2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ins.canim aglama demiycem kendini yipratma diycem sadece cunku icimizi bosaltabilicegimiz tek yol da aglamak.
Duru yu almamakla da cok cok iyi yaptin bence cunku sefil oluyolar gercekten
Ben de cok opuyorum

Evet ya benim de en sevdiğim şey hazır kahvaltı yapmak şöyle uzun uzun :) ama hava çok gumburduyo Şimşek fırtına yağmur eve kapandık
Çıkma o zaman, son zamanlarda hava çok çabuk sapıtıyor aniden tufan kıvamında bir fırtınaya döner kalıverirsin bebeginle ortasında. Boşver hava birkaç gün sonra ısınır yine o zaman çıkarsın.

Mustelanın hangi kremini kullanıyorsunuz canım.Atopik ciltler için olanını mı? Ne kadardır kıllanıyorsunuz, faydadı oldu mu hiç?
Mustela stelatopiasını kullanıyoruz.Dr kendi kendine geçer dedi, ama benim kafaya taktığımı anlayınca bunu kullan madem dedi. Günde 2 kere sürülebiliyor , ben çoğu zaman sadece sabahları sürüyorum.Bazen tamamen geçiyor, o günlerde hiç sürmüyorum. Ertesi sabah yeniden çıkarsa sürüyorum. Zeytinyağını doğduğunda masaj yapayım mı diye sormuştum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, ilerde cilt sorunları olabilir demişti. Sadece saçında konak için zeytinyağını kullan dedi. Birde gaz için acı elma yağıyla ayak altlarına masaj yapıyorum. Vücut masajınıda uni baby yağ ile arada sırada yapıyorum. Bizim vücut bakımımız bu şekilde.

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Evet ben bu havada yalnız bile çıkmaya cesaret edemem hele bebekle hıç çıkılmaz biraz evdeyiz artık :)

Kızlar günaydın
Ikinci ay aşısını yaptırdık da acaba ateşle nasıl başa çıktınız? Kaça cikinca ateş dusurucu verdiniz?

Lanet hemoroid bütün gece gram uyuku uyuyamadim ağrıdan hem catlak var hem hemoroidgittim doktora emziriyorum diye ilaç vermedi ama kremler de ise yaramıyo
Ben de aynı durumdayım ikisi de var ağrıyı yapan hemoroid değil çatlak dedi doktor. Nitrogliserin içeren bir krem yazdı kullanıyorum biraz rahatlattı ama tam geçmedi henüz. Tuvalet saatini kesinlikle kaçırma ve lifli şeyler ye sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…