Ben birazdan kizimi doktora qoturecem sanki kulaqi aqriyo qibi hissediyorum surekli eli kulaqinda cekistirip duruyo ben dokununca kulaqina aqliyo uykuya dalamiyo bi turlu dalincada 5 dk sonra sicriyo direk kulaqini elliyo insaAllah bosuna evham yapiyorumdur ama yinede qidiyim icim rahatlasin
Ben birazdan kizimi doktora qoturecem sanki kulaqi aqriyo qibi hissediyorum surekli eli kulaqinda cekistirip duruyo ben dokununca kulaqina aqliyo uykuya dalamiyo bi turlu dalincada 5 dk sonra sicriyo direk kulaqini elliyo insaAllah bosuna evham yapiyorumdur ama yinede qidiyim icim rahatlasin
Canim bu ikinci cocugum daha asidan sonra ates gormedim cok sukur
Ama su da var bizim dr ve benim ates esigimiz yuksek. Dr un dedigi huzursuzsa 37de ver degilse 41e kadar yolu var.Demekki bunyesi kaldiriyo.Fakat bunlar asi harici asi sonrasi ates dusurucu onermio etkinligini azalttigi icin
Sağ olun kızlar şimdilik ateşi 36.7 filan. Çıkmayacak bizim kizin da galiba çok fazla. Zaten baya ince giydirdim filan evde çok sıcak kombiyi kokledim resmen :))
Kızlar bebeklerinizin emme süresi tekrar uzadı mı bir iki ay bayağı azalmıştı birkaç haftadır uzadı yine memede kalma süresi ataktan mı acaba ama bu kadar uzun sürer mi atak haftası bide o var
Merhaba kızlar başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum... gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee
Merhaba kızlar başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum... gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee
Kızlar bebeklerinizin emme süresi tekrar uzadı mı bir iki ay bayağı azalmıştı birkaç haftadır uzadı yine memede kalma süresi ataktan mı acaba ama bu kadar uzun sürer mi atak haftası bide o var
Ben Sebamed kullaniyorum bir de komilinin bebekler icin zeytin yagli sabunu var onunla da vücudunu keseliyorum. 2 günde cocuk kirleniyor sabun, sampuan kullanmasam pis olur gibi ama en azindan azaltsam iyi olacak sanirim.
Benim oğlan gece 11 12 bazen 1 de uyuyor. Sabah 8 de kalkiyor. 1 de uyuyorsa 9 da kalkiyor. Gece en az 2 kere kalkıyor. İlk kalktığında genelde rahat uyutuyprum ama ikinci kalkisinda çok zor . Gündüzde genelde kalktıktan 1 2 sat sonra 1.5 saat uyuyor ama mesela bugün uyumadi. Öğleden sonrada aynı öyle bir uyku ama sonra yatana kadar hiç uyku yok. Az degilmi hatta öğleden sonra bazen sadece yarim sat uyuyor.
Bnmde öylr maalesef istesem de bi düzen oturtturamıyorum:/ daha erken die avutuyorum kendimi,cunku gaz olayı bizim uykumuzu cok etkiliyor ne yazık ki.önceden günde 3-5 kere kaka yapardı onunla birlikte gazı da cıkardı daha rahattı simdi günde bir hattta bazen 2 günde bir olmaya basladı,o yüzden gazdan cok uyanıyor ıkına ıkına. Su gaz ne zaman biterse biZde rahatlıcaz insallah
Ben Sebamed kullaniyorum bir de komilinin bebekler icin zeytin yagli sabunu var onunla da vücudunu keseliyorum. 2 günde cocuk kirleniyor sabun, sampuan kullanmasam pis olur gibi ama en azindan azaltsam iyi olacak sanirim.
Ben bayağı geç yıkıyorum eşim psikopat üşütür hasta ederiz diye yıkamak istemiyor 5-6 günde bir yıkıyoruz pislikten hasta olacak çocuk :) seyrek yıkandığı için ben her banyoda kullanıyorum sebamed çok abartmadan sen de azalt istersen su temizliyor zaten bayağı iki yıkamada bir sabunlayabilirsin
Ben bayağı geç yıkıyorum eşim psikopat üşütür hasta ederiz diye yıkamak istemiyor 5-6 günde bir yıkıyoruz pislikten hasta olacak çocuk :) seyrek yıkandığı için ben her banyoda kullanıyorum sebamed çok abartmadan sen de azalt istersen su temizliyor zaten bayağı iki yıkamada bir sabunlayabilirsin
Bu insanlar ne deli yaa.. Yüz bin kere çağırdigi ve her seferinde bi bahaneler bulup gitmediğim için komsuma bugün gittim çok ısrar edince.. Yatirdim koltuğa bebeği diğer koltuktaki kişiyle konuşuyodum.. Sonra bebeğe dogru kafamı bi çevirdim manyak komşum emzigine çikolata sürüyor bagiriverdim napiyosun sen diye bi de surat asıyor ne var bunda diye.. Allahtan vermeden yakaladim.. Sinir oldum az oturup kalktım