- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Mrb cnm.decavit verdiyse 12.haftda başlıyorsun bana da verdi doktruma sordum 12.haftaya kadr folik asit sonra multivitamn decavit dediGunaydin annisler saglik ocagi bana vitamin hapi verdi ne zamanbaslicam folic asit bitincemi kafam karisti
evet canım okumuştm senin yazını test yaptırmayacağım demiştin
bulantın benm gibi çok muydu
ne zaman geçti canm
2'li testte neler yapıyorlar biraz anlatır mısın
bi de şeker yüklemesi yaptıracak mısın
Evet Can'ım ben de merak ediyorum o kitapları isimlerini mutlaka paylaşSanirim bebek nasil emzirilir nasil yikanir dogum nefes teknikleri vb gibi seyler oluyor. Katilinabilir... fayda saglayabilir. Ama en onemlisi bebek buyutme teknikleri ile ilgili kitaplar oluyor tabi hepsi okunasi degil benim en yakin arkadasimin okudugu bazi kitaplar var ve oglu simdi 1 yasinda gayet herseyi duzenli yemegi uyumasi vb...dogru teknikler uyguluyor ben ondan tavsiyeler alacagim kitaplar konusunda buradan da paylasirim.
Kızlar size bişey sorucam gece sabaha doğru tualetim çok geliyor kalkıyorum yapıyorum sonra bir süre uyumakta zorluk çekiyorum mesanemde bişeyler oluyor sanki gibi geliyor çok uykum oluyor ama saatlerce dönüyorum normal mi sizce bu sizde de aynı şey oluyor mu
Düşüklüğü değil ama yüksekliği var bende. Ama mutlaka doktora görünmeni tavsiye ederim. Bir ilaç ile dengeleyecektir tsh değerini. İhmal etme canımBi konuda yardımlarınızı rica edicem lütfen. Tsh tiroid düşüklüğü yaşayanlar veya bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar. Tedavisi nasıldır nasıl olunur???
Düşüklüğü değil ama yüksekliği var bende. Ama mutlaka doktora görünmeni tavsiye ederim. Bir ilaç ile dengeleyecektir tsh değerini. İhmal etme canım
Amin canım inşallah ben resmen görüyorum herşeyini yada konuşanlardan etkisi altında mı kalıyoruz acaba :)Kelebekhayat canm iki dir bende aynı rüyayı görüyorum. Ultrasonda bakıyoruz ve erkek diye söylüyor bir dr. Hayra çıksın insallah
Gecmis olsun canım 1 tatlı kaşığı kadar zencefili rendelen 1 tatlı kaşığı bal ile karıştır yutsun cnm çok iyi geliyor yada zencefil çayına yine bal koy öksürük grip için birebir bende kızıma yapıyorumKızlar herkes iyidir umarım.. kizim bu kez de grip oldu. Sağolsun götürdüğüm dr da basit bir ateş düşürücü ağrı kesiciyi ver yeter dedi. Ama çocuk cok kötü oksuruyor. Uykusunda tıkanıp duruyor.yapabilcegim doğal birşey var mi kızlar. Balgam sokturucu kullandım ise yaramadi
Çok tesekkur ederim canm. Deneyeyim bende. Siyah turpa bal yapicam bugün insallah. Sanki bana da geçiyor gibi nzaten halim yok. Perişan oldum resmenGecmis olsun canım 1 tatlı kaşığı kadar zencefili rendelen 1 tatlı kaşığı bal ile karıştır yutsun cnm çok iyi geliyor yada zencefil çayına yine bal koy öksürük grip için birebir bende kızıma yapıyorum
Galiba canm. Allah saglikli sini versin de. Hepsi tatlı oluyor.Amin canım inşallah ben resmen görüyorum herşeyini yada konuşanlardan etkisi altında mı kalıyoruz acaba :)
Canım siyah turp al içini oy altına da minicik bi delik aç. İçine bal koy. Bir bardağın içine yavaş yavaş süzülsün. Sonra o baldan yedir bebise. Çok faydalı üst solunum yolu enfeksiyonlarına.Kızlar herkes iyidir umarım.. kizim bu kez de grip oldu. Sağolsun götürdüğüm dr da basit bir ateş düşürücü ağrı kesiciyi ver yeter dedi. Ama çocuk cok kötü oksuruyor. Uykusunda tıkanıp duruyor.yapabilcegim doğal birşey var mi kızlar. Balgam sokturucu kullandım ise yaramadi
Evet oda iyi geliyormuş canım. Aman dikkat et ben oldum inan 1 hafta kendime gelemedim en yakın zamanda atlatırsınız insallahÇok tesekkur ederim canm. Deneyeyim bende. Siyah turpa bal yapicam bugün insallah. Sanki bana da geçiyor gibi nzaten halim yok. Perişan oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?