2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya ben düzen oluşturcam diye uyuyan bebeği uyandırdım ama bilmiyorum doğru bişey mi yaptım ikimizin de ağzı ayrılacak esnemekten
Nasıl yaa
Yavrum niye öyle birşey yaptın sen şimdi
Ben uyanan bebeği zorla emziriyorum yatarak. Gözlerimi açmıyorum ki uyandığımı anlamasın

Ben de deniycem mustelayı,çok sağol canım.

Tesekkur ederim canim :) bide sıcak suya otur dedi bana sana da dedi mi onu denicem bakalım inşallah geçer

Ameliyat olmadan aynen geri döndük hanımlar crp miz iyi çıktı ama hem öksürük krizine girdiği (hastaneden çıkınca kesildi!) hem de lökosit hafif yüksek olduğu için anestezi doktoru çekimser kaldı. Babam da olmaz deyince iki hafta erteledik. Çıkışta ikisini de kontrole götürdük. Duru'nun hırıltısı bitmiş ama tedaviyi tamamla dedi. Ayşe'ye de ilaç verdi döndük. 2 hafta daha stres yani şimdi bunda da bi hayır vardır. Bu arada diş için bile olsa çocuğunu öyle ameliyat elbisesiyle görmek çok feci birşey.. tekrar tekrar dua ettim,, Allah bütün hasta çocuklara şifa ailelerine de sabır versin inşallah...

canim uzulme,dedigin gibi vardir bir hayir.

Cok gecmis olsun..Çok sevindim durunun iyilesmesine aysede kolayca atlacak insallah vardir bi hayir.Hasta olmasin minnaklar ya

Nasıl yaa
Yavrum niye öyle birşey yaptın sen şimdi
Ben uyanan bebeği zorla emziriyorum yatarak. Gözlerimi açmıyorum ki uyandığımı anlamasın
Çünkü ben biraz psikopatım
Ya ergen gibi 10 a kadar uyuyor sonraa gece uyutamıyorum bebeyi, ondan düzen oluşturcam diye uyandırdım inşallah işe yarar da akşam erkenden uyur valla çok yoruldum. Erken kalkınca bitmedi gün

Ya kizlar bu otribebe varya ben bunu kullanirken cok korkuyorum.Mesela sbah aksam burun temizliqini yapiyorum ama korka korka :) buqun cektim qozunden yas qeldi acaba cok mu cektim ki zarari olurmu hafif mi cekmek lazim ?

Ya kizlar bu otribebe varya ben bunu kullanirken cok korkuyorum.Mesela sbah aksam burun temizliqini yapiyorum ama korka korka :) buqun cektim qozunden yas qeldi acaba cok mu cektim ki zarari olurmu hafif mi cekmek lazim ?
Valla gelmeyince bende güçlü çekiyorum mecbur ağlıyor huysuzlanıyor ama bitince rahatladığını farkedip susuyor

Kızlar bebeklerinizin emme süresi tekrar uzadı mı bir iki ay bayağı azalmıştı birkaç haftadır uzadı yine memede kalma süresi ataktan mı acaba ama bu kadar uzun sürer mi atak haftası bide o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…