2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Nasil oldun cnm prensesler nasil
Çok saol cnm Duru daha iyi, her buhar seansında rahatlayıp uyuyor neredeyse... Ayşe gece öksürük krizine girdi ama doktor ciğerleri temiz olduğu için crp de normal çıkarsa diş ameliyatına engel bir durum yok dedi. Sabah sekizde hastanede olacağız,, iyi dileklerinize ihtiyacım var çünkü çok yorgunum ve dört gündür toplam 3-4 saat uyudum sadece

Allah sifalar versin umarım yarınıda kolayca atlatırsınız.

kizlar mürdüm rengi elbisenin altina siyah ayakkabi olur mu,yoksa ten rengi falan mi almaliyim veya baska renk?
bi el ativerin

Saol cnm :) Alışkanlıkların gücünü okumadım. Bakayım ben de sevdiysen :)

kizlar mürdüm rengi elbisenin altina siyah ayakkabi olur mu,yoksa ten rengi falan mi almaliyim veya baska renk?
bi el ativerin
Olmaz cnm, nude alman gerek. yani başka renkler de olabilir ama abiye mi günlük mü kokteyl mi vs? Elbisenin resmini gönder bakayım istersen?

İnşallah geçer çok Can'ım yanıyor emerken dün gece o şekilde emzirdim hemen fark ettı. Çoksagol Can'ım
rica ederim canim ne demek. benim de oluyor hep ayni meme biliyorum nasil bisey. memeyi ilk tutarken cok fena aciyor. benim 3 gunde geciyor genelde. bugun kacinci gunun? gecti mi? 1-7 gun arasi surermis. gecmezse doktora git.

lansinoh tekli canim
memnun musun peki

rica ederim canim ne demek. benim de oluyor hep ayni meme biliyorum nasil bisey. memeyi ilk tutarken cok fena aciyor. benim 3 gunde geciyor genelde. bugun kacinci gunun? gecti mi? 1-7 gun arasi surermis. gecmezse doktora git.
bu gün ikinci gün toparlıcak inşallah , çanta pozisyonu emzirmek çok işe yaradı .

Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah kolayca geçer ameliyatı duru prenses de toparlar iyice

Sırt desteği baya iyiymiş bunun
Sağol canım :)

Sağol canım güzelmiş evet
65cm kriterini bilmiyordum. İlk üç ay diye biliyordum, aparatsız kullanılmıyor diye. Bakayım bu modele de. :)

Canım sen kendine neden bu kadar yükleniyorsun
Annelik gerçekten zor ve yorucu. Uykusuzluğa dayanamayan da çok normal. Böyle düşünerek kendini üzme lütfen.

Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah kolayca geçer ameliyatı duru prenses de toparlar iyice
Saol cnm.. Yarın onun da kontrolü var.. rota aşımızı da olamadık daha hastalık yüzünden.. sanırım birkaç kez daha doktor yolu görünüyor bize... Hiç sevmedim şu ayı... Kasım olsun artık :))

Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Maşallah ya çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…