2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne alakası var cnm benim... her insanın bünyesi farklı,, yoruluyosun da üstelik,, olur yani; yıpratma kendini öyle..

Çok gecmis olsun cnm ya,offf off kıyamam kuzuya yaaa En kötü hastalıgı bu olsun insallah ,bende cok inanırım nazara,bizde de ne zaman bi yere cıksak yeni bir ortama girse aksamına bi tuhaflasıyor valla.
genelde de aksi gibi öyle ortamlarda daha bi sakin mulayim oluyor ona sinir oluyorum ama akşamına gör sen cocugu ne uyku var ne bisey...

Ya ben bu yeni doğan aparatından bir halt anlamadım bebeği buna yerleştirince oturur pozisyonda oluyor nasıl sağlıklı bu bana biri açıklasın

Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Ayy masallah yaa nasıl bir masum güzellik Allah nazarlardan saklasın...
Bizimki de cuma günü 3aylık olcak,herkes renkli gözlü olcak herhalde dio ama bana döner gibi geliyor bakalımm...

Ben kucagımda pışpışlıyorum hala maalesef

Ben kucagımda pışpışlıyorum hala maalesef
Bende pışpışlıyorum bugün hatta baya şiddrtli pışpıs oldu. Tüm gün uğraştım heo memedeydi toplasam iki saat anca uyumuştur. Az önce babasi aldı kucagına iki koridor turu derken uyudu çocuk bu nasıl iş?

Kizlar burda konusulmustu goz renkleriyle ilgili kim sormustu hatirlayamadim ama ilerde renkli gozlu olur mu diye bunlar benim kizin fotolari birinde 3 3.5 aylik digeri de 5-6ay onceki fotograf
Ay ben bu mesajı nasıl kaçırmışım. Maşallah maşallah ne tatlı bir kızın var Allah bagislasin.

Oluyor cnm bazen ,bnmde gecen hafta 2 gün öyleydi ,evde tekim de kafayı yicektim resmen.hep kucak istedi agla agla.. toplasan 1-2 saat ancak uyumustu bu hafta daha iyi gibi,ama günü gününü tutmuyor bizimkinin valla...

Oluyor cnm bazen ,bnmde gecen hafta 2 gün öyleydi ,evde tekim de kafayı yicektim resmen.hep kucak istedi agla agla.. toplasan 1-2 saat ancak uyumustu bu hafta daha iyi gibi,ama günü gününü tutmuyor bizimkinin valla...
Evet günu gününü tutmuyo ama hiç bu kadar zor olmamıştı benim açımdan insallah yarın daha çok ve zorlamadan uyurlar. Maşallah yavruna bu hafta daha iyi gibiyse şuan o gibiye bile muhtacım.

memnun musun peki

bu gün ikinci gün toparlıcak inşallah , çanta pozisyonu emzirmek çok işe yaradı .
ise yaramasina sevindim. bi de masaj cok etkili ozellikle emerken yaptiginda. acilmasi bana cok garip geliyor ya. ayni sertlesmesi gibi bi anda yumusayiveriyor anlamiyorsun bile bi bakiyorsun meme sonmus balona donmus

Canım sen kendine neden bu kadar yükleniyorsun
Annelik gerçekten zor ve yorucu. Uykusuzluğa dayanamayan da çok normal. Böyle düşünerek kendini üzme lütfen.

Ne alakası var cnm benim... her insanın bünyesi farklı,, yoruluyosun da üstelik,, olur yani; yıpratma kendini öyle..
Nebiliyim yani pisman ola ola surekli ayni hatayi yapmam beni biraz dusunduruyo niye dayanamiyorum acaba yeterince icten hissetmiyomuyum hazir deilmiydim acaba falan binbir soru olusuyo kafamda cok sabirsizim cabuk sinirleniyorum bazen okadar yoruyoki beni kizdiqim bile oluyo ona bebek olduqunu unutur qibiyim sonraki uzuntum pismanliqimsa ayri bisey bi duzene qirseydi uykular qaz problemleri falan eminim daha iyi hissedecemde iste...sabir...

Valla kv keşke hep torunumun yanında kalsam diyordu bizim yanımızda oda çok rahat ediyor. Torun olmasa kesin evini özlerdide torun sevgisi daha ağır bastı :) bizimkiler de ben doğumdayken beni çok merak ettiler hatta doktor keşke gelmeselermiş annelerinin stresi beni de gerdi falan demişti. Torun viyak viyak yanlarına gelince herkes beni unuttu tabi :)
Memede süt birikiminden sertlik olanlar sıcak havlu dışında neler yaptınız ? Hangi evrede doktora gıttınız
Canım daha yakın tarihte benimde oldu. Önce sağdım, bol bol aynı göğsü emzirdim, duşa girdim tarakla göğsüme masaj yaptım ağrıyan yeri taramış gibi yaparak, sıcak havluyu demişsin zaten. Birde dinlendim terledim geçti. İnşallah Seninde b
Her cocuk bir degil ya sizin biter insallah.Bizim kiz bu arada, hep oyle derler ama.Azicik uyusa, azicik azalsa gazi ikimiz de cok rahatlicaz
Aynen ya masum bebeklerimizin gazı olmasa tadından yenmeyecekler.

Ben de sabaha karşı uyandığında bazen öyle yapıyorum cnm,, uyumasam bile vücudum dinlensin istiyorum çünkü, hem de uyursa öylece bırakıyorum açılmasın diye. Kafasını her yöne çevirebiliyor artık. Boğulması bence imkansız uyuyup kalsan bile. Neticede yataklarının da bi sınırı var. Yani ha yatağın kenarı ha memen :)
Bence senin en büyük farkın kendine dürüst olman cnm. Yani bir sürü insanın hissettiği ama sesli yahut yazılı olarak ifade edemediği şeyleri sen açıkça dışadönük şekilde yaşıyorsun. Herkesten duymaya alışkın olmadığın için de sadece kendin böyle hissediyormuşsun gibi geliyor... bu kadar kaygılanman bile yeterince iyi bir anne olduğunu gösteriyor bence... bugün durdum ve kendime "biraz yavaşla, sakinleş,, zamanı daha doya doya tüket,, çünkü şu an bile 3 aylık oldu bebeğin ve geride kalan zaman hastaneden dün çıkmışız hissi kadar kısa" dedim... sen de öyle düşünmeye çalış... daha iyi hissetmek için gazın vs bitmesini bekleme yani cnm,, şimdiden iyi hisset,,, gerilince kızınca yorulunca yatır karşına konuş bebeğinle sakin sakin; belki o da bunu bekliyordur o anlarda... hepsi geçicek, iyi de hissetsen kötü de hissetsen hepsi andan ibaret kalıcak,, o anları iyi hatırlamak isteyeceğini düşünmeye çalış hep... öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…