Aminn canım hepimizin inşallahh, ilk resme de yorumun erkektiGünaydın hanımlar
Maşallah sağlıkla gelsin. Darısı 2'li testin başına
Ben erkeğe benzettim canım
ben almıştım canım bu üründen ama hiç kullanamadım,göğüs pedi daha rahat geldi bana,sık sık değiştirirsen yara olmaz sanırım bende yara olmamıştı,chicco marka almıştım antibakteriyelYa kızlar bilmediğim için soruyorum. Ben de bu ürünü görüyorum da pek anlam verememiştim. Göğsümüzde sürekli bununla mı dolaşıcaz? Yani tuhaf bir his olmaz mı? Kullanan oldu mu bu tarz ürünleri? :)
yorumlar hep erkek canım sende ilk resme erkek demiştin çok meraklandım şimdi ikinci oğlum mu geliyor acabaAy ay erkek :) Bence erkek canım.
ben almıştım canım bu üründen ama hiç kullanamadım,göğüs pedi daha rahat geldi bana,sık sık değiştirirsen yara olmaz sanırım bende yara olmamıştı,chicco marka almıştım antibakteriyel
http://www.hepsiburada.com/chicco-antibakteriyel-gogus-pedi-60-li-pm-HB000001CYRK
yorumlar hep erkek canım sende ilk resme erkek demiştin çok meraklandım şimdi ikinci oğlum mu geliyor acaba
Günaydın kızlarBeyazBulut doktor randevun nasıl geçti canım?
Herkese sağlıklı bir hafta dilerim.
Bu arada kızlar bu progestan hap sizde de baş ağrısı yaptı mı? Yoksa taşınma işleri fala yorgunluktan mı ağrıdı başım, ama deli etti beni ağrı.
Valla cnm en yakin arkadaşımı meme catlagindan bu urun kurtardi. Ben mutlaka edinecegim. Meme acisi cok kotu diyorlar kiyafete bile degse cani yaniyormus insanin...Ya kızlar bilmediğim için soruyorum. Ben de bu ürünü görüyorum da pek anlam verememiştim. Göğsümüzde sürekli bununla mı dolaşıcaz? Yani tuhaf bir his olmaz mı? Kullanan oldu mu bu tarz ürünleri? :)
Valla cnm en yakin arkadaşımı meme catlagindan bu urun kurtardi. Ben mutlaka edinecegim. Meme acisi cok kotu diyorlar kiyafete bile degse cani yaniyormus insanin...
Teşekkür ederim Can'ım peki önce göğüs kalkanı sonra ped mi tavsiye edersin yoksa bu Kaş'ım hep kullanılır mı tek kullanımlık değil sanırım yıkayıp tekrar mı kullanıyoruz , etrafımda hiç tecrübeli kimse olmadığı için çok cahilim bu konulardaMemeden akan sutun elbiselere bulasmamasi icin ama ilk emzirme doneminde onermiyorlar memede yara olabileceginden onun yerine gogus kalkani var minik tas gibi bisey hem sut icine akiyor hem meme ucuyla teması yok arkadasim cok memnun kaldi.
https://www.e-bebek.com/scf15702-gogus-kalkani-2li-p-pav-757/
Kesinlikle canm, warlığını hissetmiyorsun bile,denemeni tawsiye ederim.Canım bu tarz pedler biraz daha konforlu olur gibi geliyor bana da. Diğerleriyle gezmeye alışamayabilirim :)
Yüzde 70-80bişeyler söyler Can'ım doktor 12hafta civarında kesin olmamakla birlikte merak ediyor işte insanBen bir ay oldu gitmeyeli en son kalp atışı için gitmiştim cinsiyet için erken değil mi ben nedense bu haftalarda ogrenebilicegimi sanmıyorum
amin canım benim,hepimize nasip olsun inşallahhCanım erkek gibi geldi bana. Maşallah kuzucuğa :) Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
ayrıca zeytinyağı sürmeyi ihmal etmeyin canım, çok faydası oluyor,her emzirmeden sonra sürerseniz çok rahatlatırBu tarz bir şey lazım o zaman canım. Ben de ya pedlisinden ya da bundan alayım bulunsun o zaman.
ayrıca zeytinyağı sürmeyi ihmal etmeyin canım, çok faydası oluyor,her emzirmeden sonra sürerseniz çok rahatlatır
Merhaba kızlar. Yarın 11 haftalık olucam 2 gündür sağ tarafımda hissediyorum bebeğimin hareketleri hep aynı yerde uzandığım zaman orada seğrime oluyor. 2. Gebeliğim olduğu için erken hissederim diye tahmin ediyordum ama çok erken değil mi sizde hisseden var mı benim gibi?
Ben biraz araştırıyorum da bebedecor, ilkebebe, bebefix gibi sitelerde beğendiğim modelleri biraz daha uyguna buldum. Bi bak istersen sen de. Belki baktığın modeli daha uyguna bulursun.
canim bende de var o sinir...ilk defa kizima bagirdim...cok kotu hemde ...esim bile korktu...oyle üzüldüm ki minnacik cocuga nasil boyle bisey yaptim diye... sonra bir kac defa daha olacak gibiydi...kendimi cok zor tuttum...ama genel olara cok tahammülsüz lestim...normalde sakin biriyimdir...Selamlar kızlar göbek kaşıntılarım başladı kakao yağı ve zeytinyağı kullanacağım netten baktım en iyi bunların olduğu sonucuna vardım C ve E vitaminine de dikkat ederek bol su içelim sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah..
İkinci ve en önemli olarak hanımlar ben çok ama çok ama çooook sinirli oldum bu gebelikte sinir krizi geçirecek dereceye geliyorum ve ne yapmalıyım hiç bilmiyorum neye nevrimin döneceği hiç belli olmuyor.... Aklıma gelince kuranı kerim okuyup sakinleşiyorum.. başka önerileri olan var mı...
erkek....benim ufaklığın resmi,gelsin bakalım tahminler,10+6 hafta
Selamlar kızlar göbek kaşıntılarım başladı kakao yağı ve zeytinyağı kullanacağım netten baktım en iyi bunların olduğu sonucuna vardım C ve E vitaminine de dikkat ederek bol su içelim sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah..
İkinci ve en önemli olarak hanımlar ben çok ama çok ama çooook sinirli oldum bu gebelikte sinir krizi geçirecek dereceye geliyorum ve ne yapmalıyım hiç bilmiyorum neye nevrimin döneceği hiç belli olmuyor.... Aklıma gelince kuranı kerim okuyup sakinleşiyorum.. başka önerileri olan var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?