2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben biraz araştırıyorum da bebedecor, ilkebebe, bebefix gibi sitelerde beğendiğim modelleri biraz daha uyguna buldum. Bi bak istersen sen de. Belki baktığın modeli daha uyguna bulursun.

Canım siyah turp al içini oy altına da minicik bi delik aç. İçine bal koy. Bir bardağın içine yavaş yavaş süzülsün. Sonra o baldan yedir bebise. Çok faydalı üst solunum yolu enfeksiyonlarına.
Ay ne aldık yapicam az sonra canm. Allah razı olsun hepinizden

Bi konuda yardımlarınızı rica edicem lütfen. Tsh tiroid düşüklüğü yaşayanlar veya bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar. Tedavisi nasıldır nasıl olunur???
Tsh cok düşük benim doktor ilac verdi ama kusmaktan icemiyorum ne olacak bende bilmiyorum

Evet cnm decavit ama benim foic asit 2hafta sonra bitecek oda 2nci kutu napacamki
Bnde salı günü 12.haftya giricem 2gun daha folik asit sonra decavite baslicm
Benmde elimde 1butun kutu folik asit var artık hamiş denk gelirse veririm elindekini :))

Kızlar benim gibi tıkanan var mı ya ölücem sanki nefessizlikten. Kaburgam ciğerim ağrıyor artık derin solumaktan. Normalde yazın alerjiden böyle olurum yani ara ara nefes problemi yaşıyorum.şimdi hormonlardan olur dedi doktor.şimdi böyleyim yazı düşünemiyorum.hem ağırlaşmış hem alerjili yazın ne yapcam bimiyorum. Bu hafta göğüscüye gidicem bi. İlaç kullanmamak için direniyorum ama mecbur gibi

Merhaba kızlar. Yarın 11 haftalık olucam 2 gündür sağ tarafımda hissediyorum bebeğimin hareketleri hep aynı yerde uzandığım zaman orada seğrime oluyor. 2. Gebeliğim olduğu için erken hissederim diye tahmin ediyordum ama çok erken değil mi sizde hisseden var mı benim gibi?

Bi konuda yardımlarınızı rica edicem lütfen. Tsh tiroid düşüklüğü yaşayanlar veya bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar. Tedavisi nasıldır nasıl olunur???

ben hamilelikten once yuksek oldugu icin hap kullaniyordum. hamilelikten sonra 0.01 altina dustu tsh. tiroidi takip eden doktorum yukselmezse ilac veririm dedi. 2li testi yapan perinatologa sordum bebege bi sakincasi olmaz hamilelik sebebiyle dengeler bozuluyor hipertiroidi demek degil bu 18. haftadan sonra genelde kendiliginden duzeliyor dedi.
senin hamilelik oncesi bir sikayetin var miydi ki ya da ilac falan kullaniyor muydun?

Selamlar kızlar göbek kaşıntılarım başladı kakao yağı ve zeytinyağı kullanacağım netten baktım en iyi bunların olduğu sonucuna vardım C ve E vitaminine de dikkat ederek bol su içelim sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah..

İkinci ve en önemli olarak hanımlar ben çok ama çok ama çooook sinirli oldum bu gebelikte sinir krizi geçirecek dereceye geliyorum ve ne yapmalıyım hiç bilmiyorum neye nevrimin döneceği hiç belli olmuyor.... Aklıma gelince kuranı kerim okuyup sakinleşiyorum.. başka önerileri olan var mı...

Gebelikte nefes darlığı normal Can'ım internette okumuştum ben benim de polen alerjim var bakalım Nasıl olacak Bahar'da

Kızlar alışveriş sayfalarında gördğm göğüs pedi dşye birşey vat be işe yarıyor o, bir de doğumdan sonra için öz iç çamaşırı alacak Mısınız emzirme sütyeni veya başka şey rahat kullanışlı mı gerçekten onlar

Selam arkadaşlar. Bizde bulantılar devam ediyor büyüyoruz bu arada 1,5 kilo aldım. Göğüs pedi işe yarıyo canım süt akıyo bazen çamaşırın temiz kalıyo bluzune bile çıkıyo zaman zaman ıslaklık onun için kullanılıyor. Emzirme sutyeni almıştım hiç kullansmadım bebek memeye iyi temas edemiyor o sutyenle pamuklu normal bi sutyen daha rahat oluyor

Bende bekliyorum hissetmeyi benimde 2.gebeligim cinsiyetten daha çok artık hissetmek istiyorum arada kipirtilar oluyor ama emin değilim bağırsak haraketide olabilir

Biz de gene elektikler kesik 2 aydir hep boyle sanki istanbulda degil ucra biryerde yasiyoruz... gidiyor ve saatlerce gelmiyor. Sebebi hep bu yaz saati uygulamasi... enerjiyi yetistiremiyorlar... resmen iskence. Serklaj olduktan sonra eve dondugum gun buz gibi eve girdim ve 10 saat sonra elektrikler geldi ustelik kar yagiyordu... biktim artik gercekten bir de inadina geri adim atmiyorlar biz onlar gibi zengin degiliz evimizde jenarator yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…