2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ise yaramasina sevindim. bi de masaj cok etkili ozellikle emerken yaptiginda. acilmasi bana cok garip geliyor ya. ayni sertlesmesi gibi bi anda yumusayiveriyor anlamiyorsun bile bi bakiyorsun meme sonmus balona donmus
aynen dün süt fışkırıyordu bugun süt Yok :) vücudumuzun dengesi şaştı :)

çok sancılı bir durum baştan oluyordu bebek ufaktı göğsü boşaltamıyordu hemen çaresine bakıyordum , bu sefer gafil avlandım böyle bişey beklemiyordum gripten oluyormus , aman hanımlar grip olunca dikkat edin ! Bu arada grip olunca sarmısak yemek çok faydalı!

Saol cnm benim,, ben teşekkür ederim asıl :) aynen senin gibi ben de çok kızıyorum kendime zaman zaman,, hatta herşeye kızıyorum,, sırf o yüzden haber bile dinlemiyorum artık çünkü dünyaya bile kızıyorum :) aslında tamamen aynıyız yani başlangıç noktasında. sadece varış noktamız farklı, ben gerçekten pozitif düşünmeye başlıyorum bir süre sonra, kendimi telkin ettiğim belli cümleler var (senin son iki cümlen gibi), onları tekrarlıyorum, dua ediyorum ve en azından içsel dengem o sallantıdan kurtuluyor... ama insan bazı dönemlerde bunu kendi yapamıyor, başka birinin desteklemesi gerekiyor; senin için de böyle bir zaman demek ki ve biri kendinin de bildiği şeyleri söyleyince hemen toparlıyosun :) az daha geçsin bak kendin de inanamayacaksın çocuktan sonra ne kadar değişip güçlendiğine :)

Duru'yu sabahın köründe hastaneye götürmeme kararı aldım kızlar. Kötü mü yapıyorum bilmiyorum. Bir öğünlük süt bırakabildim, pompayı da yanıma alıp orada sağar öğlene doğru tekrar babamla gönderirim diye düşündüm. Çocuk oralarda perişan olmasın dedim... inşallah çıldırmaz bensiz o kadar uzun süre

Lanet hemoroid bütün gece gram uyuku uyuyamadim ağrıdan hem catlak var hem hemoroidgittim doktora emziriyorum diye ilaç vermedi ama kremler de ise yaramıyo

Günaydınn. . Tam hava güzel olursa bebişi söyle bir dolastirip anneme kahvaltıya gideriz modundaydim ki yağmurlu ve kapkaranlik bir güne uyandık
Annenide al kapalı bir mekana kahvaltıya gidin bence yağmuru izlerken lahvaltı edersiniz :) yada direk git kahvaltıya ben şu am direk hazır kahvaltıya odaklandım ne güzel biri hazırlasada yesek :)

Ayy masallah yaa nasıl bir masum güzellik Allah nazarlardan saklasın...
Bizimki de cuma günü 3aylık olcak,herkes renkli gözlü olcak herhalde dio ama bana döner gibi geliyor bakalımm...

Ya isteo yuzden tam bu aylikken koydum canim bayagi parlak mavi gibiyse renkli oluyo oglan ole diil mesela gri gibi su anda o max.ela olucak bence

Ay ben bu mesajı nasıl kaçırmışım. Maşallah maşallah ne tatlı bir kızın var Allah bagislasin.

Cok saolun kizlar.Hepsine masallah

Annenide al kapalı bir mekana kahvaltıya gidin bence yağmuru izlerken lahvaltı edersiniz :) yada direk git kahvaltıya ben şu am direk hazır kahvaltıya odaklandım ne güzel biri hazırlasada yesek :)
Evet ya benim de en sevdiğim şey hazır kahvaltı yapmak şöyle uzun uzun :) ama hava çok gumburduyo Şimşek fırtına yağmur eve kapandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…