2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
A AysheDuru
Canim yarin icin bol sans.Ins guzel ve kolay gecicek.Daha iyiler zaten cok sevindim
Çok saol cnm Ayşe de öksürük nöbeti geçirmeden huzurlu uyudu bu gece çok şükür. Hayırlısıyla yarın bu saatlerde de evlerinde mışıl mışıl uyuyor olucaklar inşallah. ağlamaktan içim çekildi akşama kadar, sonra kızdım kendime, Allah'ın gücüne gidecek diye.. toparladım biraz çok şükür. Bu da kolaylıkla bitecek gidecek inşallah... Allah beterinden saklasın. Öpüyorum çok, tekrar teşekkür ederim :)

Bu kadar pozitif olmak zorunda misin oyle can alici bi noktadan vuruyosunki insan aninda motive oluyo unutuyo herseyi cok haklisin aslinda bu kargasada yorqunlukta aklimiza qelmiyo belki ama zaman su qibi qeciyi ve tekrar qelmicek her anlarinin tadini cikarmak lazim Allah'imin izniyle saqliklari yerinde oksunda uykusuzlukta gazda biyere kadar sonucta bitecek insaAllah...Hemen bu dusuncelerden kurtuluyorum quclu olmam lazim ki ben artik "Anneyim" ...
Cok ama cok tesekkur ederim...

Zeytinyağı bebeklerin cildini inceltiyormus o yüzden uygun değilmiş kullanmak, hindistancevizi yagi ya da argan yagi önermişler. Ondan bahsediyorduk
Neresine suruyorsunuz ki? masaj icin mi? Ben johnson s baby nin bebek losyonunu kullaniyorum. Bunlar daha dogal tabi...

Müthiş bir yorum olmuş

Benim yine alıntılar gitmiş tek hatırladığım biri kitapları Paylaş demişti, sanırım bursa_83, uyku eğitimi için kitap alacağım ama daha yöntem veya yöntemlere karar vermedim. Bir de masal alacağım onu paylaşırım alınca.

Çok geçmiş olsun
iyi çıkacak crp canım, merak etme
Dualarımız seninle
Biran evvel düzene girin artık çok yoruldunuz

Daha küçük annesi, gazı da bir aya kalmaz düzene girecektir merak etme. Anneliğin büyük kısmı sabır sanırım çünkü bie çok iş düşüyor. Kendini suçlayıp üzme ki, sütün etkilenmesin. Annedeki eeeen ufak gerginliği ne yazık ki hissediyor bebekler. Onu da düşün ve üzme bebeğini. :)

Aynennn,,, bütün sevimlilikleri üstlerinde olur,, sanırsın sabaha karşı gökten indiler kanatlarıyla :) kesinlikle haklısın,, hep öyle oluyor... geçen gün de Ayşe'yi okuldan almaya gittim, bana doğru koşarken birkaç tane veli bişeyler söyledi aynı anda, ne kadar mutlu, ne güzel gülüyo annesine falan diye; çocuk çat diye yere kapaklanıp ağlamaya başladı. Kötü niyet de şart değil, bizim bile nazarımız değiyor... ki en çok anne babanın değer derler.. sürekli okuyup üflemek lazım çocuklara... teşekkür ederim bu arada cnm. Az kaldı çok şükür
Çok geçmiş olsun
iyi çıkacak crp canım, merak etme
Dualarımız seninle
Biran evvel düzene girin artık çok yoruldunuz
hakikaten yorulduk cnm.. gerildik de... evin huzur seviyesi bir anda sıfıra indi.. ikisi de uyuyor şimdi ve ben kalktım kahve içiyorum. Normalde şu an bırak uyumayı bayılmış olmam lazımdı :) az kaldı şükür... Duru da kaç gündür ilk defa doğrudüzgün uyudu gece... yarın artık tekrar düzene gireriz inşallah... tekrar çok saol cnm... güzel haberlerle döneriz, kuzumun ağrıları biter ve eskisi gibi güzel güzel yemeye ve uyumaya da başlar inşallah.

İyiyiz cnm yuvarlanip duruyoruz...gulmeler cigliklar ve memitolar eşliginde
İlk bebişimiz o bizim ya,, hep gülsün inşallah... Az daha toparlansınlar da bi ayarlama yap sen cnm,, belki başka şehirlerden de denk getiren olur, ben de seve seve ağırlarım hatta kalmak isteyen olursa; yapalım bir buluşma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…