Çok saol cnm Duru daha iyi, her buhar seansında rahatlayıp uyuyor neredeyse... Ayşe gece öksürük krizine girdi ama doktor ciğerleri temiz olduğu için crp de normal çıkarsa diş ameliyatına engel bir durum yok dedi. Sabah sekizde hastanede olacağız,, iyi dileklerinize ihtiyacım var çünkü çok yorgunum ve dört gündür toplam 3-4 saat uyudum sadece
Bu atak haftası bende panik atak yaptı. Uykusuzluktan ağlayıp uyuyamayan bebe. Normalde de bayılmaz uykuya ama bu efsane. Sürekli kucak zıpla hopla. Bayılazaaam
Çok saol cnm Duru daha iyi, her buhar seansında rahatlayıp uyuyor neredeyse... Ayşe gece öksürük krizine girdi ama doktor ciğerleri temiz olduğu için crp de normal çıkarsa diş ameliyatına engel bir durum yok dedi. Sabah sekizde hastanede olacağız,, iyi dileklerinize ihtiyacım var çünkü çok yorgunum ve dört gündür toplam 3-4 saat uyudum sadece
Bizim halkımızda vıcık vıcık cocuk sevme alışkanlığı var ne yazık ki. Bakmadan gec git hâlbuki, bir tane değil iki tane değil herkes illa bakacak dik dik ve yorum yapacak. Nasıl bakıyorlarsa artık gerçekten kötü enerjileri geçiyor. Ben hep kapatıyorum yüzünü. Çok geçmiş olsun güzellere tekrardan.
Yok canım liste yapmadım. Evdeki kitaplarımı bitirdim. Şöyle beni gerçek dünyadan uzaklaştıracak fantastik kitap arayışına gireceğim. Bu arada son bitirdiğim kitaplar "alışkanlıkların gücü" ve "maymunlardan tanrılara" ikisi de çok ilgi çekiciydi, tavsiye ederim.
rica ederim canim ne demek. benim de oluyor hep ayni meme biliyorum nasil bisey. memeyi ilk tutarken cok fena aciyor. benim 3 gunde geciyor genelde. bugun kacinci gunun? gecti mi? 1-7 gun arasi surermis. gecmezse doktora git.
rica ederim canim ne demek. benim de oluyor hep ayni meme biliyorum nasil bisey. memeyi ilk tutarken cok fena aciyor. benim 3 gunde geciyor genelde. bugun kacinci gunun? gecti mi? 1-7 gun arasi surermis. gecmezse doktora git.
canta pozisyonunda devamli o memeyi emzir. cunku tek caren bebegin emmesi. emerken ya da sagarken distan ice dogru masaj yap. sicak degil ilik dusu emzirmeden hemen once yap onun disindaki daha cok sutu artiracagindan sislik artiyor. papatya cayi falan ictim bide ben.
bizde babybjörn var. bi tanidigimiz vermisti. komple sirt destegi var. disarda uzun sure kullanmadim ama evde kullanimda memnun kaldim.
Canim modeli bilmiyorum ama cocugun bacaklarinin m seklinde durdugu bi kanguru secmen lazim.Eski top kangurular gibi bacaklar aşağı sarkmiycak yük kalçaya binmiycek yani.Ergonomik diolar ama çoğu kanguru ergonomik diil sadece anneye ergonomik
Ben boba 4g aldim.Biraz fiyatlica ama 65 cmi beklememe gerek.kalmadan kullaniyorum.Icinde ekstra yenidogan aparati da yok sadece yastigi var
Benim büyük kuzum perşembe gecesi uşağa karete turnuvasına gidiyor biz hiç ayrı kalmadık anane de filan kalan bir çocuk değil alışık değiliz pazar günü dönecek ben nasıl uyucam bilmiyorum
Aptal kafam ya qeceden beri moralim sifir niye dayanamiyorum uykusuzluqa qercekten kendimi anne qibi hissetmiyorum beceremicem mi ne okadar ustune dustuqum halde nasil yaptim bu hatayi sacma sapan seyler icin uykusuz kalan ben bebeqim icin kalamiyosam ne diye doqurdum
Canım sen kendine neden bu kadar yükleniyorsun
Annelik gerçekten zor ve yorucu. Uykusuzluğa dayanamayan da çok normal. Böyle düşünerek kendini üzme lütfen.
Saol cnm.. Yarın onun da kontrolü var.. rota aşımızı da olamadık daha hastalık yüzünden.. sanırım birkaç kez daha doktor yolu görünüyor bize... Hiç sevmedim şu ayı... Kasım olsun artık :))
Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf