2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İçi gider insanın ya tahmin edebiliyorum,Allah beterinden saklısın,Allah dermansız dert vermesin
Stres evet 2 hafta daha sürecek ama o zmana daha toparlanır ,sıkma canını.
Bak duru da düzelmiş miss gibi,gecti gitti iste:) cok sükür
Tekrar gecmis olsun cnm

Ya kizlar bu otribebe varya ben bunu kullanirken cok korkuyorum.Mesela sbah aksam burun temizliqini yapiyorum ama korka korka :) buqun cektim qozunden yas qeldi acaba cok mu cektim ki zarari olurmu hafif mi cekmek lazim ?
Bizimki de aglıyor merak etme,maalesef zor biraz,ilk basta icim gidiyordu ama alıstım sonradan.neyseki sonrasında rahatlıyor

Canim evet gercekten vardir bi hayir gec olsun guc olmasin bosver
O ameliyat olayini biz de yasadik kbb ameliyati.Hala o hali gozumun onunden gitmiyo .Bi ise de yaramadi ya neyse...

Kızlar bebeklerinizin emme süresi tekrar uzadı mı bir iki ay bayağı azalmıştı birkaç haftadır uzadı yine memede kalma süresi ataktan mı acaba ama bu kadar uzun sürer mi atak haftası bide o var
Bizim aynı dediğin gibi bir süre 10 dakika emmişti şimdi uzadı tekrar yarım saat boyunca emiyor

Gece kaçta uyuyor peki doğa 6-7 gibi ayakta sonraki uykuları maksimum yarım saat gece gazı yoksa huzursuz değilse 10-11 erken yatmıyor yinede neden acaba sekizde gece uykusuna geçen bebe varmış ama benim bebeler 11 görmeden uyumuyor kızımda böyleydi

Kızlar günaydın
Ikinci ay aşısını yaptırdık da acaba ateşle nasıl başa çıktınız? Kaça cikinca ateş dusurucu verdiniz?
Canim bu ikinci cocugum daha asidan sonra ates gormedim cok sukur
Ama su da var bizim dr ve benim ates esigimiz yuksek. Dr un dedigi huzursuzsa 37de ver degilse 41e kadar yolu var.Demekki bunyesi kaldiriyo.Fakat bunlar asi harici asi sonrasi ates dusurucu onermio etkinligini azalttigi icin

Olması gereken 7:00-8:00 arası
Olan 22:00-23:00-00:00 hatta bazen 01:00

Benim oğlan gece 11 12 bazen 1 de uyuyor. Sabah 8 de kalkiyor. 1 de uyuyorsa 9 da kalkiyor. Gece en az 2 kere kalkıyor. İlk kalktığında genelde rahat uyutuyprum ama ikinci kalkisinda çok zor . Gündüzde genelde kalktıktan 1 2 sat sonra 1.5 saat uyuyor ama mesela bugün uyumadi. Öğleden sonrada aynı öyle bir uyku ama sonra yatana kadar hiç uyku yok. Az degilmi hatta öğleden sonra bazen sadece yarim sat uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…