2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Memeden akan sutun elbiselere bulasmamasi icin ama ilk emzirme doneminde onermiyorlar memede yara olabileceginden onun yerine gogus kalkani var minik tas gibi bisey hem sut icine akiyor hem meme ucuyla teması yok arkadasim cok memnun kaldi.
https://www.e-bebek.com/scf15702-gogus-kalkani-2li-p-pav-757/

Bende bekliyorum hissetmeyi benimde 2.gebeligim cinsiyetten daha çok artık hissetmek istiyorum arada kipirtilar oluyor ama emin değilim bağırsak haraketide olabilir
Bende yok canım değildir dedim ama arka arkaya çok sefer aynı yerde hissedince emin oldum. Evdeyim çok hareket etmiyorum birde tansiyon düşüklüğü başladı sürekli uzanıyorm kendimi dinlemeye vaktim çok o yüzden sanırım bu kadar erken hissettim

Decavit dediğiniz tablet mi kızlar dvştamini ampülğ mü
D vitamini ampulu olan devit 3 cnm decavit farkli bisey vitamin mineral bulunduran bisey.. bana da dr decavit vermedi. Gyno ferro sanol diye bisey verdi... krill oil verdi... zin c verdi hepsi ayri seyler... simdi baktim da decavit hepsi bir arada gibi biseymis bi dahaki sefere decavit yazin diyecegim. Tabi icinde krill oil yok onu ayrica almak lazim.

günaydın kızlarr
biz cumartesi kontrole gittik,çok şükür her şey yolunda,kıpır kıpırdı bebeğim
haftasıyla uyumlu dedi dr 10+6
kan ve idrar testi yaptırdık sonuçlar çarşamba çıkacakmış, devlette aynı gün çıkıyor niye bu kadar uzun sürecek anlam veremedim, ayrıca kan ve idrar için 156 tl ücret aldılar, muayene ücretini de 75 tl den 80 tl ye çıkartmışlar (avrasya hospital)
sonuçları ayın 17 sinde ikili test için gittiğimde alıp göstericem,bizden haberler bu kadar,ultrason görüntüsünü de yüklemeye çalışıcam yorumlarınız için kızlar

Günaydın bugün 12 haftaligiz kızımın doktoru hamileliğin balayı derdi :) bu ikinci trimestira hadi inşallah enerji dolalim tasalim miyde bulantılari geçsin gitsin mis gibi bir dönem geçirelim
çok şükür yarın bizde 12.haftamıza başlıyoruz minnaklar sağlıklı olsun da balayı mı baldan tatlı aylar mı olur inşaallah 3.trimestrda cok cabuk sağlıkla gelir :) vee şafak sayıyorum görüş gününe 9 gün kaldı :)

Ben herzaman evde bulundururum. Oğlum içinde çok kullandım. Toz zencefil toz zerdeçal ve bal karıştır. Eğer faranjit laranjit değilse kaşığına bi kaç damlada limon sıkıp karıştır. Sabah akşam tatlı kaşığıyla verebilirsin. Ben çok faydasını gördüm. Umarım işe yarar. Çok geçmiş olsun

Yarın doktor kontrolü var bebisimizi gorucez bakalım nasıl bir ay oldu gitmeyeli tam 12 haftalık olucaz yarin
Biz seninle aynı gidiyoruz galiba. Benimde bugün tam 12 haftalık oldu dr a gidicez. Cinsiyeti öğrenicez. Ben iki hafta önce gitmiştim en son. Çok heycanlıyım:)

benim ufaklığın resmi,gelsin bakalım tahminler,10+6 hafta

Eklentiler

• 16463234_10154569396939830_6713493788152532330_o.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın hanımlar
Maşallah sağlıkla gelsin. Darısı 2'li testin başına

benim ufaklığın resmi,gelsin bakalım tahminler,10+6 hafta
Ben erkeğe benzettim canım

Biz seninle aynı gidiyoruz galiba. Benimde bugün tam 12 haftalık oldu dr a gidicez. Cinsiyeti öğrenicez. Ben iki hafta önce gitmiştim en son. Çok heycanlıyım:)
Ben bir ay oldu gitmeyeli en son kalp atışı için gitmiştim cinsiyet için erken değil mi ben nedense bu haftalarda ogrenebilicegimi sanmıyorum

Ya kızlar bilmediğim için soruyorum. Ben de bu ürünü görüyorum da pek anlam verememiştim. Göğsümüzde sürekli bununla mı dolaşıcaz? Yani tuhaf bir his olmaz mı? Kullanan oldu mu bu tarz ürünleri? :)

Canım çıkınca sonucu yazar mısın? Ben de 13+2'yim de cinsiyet için çok sabırsızım. Doktor haftaya falan gel dedi, eğer seninki 12'de belli olursa ben de gidicem. Hamile kuzenim de haftasonu 12+4'de öğrenmiş. Hadi hayırlısı olsun senin için.

Canım cidden hissettin mi? İkinci hamilelikte daha çabuk hissediliyor diyorlar. Ben de daha hiçbir hareket yok. 16-17'yi bekliyorum.

Ben kizimda kullandım peceteden mendilden daha rahat ve daha emici süt ilk zamanlar akıyor cunki ve kıyafette de belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…