2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhabalar arkadaşlar nasılsinız. Her ne kadar seyrek yazsamda ara ara açıo okuyorum paylaşımlarınızı. Maşallah bebisler hızla buyüyor. Özellikle hastalara acil şifalar dilemek istiyorum.

Ben kızımı fazla gazlı olmasına raģmen hatta uyumamasına raģmen sallamadım ama acaba hata mı ediyorum diye düşünüyorum. Çünkü hesaplayınca uyuması gerekenden çok az uyuyor.

Artık baş okşama sırt sıvazlama ve sadece kucakta işe yaramıyor. Siz özellikle gündüz bebişleri nasıl uyutuyorsunuz?

Bizim yüz boyun baya kızarık ve kabarıktı kötüydü hatta coresatin pembe verdi önce onu kullandık ama uzun süre kullanılmıyor. kızarıklık geçince de babe yi önerdi

Birde wellcare d3 kullanan arkadaşlar ben ne zaman kızıma verdiysem kustu acaba sizde de oldu mu? Acaba tekrar vermem gerekir mi emin olamadığımdan deü pek kullanamadık.

Bildiğin adet sancisi çekiyorum ama koyu renkli akintidan başka bişey yok dün aksamdan beri.. Allahım ne kötüymüş 1 senedir olmayınca unutmuşum bi de bebekle yalnizken daha da zormuş.. regl olan arkadaşlar sizin de böyle mi oldu??

Birde wellcare d3 kullanan arkadaşlar ben ne zaman kızıma verdiysem kustu acaba sizde de oldu mu? Acaba tekrar vermem gerekir mi emin olamadığımdan deü pek kullanamadık.
D vitamini kullanman gerekiyor. Wellcare pek dokunacak içerikte değildir ama emin misin ondan olduğundan? Başka bişey veriyor musun bebeğine? Eminsen ondan olduğuna, değiştir ama kullan d vitaminini aksatma.

Sen normal mi doğurmuştun? Merak ettim :)

Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
Canim ben bu ara cok sık yasiyorum sag mememde. O memeyi emziriyorum bolca. Gecen acilmisti. Yine tikaniklik var simdi. Yine bol bol emziriyorum. Doktora ihtiyac duymadm daha

Yok sanciyi saatlerce çektim çektim açılma ilerlemedi bebek strese girdi diye acil sezeryana alındım gece yarısı.. Uğrastim ama olmadi normal nasip :)
Ondan sormadım ya, regl sancısı deyince çekmişsin o kadar doğum sancısı, regl sancısı yanında ne ki? :)

canim uyku bu,insanlik hali,yenik dusuyor olabilirsin ama sen en iyisi yuzunu yika,tv yi ac uykun kacsin.
ben de baslarda beceremeyecegim sanirim diyordum ama zamanla daha cok alisiyor insan. sen iyi bir annesin

Ya Defne büyük insan gibi dolu dolu kustu. Ateşi yok, başka bir hastalık belirtisi yok reflüden olabilir mi ilaca rağmen? Ya da hastalanmış olabilir mi?
Benimde oglum oyle kustu. Ates falan yoktu. Doktora gittik. Gazdandir, Genel saglik durumunda bisey yok dedi

annem de emire minnak diyor
suan masaj yapmayla durmaz benim oglan
acikinca gozu bur sey gormuyor cigliktan

Aynen canım ben ilkini 40 im çıkınca oldum şimdi ikinciyi oluyorum düşün yani enerjim yerlerde şu an

Cok gecmis olsun canim acil sifalar

Ondan sormadım ya, regl sancısı deyince çekmişsin o kadar doğum sancısı, regl sancısı yanında ne ki? :)
Orası öyle valla insan çektiğini unutuyor bir de onda bebeğe kavuşma motivasyonu vardı :) yine de tabi onun yanında bu sinek ısırığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…