyor anasını, sesler çıkarıyor konuşuyor memeyi ağzından çıkarıp kafayı kaldırıp
Nasıl uyutuyorsun? Bu aralar meme dışında uyutamıyorum ben de. Kucağıma yatırıp pışpışlayamıyorum dediğin gibi kafayı kaldırıyor, omzuma da yatmıyor artık. Ufak ufak uyku eğitimi vakti geliyor sanki. Memede uyusun istemiyorum ama uyuyor
Ya bu etrafla ilgilenme olayı beni de çok yoruyor. Emzirdiğim koltuk çiçekli ona bakıyor tavana avizelere bakıyor hiç bişe bulamazsa bana bakıyor. İki çekiyor memeden sonra bırakıp yüzüme bakıyor gülüyor tekrar devamAynen level bilmem kaç oldu zorlaşmaya başladı sanki
Evet canım soğuk sıkım katkısız. 26 derece altında katılaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam benimki katılaşmaya başladıSoguk sıkım mi kullaniyorsun?
Benim emzirdiğim koltuğun arka duvarında da saat var ona bakıyor sürekli. Üstelik yeni de değil gözleri görmeye başladığından beri o saate bakıyor. İlk zamanlarda korkutuyordu beni ne var bu saatte de bakıyor bu kadar diye. Üstelik saniyesi bile yok. Şimdi de hala bakıyor onu izlerken unutuyor emmeyi. 'Bana bak Defne, kaldırıp atacağım o saati en son' diyorum ama bana mısın demiyor DefneYa bu etrafla ilgilenme olayı beni de çok yoruyor. Emzirdiğim koltuk çiçekli ona bakıyor tavana avizelere bakıyor hiç bişe bulamazsa bana bakıyor. İki çekiyor memeden sonra bırakıp yüzüme bakıyor gülüyor tekrar devamo an yiyesim geliyor tabi o ayrı ama cuk cuk emme çok zor şuanda
Bi rahatsızlığını hissedersem götürürüm tabi canım sağolCnm sen az bile öksürük varsa doktora götür. Hele ki yutkunma varsamide değil de viral birşey ise en azından bizim geldiğimiz noktaya gelmezsiniz. Allah korusun tabi ama bu yaş grubundaki bebeklerin burnu akmadığı ve bu tip virüsler ateş de yapmadığı için öksürük dışında bir belirti göstermeden önce bronşa sonra da ciğerlere iniyor.. sonrası malum zaten, üç gündür buhar makinesiyle yaşıyoruz
Sürmesi zor oluyor mu? Bizim kızın yüzüne de sürüyorum de kuruduğu için.Evet canım soğuk sıkım katkısız. 26 derece altında katılaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam benimki katılaşmaya başladı
Bizim halkımızda vıcık vıcık cocuk sevme alışkanlığı var ne yazık ki. Bakmadan gec git hâlbuki, bir tane değil iki tane değil herkes illa bakacak dik dik ve yorum yapacak. Nasıl bakıyorlarsa artık gerçekten kötü enerjileri geçiyor. Ben hep kapatıyorum yüzünü. Çok geçmiş olsun güzellere tekrardan.Çok saolArabasının yağmurluğunu kapalı tut gidersen de cnm... ya zaten insanlar tuhaf.. Ayşe ilk hastalandığı gecenin sabahında avm'ye gitmiştik biz kahvaltıya... zaten bir sürü kadın bakar ona hep çılgın olduğu için de bu sefer çifte kavrulmuş olduk.. Duru'yu kaldırın ben bebek arabasına bineyim dedi.. içinde kalmasın diye Duru'yu kucakladım onu oturttuk.. merdivenlerdeyiz, Duru arkama bakıcak şekilde omzumda kafası, arkamızda da iki kadın var; biri mütemadiyen ay ne sevimli ay ne güzel falan dedi.. gözleri çok güzel vs... en son da diğeri kaç aylık olduğunu sordu, hatta toplu biraz diye yuvarlayıp 3 aylık dedim,, o da aa o zaman gözleri oturmamıştır daha falan dedi... sevindi neredeyse sanki.. anlamadım neden... neyse geçti gittiler,, eşime de "insan bir kere maşallah der" diye söylendim kadınlar için hatta.. çünkü öyle sevimli içten gelmemişti nedense ikisi de zaten... akşamına başladı hastalıklarımız... ben nazara zaten çok inanırım,, hele ki bebekler müthiş etkileniyor.. o yüzden bundan sonra uzun süre yüzü görünmeyecek şekilde çıkarmayı planlıyorum Duru'yu.. hatta kalabalığa hiç çıkarmam muhtemelen birkaç ay.. hem de toparlanmış olur iyice... bi de herkese evladı güzel görünür tabi ama gerçekten hem çok güzelleşti hem de çok güleryüzlüydü bebeğim.. o kadar yıprandı ki ilk defa dün gece güldü tekrar o yüZden ört üstünü tak nazarlığını öyle çıkar cnm... bu arada benim de bir d&r turu atmam lazım.. içim gidiyor hatta ,, canım kitap çekiyor resmen :) sen ne bakıcan, güzel bi listen varsa faydalanabilirim :)
Maaşallah çok güzel kızın :) gözlerinin rengi de öyle..Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Bebek için ben de aldım a101 de bir sürü masal kitapları vardı ama yetişkin olunca şöyle bol seçenekli bir yer gerekiyor. Akşam üstü hızlıca gidip gelmeyi planlıyorum avm ye insanlardan uzak tutarsam bebegimi sagsalim gider geliriz sanırım..Ben de kitap alacağım bebek için yakın zamanda ama avm gezmek istemediğim için yerel kitapçıya gideceğim muhtemelen. Varsa yakında sen de öyle bir şey yapabilirsin.
Dermatit bizde de var,gözlerinin üstünde , kulaklarının arkasında falan ama doktor sanki çok önemsemedi, zeytinyağ sürün dedi bize. Ben bir de mustelanın atopik ciltler için olan kremini sürsek dedim olur dedi.Bizim kızın da cildi çok kuru hatta dermatit var malesef doktor babe nin kremini önerdi ben de araştırdım bebekler için temiz içerikli bir krem. Yağ sürecek olsam da sanırım bebe yağı değil zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı sürerdim
Ay maşallah güzel kızına, Allah nazardan saklasınKizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Yok canım katı da olsa kıvamı yumşak oluyor eline alınca da sıcağıyla eriyor hemenSürmesi zor oluyor mu? Bizim kızın yüzüne de sürüyorum de kuruduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?