2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar BeyazBulut doktor randevun nasıl geçti canım?
Herkese sağlıklı bir hafta dilerim.
Bu arada kızlar bu progestan hap sizde de baş ağrısı yaptı mı? Yoksa taşınma işleri fala yorgunluktan mı ağrıdı başım, ama deli etti beni ağrı.

Günaydın hanımlar

Maşallah sağlıkla gelsin. Darısı 2'li testin başına

Ben erkeğe benzettim canım
Aminn canım hepimizin inşallahh, ilk resme de yorumun erkekti hayırlısı diyelim, rüyamda dr erkeğe benziyor diyordu, bakalım sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de az kaldı öğrenmemize

ben almıştım canım bu üründen ama hiç kullanamadım,göğüs pedi daha rahat geldi bana,sık sık değiştirirsen yara olmaz sanırım bende yara olmamıştı,chicco marka almıştım antibakteriyel
http://www.hepsiburada.com/chicco-antibakteriyel-gogus-pedi-60-li-pm-HB000001CYRK

Canım selam. Her şey iyidir umarım. Neden progestan kullanıyorsun?

Valla cnm en yakin arkadaşımı meme catlagindan bu urun kurtardi. Ben mutlaka edinecegim. Meme acisi cok kotu diyorlar kiyafete bile degse cani yaniyormus insanin...

Valla cnm en yakin arkadaşımı meme catlagindan bu urun kurtardi. Ben mutlaka edinecegim. Meme acisi cok kotu diyorlar kiyafete bile degse cani yaniyormus insanin...

Bu tarz bir şey lazım o zaman canım. Ben de ya pedlisinden ya da bundan alayım bulunsun o zaman.

Teşekkür ederim Can'ım peki önce göğüs kalkanı sonra ped mi tavsiye edersin yoksa bu Kaş'ım hep kullanılır mı tek kullanımlık değil sanırım yıkayıp tekrar mı kullanıyoruz , etrafımda hiç tecrübeli kimse olmadığı için çok cahilim bu konularda

ben 11 de hissedilmez diye biliyorum. 2.. hamilelikte 16 haftada ilk hamilelikteyse 20. hafta gibi başlıyor diye biliyorum hatta... zaten çoook minikler daha :)

Ben biraz araştırıyorum da bebedecor, ilkebebe, bebefix gibi sitelerde beğendiğim modelleri biraz daha uyguna buldum. Bi bak istersen sen de. Belki baktığın modeli daha uyguna bulursun.

çok teşekkürler... buldum birkaç tane.. birebir aynı değil ama fiyatları 400 ile max 650 arası... anneme de söyledim hemen sürpriz falan yapıp almaya kalkma daha ucuza buldum diye.. iyiki söyledin diyor :)))) bazıları daha bile güzel; hiçbir şey olmasa aradaki farka daha iyi bir anakucağı alırımm... hanımlar bu arada anakucağı almayı unutmayın. ilk hamileliğim benim için büyük ders oldu bu konuda. çünkü en ufak ayrıntıya kadar herşeyi alıp sadece onu düşünememişiz. anakucağı olmadan geçirdiğim o 15-20 günü hatırladıkça titreme geliyor :) bu sefer listenin en başına koydum o yüzden :))))

canim bende de var o sinir...ilk defa kizima bagirdim...cok kotu hemde ...esim bile korktu...oyle üzüldüm ki minnacik cocuga nasil boyle bisey yaptim diye... sonra bir kac defa daha olacak gibiydi...kendimi cok zor tuttum...ama genel olara cok tahammülsüz lestim...normalde sakin biriyimdir...

bence badem yağı da ekleyin... sinir krizleri için de hamileliğinizi böyle sürdürürseniz bebeğin de asabi ve huzursuz yapılı olacağını düşünerek sakinleşmeye çalışın... çünkü çocuğun ilk aylardaki hali gerçekten gebelik dönemini nasıl geçirdiğinizle çok yakından alakalı... huzurlu hamilelik huzurlu bebek ''bu kadar sinirlenmeme değer mi'' diye düşünün hep... bakın ben ilk hamileliğimi 8 ay çok sıkıntılı bir dönemde geçirdim... ticari olarak mahvolmuş durumaydım,,, çalışmayı severim. hep de çalıştım.. ama ödenmesi gereken çekleri senetleri maaşları vs düşündükçe sabahlara kadar uyuyamıyordum... sakin olmaya çalıştım, kimseyi incitmemeye, ağlamamaya, sabretmeye ve şükretmeye... ama ne olursa olsun çok uykusuzluk çektim... kızım doğduktan ve eve döndükten iki gün sonra yine doktora döndük... çocuk hiçbir şekilde uyumuyordu! 32 saat boyunca hiç uyumamıştı... ve uzunca bir süre inanın sadece hayatta kalacak kadar uyuyabildik ikimiz de... hem emzirdim hem biberon verdim... evde tam bir sükunet sağladım. zaten bizde öyle kayınvalide, eltiler vs toplanmaz... lohusalıkta kadının annesi durur sadece... o yüzden ev de site de bütün düzenimiz de bebek için en ideal ortamdı diyebilirim... ama yine de olmadı... o yüzden bu hamileliğimi tam bir 'değiştiremediğim şeyleri kabullenme' haliyle geçirmeye çalışıyorum... bütün sorunlar, sinirlenmem gereken şeyler vs bekleyebilir... herşeyi erteledim kafamda... bir de Kuran okuyorum demişsiniz; ben de bir yerde bir tavsiyeye denk gelip Yusuf Suresini dinlemeye başlamıştım... anlamını da okuyarak dinlemenin verdiği huzuru hala dün gibi hatırlıyorum... sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…