Günaydın hanımlar... Çalıştığım AVM'de kocacık ve kuzucukla kahvaltı yaptık, şimdi de onlar sinema keyfinde ben mağazada.. evi de kadına bıraktım çıktım... çamaşır, ütü, bulaşıklar, her şey meydanda :)))) 2 saat ev işi yapmak yerine 12 saat çalışmayı tercih ederim... hiiiiç sevmiyorum.... dolaplarım vs hep muazzam düzenlidir... ama temizlik deyince kaçış o kaçış... yalnız şimdi çamaşır odası olarak kullandığımız odayı boşaltıp yeni bebeğe yapmaya karar verdim. yoksa kendimi ona karşı haksızlık yapmış hissedicem
onu da nasıl başarıcam bilmiyorum çünkü kadının yapabileceği bir iş değil... muhakkak kendim ilgilenmem lazım.... yalnız ben kızama daha doğmadan bebek odası almıştım çilekten. 2,5 sene kullandık sonra da sattım (2.yi uzunca bir süre düşünmüyorduk çünkü)... zaten dolap çok küçüktü, şifonyer de üstüne düşücek diye çok korkuyordum hep... bebek karyolalarını zaten biliyorsunuz, büyütmeden önce çok sevimli ama büyüyünce pek de güzel durmuyor... haliyle sattım gitti :)))) şimdi buna sadece dolap ve beşik alayım diyorum. bir tane de kızımın bizim odamızda kullandığımız yedek ahşap yatağı vardı, o da duruyor zaten... beşik de home sweet home'da beğendim... hediye puanlarımla vs 1200 TL'ye geliyor. hani şu sepet gibi süslü püslü dantelli mantelli olanlardan, anlatabiliyorumdur inşallah
çok az kullanacağı için pahalı geliyor biraz (gerçi senetle taksit yapmaları vs avantaj), bir yandan da araba koltuğu puseti vs herşeyi hazır, masrafsız olucak çocuk, bari yeni güzel bi yatak almış olayım diyorum.. velhasıl kelam, bu tip beşiği daha uyguna bulabileceğim bir yer var mıdır sizce? rastgelen olur da haberdar ederse çook sevinirim... yoksa bayılıcaz mecburen HSH'a :))) iyi pazarlar!