2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de götürüyorum ya kime neye vicdan yaptın
10 günlüktü nikaha gittik dün 1 saatlik yola bahçeye pikniğe gittik

Ben de götürüyorum ya kime neye vicdan yaptın
10 günlüktü nikaha gittik dün 1 saatlik yola bahçeye pikniğe gittik
Ya kimse kalabalığa sokmuyor bizde 6.günden beri geziyoz geçen mevlüt yaptım eşimin amca kızıyla aramızda bir hafta var getirmedi bebeği kalabalığa sokmuyorum diye biz sürekli insan içindeyiz nebilim kendimi kötü hissettim :))

Yok yanlış anlama, ben gerçekten yorum yapmak istemedim. Kim ne koşullarda veriyor bilmiyorum bu yüzden yorum yapmam doğru olmaz diye yorum yapmıyorum dedim. Dediğin gibi hangi anne ister ilaç vermek.
Yok ben başta direttim masajdı banyoydu vermeyelim dedim ondan ben yorum yamazdım dedim hatta kullanmayın derdim taa ki kızım gazman olana kadar

Baston pusetin üstüne anakucağını oturtup mini bebek arabası yaptım minübise rahat binip inmek için zamanında baston puseti tam yatar alsaymışım keşke

Bu arada pişik önleyiciler de inceltiyormuş.
Ben de yeri gelmişlen söyleyim kızımın poposuna normal şartlarda hiçbirşey sürmüyorum. Uyurken kaka yapmıyor bizmki genelde uyanıkken de yaptığını hep duyuyorum hemen değiştirebiliyorum o yüzden . Temizlik su pamuk güzelce kurursa da kızarma pişik olması çok zor.Olur da hafif kızarma falan farkedersem oksizinc diye bir kremim var balık yağı ve çinko içeriyor onu sürüyorum hemen toparlıyor. Sebamedin pişik önleyicisinden almıştım iki tane hiç kullanılmadı desem yeri şuan olsa almam. Burayı okuyan anne olacaklara fikir olsun tecrübe :)

Ben de sürmüyorum canım

Bizdede aynı yerlerde kuruluk var.Mustelanın kremini kullanıyoruz

O kadar sakınmaya da gerek yok çocuk biraz etrafı tanısın mikropları görsün öyle büyüyen çocuklar daha az hasta oluyor kesinlikle
Bizde geçen hafta tatile gittik 1000+1000 km’lik yola dışarıyı da görsün bebişler en iyisini yapıyorsun tabi dikkat etmek lazım ama fazlası da zarar

Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Boşuna dememişler anasına bak kızını al diye :) maşallah boncuk gözlüye :)

Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Masallah kızın çok güzel allah nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…