2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah cnm. Biz de emdikten sonra en fazla bir dk sıvazlıyoruz sırtını bitiyor. En azından o dertten kurtulduk şükür

Aynen level bilmem kaç oldu zorlaşmaya başladı sanki
Geldi kolye, çok bi faydasını görmedim hatta taktığımda beri delirdi
Artık çok sık beslemiyorum zaten istemezse emmiyor ki Ateşi yok ama öksürüyor ara ara ya sanırım reflüsü var. Mide suyu geliyor diye öksürüyor. Uykusunun içinde de suratını buruşturup yutkunuyor. Yine de hastalık derecesinde değil bence bu yüzden dert etmem şimdilik.

Bana bakarken de emmiyor ki, hayran hayran izliyor anasını, sesler çıkarıyor konuşuyor memeyi ağzından çıkarıp kafayı kaldırıp
Acıksa emer ya herhalde. Çok evham yapıyorum belki de.
Nasıl uyutuyorsun? Bu aralar meme dışında uyutamıyorum ben de. Kucağıma yatırıp pışpışlayamıyorum dediğin gibi kafayı kaldırıyor, omzuma da yatmıyor artık. Ufak ufak uyku eğitimi vakti geliyor sanki. Memede uyusun istemiyorum ama uyuyor

Kızlar ya oğlum mukuslu köpüklü kaka yapıyor bir süredir. Burada bazılarınızda da vardı diye hatırlıyorum. Yaşayanlar ne yaptılar? Doktora mı gitmek gerekir hemen?

Ben bundan kullanıyorum, güzel gıda diye sitesi var, internetten alınabiliyor. Yenilebilir de sürülebilir de.

Eklentiler

• 161B673A-0BBC-4E42-BB07-A7416E0909A8.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 51
Cnm sen az bile öksürük varsa doktora götür. Hele ki yutkunma varsa mide değil de viral birşey ise en azından bizim geldiğimiz noktaya gelmezsiniz. Allah korusun tabi ama bu yaş grubundaki bebeklerin burnu akmadığı ve bu tip virüsler ateş de yapmadığı için öksürük dışında bir belirti göstermeden önce bronşa sonra da ciğerlere iniyor.. sonrası malum zaten, üç gündür buhar makinesiyle yaşıyoruz

Öksürük bizde de var 2 haftadır, sürekli değil ama ne zaman öksürse ya sonrasında ya öksürük sırasında ağzından gaz çıkartıyor ben de o yüzden reflüden olduğunu düşünüyorum. Benim de ilk bogazima vurur çünkü reflü.
Bizimki delirmedi ama salya da azalmadı. Gerçi ben günde 13 saat falan takiyorum. Akşam 6 buçuk gibi uyku yoluna giriyor, uyuduktan sonra cikartamam diye emzirirken çıkartıyorum. Sabah da 5-6 civarı yeniden takıyorum. Böyle az takarsam etki eder mi bilmiyorum ama uykuda takamam ki, korkarım.
Defne de emerken gülüyor ağzından kayıyor meme o haline öyle hayran oluyorum ki anlatamam

Ya bu etrafla ilgilenme olayı beni de çok yoruyor. Emzirdiğim koltuk çiçekli ona bakıyor tavana avizelere bakıyor hiç bişe bulamazsa bana bakıyor. İki çekiyor memeden sonra bırakıp yüzüme bakıyor gülüyor tekrar devam o an yiyesim geliyor tabi o ayrı ama cuk cuk emme çok zor şuanda

Benim emzirdiğim koltuğun arka duvarında da saat var ona bakıyor sürekli. Üstelik yeni de değil gözleri görmeye başladığından beri o saate bakıyor. İlk zamanlarda korkutuyordu beni ne var bu saatte de bakıyor bu kadar diye. Üstelik saniyesi bile yok. Şimdi de hala bakıyor onu izlerken unutuyor emmeyi. 'Bana bak Defne, kaldırıp atacağım o saati en son' diyorum ama bana mısın demiyor Defne

Bi rahatsızlığını hissedersem götürürüm tabi canım sağol

Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf

Eklentiler

• IMG-20140903-WA0003.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20170416-WA0004.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 92
Bizim halkımızda vıcık vıcık cocuk sevme alışkanlığı var ne yazık ki. Bakmadan gec git hâlbuki, bir tane değil iki tane değil herkes illa bakacak dik dik ve yorum yapacak. Nasıl bakıyorlarsa artık gerçekten kötü enerjileri geçiyor. Ben hep kapatıyorum yüzünü. Çok geçmiş olsun güzellere tekrardan.
Yok canım liste yapmadım. Evdeki kitaplarımı bitirdim. Şöyle beni gerçek dünyadan uzaklaştıracak fantastik kitap arayışına gireceğim. Bu arada son bitirdiğim kitaplar "alışkanlıkların gücü" ve "maymunlardan tanrılara" ikisi de çok ilgi çekiciydi, tavsiye ederim.

Ben de kitap alacağım bebek için yakın zamanda ama avm gezmek istemediğim için yerel kitapçıya gideceğim muhtemelen. Varsa yakında sen de öyle bir şey yapabilirsin.
Bebek için ben de aldım a101 de bir sürü masal kitapları vardı ama yetişkin olunca şöyle bol seçenekli bir yer gerekiyor. Akşam üstü hızlıca gidip gelmeyi planlıyorum avm ye insanlardan uzak tutarsam bebegimi sagsalim gider geliriz sanırım..

Dermatit bizde de var,gözlerinin üstünde , kulaklarının arkasında falan ama doktor sanki çok önemsemedi, zeytinyağ sürün dedi bize. Ben bir de mustelanın atopik ciltler için olan kremini sürsek dedim olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…