2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben sallıyorum ama memede uyumadıgi zaman sallıyorum. Bir de gece uykusuna geçerken. Çok zor uyutuyorum çünkü. Ama sallamaya alistirmadigin iyi mi ne? Ben çok çaresizim şu an mesela. Kendi kendine uyuyan bebek olsa keske:) Sallamak derin uyku sağlamadığı için çok da faydalı bir uyku olmuyormuş. Daha bugün bir video izliyordum uyku eğitimi ile ilgili. Bebekleri salamayin diyor mesela orada. Gerçi alternatif sunmuyor ama araştırmalarım devam ediyor Bir kaç arkadaşın da farklı yöntemleri var mesajını gorurseler onlar da yazarlar. Bizde ise yaramadı mesela onlar. Uyku konusu çok zor gerçekten ne yapacağız bilmiyorum.

Benim 40ım cıktiktan sonrada lekelemem devam etti ondan sonrada çok az kanamayla iki kez adet oldum ama sancı normal adet gibi aşırı deildi ama hem sütüm azaldı hem ne kadar doğru bilmiyorum ama sancı bebeğide etkiledi gibi hissettim.
D vitamini kullanman gerekiyor. Wellcare pek dokunacak içerikte değildir ama emin misin ondan olduğundan? Başka bişey veriyor musun bebeğine? Eminsen ondan olduğuna, değiştir ama kullan d vitaminini aksatma.
Gaz sancısı için zinco veriyoeum sadece onu da her zaman vermemeye çalışıyorum. Dvit kullandım başta o böyle yapmamıştı içeriğindede dokunacak birsey yok ama kızımda çok kusan bir bebek değil. Bizim kız illa paraben istiyo heralde

Ocean ve carlson deneyebilirsin onlar da güvenlidir. Zinco için de yorum yapmıyorum :)

Bebeğin fabrika ayarlarında yemek uyumak gaz cıkarmak var ben iki aya yakın o mantıkla hareket ettim yedirdim gazını cıkardım yatırdım ve uyudu hep. Tabi sonradan gaz sancısıyla tekrar uyandıklarıni saymıyorum. Ama büyüdükce güncellemeler geldi ve oynamaya vaşladı falan yoruldu uykusu gecti derken uyumaz oldu. Genelde akşamları uyumak icin cıldırıyo koridorda geziniyoruz masaj falan yapıyoruz yatır kaldır meme yatır kaldır meme derken uyuyo ama gündüz çözüm bulamadım bende bulan varsa mesaj atsın

Ocean ve carlson deneyebilirsin onlar da güvenlidir. Zinco için de yorum yapmıyorum :)
Teşekkurler cevap için ben bi önerdiklerinede bakayım. Hangi anne ister el kadar bebeģe ilać vermek. Gazsız bebeğm olsaydı bende yorum yapmazdım ama içinde katkı olmayan tek secenekti kuzumun bitmeyen kıvranmalarına iyi geldi bunuda not düşeyim.

O nasıl güzel bi motivasyondu değil mi?
Hala ara ara tüm süreçleri uzun uzun düşünürüm de gözlerim dolar.
Ahh 2 an hayatımın en güzel yerinde.. Sancı başladığında "hah o gün bugün işte" dediğim an ve Bebeğimi ilk gördüğüm an.. Şimdi düşününce çok güzel bir rüya gibi geliyor acının zerresini hatırlamıyorum.. çok duygulandım ya

canim uyku bu,insanlik hali,yenik dusuyor olabilirsin ama sen en iyisi yuzunu yika,tv yi ac uykun kacsin.
ben de baslarda beceremeyecegim sanirim diyordum ama zamanla daha cok alisiyor insan. sen iyi bir annesin
InsaAllah canim cok saqolun buqunden itibaren dikkatli olacam bilmeden zarar verecem yoksa hic kendime quvenmiyorum uyku konusunda Allah korusun tum bebekleri

Benim oğlumun gündüzleri yok denecek kadar az uykusu oluyor bugün kafasına bandana taktım biraz gözünün önüne doğru geliyor ve bugün nerdeyse sürekli uyudu ve hala uyuyor umarim gece uykusunda sorun olmaz

Yok yanlış anlama, ben gerçekten yorum yapmak istemedim. Kim ne koşullarda veriyor bilmiyorum bu yüzden yorum yapmam doğru olmaz diye yorum yapmıyorum dedim. Dediğin gibi hangi anne ister ilaç vermek.

Ya siz böyle yazınca ben çok vijdan yapıyorum ben doğayı heryere götürüyorum pazar avm okul gerçi okulun içine sokmadım bahçeye kadar giriyoruz kültür merkezine geldik şimdi ablanın kursu için vee minübisle mecburum yalnızım bırakıcak kimse yok allah korusun bebişimi

Pişik önliyiciler neyi inceltiyormuş Mutella ben bebanthol kullanıyorum sürekli doğanın poposu çok hassas hemen kızarıyor
Deriyi inceltiyormuş canım. Zeytinyağını konuştuk da, o da cilde sürmek için iyi değilmiş deriyi inceltiyormuş ve hemen emilmiyormuş cilt tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…