2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben birazdan kizimi doktora qoturecem sanki kulaqi aqriyo qibi hissediyorum surekli eli kulaqinda cekistirip duruyo ben dokununca kulaqina aqliyo uykuya dalamiyo bi turlu dalincada 5 dk sonra sicriyo direk kulaqini elliyo insaAllah bosuna evham yapiyorumdur ama yinede qidiyim icim rahatlasin

Ay inşallah bir şey yoktur bizi de haberdar et. Geçmiş olsun
Bizde ateş olmadı yani cikmayadabilir

Doğanında yükselmedi canım

G gunesli gunler qecmis olsun canim
InsaAllah atessiz sorunsuz bi sekilde atlatirsiniz buqunu

Bnm 37,5olmustu paranox s fitil attık yarın olarak,15-20 dk ya düstü bi daha da çıkmadı hiç cok sükür
Ama iyi düsün iyi olsun...

Sağ olun kızlar şimdilik ateşi 36.7 filan. Çıkmayacak bizim kizin da galiba çok fazla. Zaten baya ince giydirdim filan evde çok sıcak kombiyi kokledim resmen :))
İzliyorum ilk 3 ay şampuana gerek yok diyor hanımefendi ne düşünüyorsunuz
Biz coook minik bi şampuanla yıkıyoruz varla yok arası resmen ama sampuansiz bilmiyorum ya elleri boynu filan çok kirleniyor.

garipkedi .!.:
Biz coook minik bi şampuanla yıkıyoruz varla yok arası resmen ama sampuansiz bilmiyorum ya elleri boynu filan çok kirleniyor.
Ben her banyoda 2 kere sampuanliyorum. Bende mi minicik ve bir defa yapsam acaba? Zararli mi ki bebe sampuanlari da?

Kızlar merhaba.benim kızımda vajinl yapışıklık var dedi doktor %50 dedi.önemli bir şey fibi bahsetmedi ama ben tırsdım bilgisi olan var mı.

Kızlar bebeklerinizin emme süresi tekrar uzadı mı bir iki ay bayağı azalmıştı birkaç haftadır uzadı yine memede kalma süresi ataktan mı acaba ama bu kadar uzun sürer mi atak haftası bide o var
evet ya. 10-15 dk tek meme emip birakirdi simdi 20 dakikadan asagi emmiyor ve 2. memeyi istiyor.

Merhaba kızlar başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum... gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee

Melisa çayı içebilirsin. Ben ne zaman içsem bayılıyorum resmen

Kızlar bebeklerinizin emme süresi tekrar uzadı mı bir iki ay bayağı azalmıştı birkaç haftadır uzadı yine memede kalma süresi ataktan mı acaba ama bu kadar uzun sürer mi atak haftası bide o var
Atak haftasindayiz ve 1 saat emiyor resmen bi sağ bi sol

Zeytinyağlı sabunla yıkayın haftada 1 diğer günler sadece su yeter diyordu biyerde
Sebamed mustela vs çok zarar vermez sanırım
Ben Sebamed kullaniyorum bir de komilinin bebekler icin zeytin yagli sabunu var onunla da vücudunu keseliyorum. 2 günde cocuk kirleniyor sabun, sampuan kullanmasam pis olur gibi ama en azindan azaltsam iyi olacak sanirim.

Bnmde öylr maalesef istesem de bi düzen oturtturamıyorum:/ daha erken die avutuyorum kendimi,cunku gaz olayı bizim uykumuzu cok etkiliyor ne yazık ki.önceden günde 3-5 kere kaka yapardı onunla birlikte gazı da cıkardı daha rahattı simdi günde bir hattta bazen 2 günde bir olmaya basladı,o yüzden gazdan cok uyanıyor ıkına ıkına. Su gaz ne zaman biterse biZde rahatlıcaz insallah

Ben Sebamed kullaniyorum bir de komilinin bebekler icin zeytin yagli sabunu var onunla da vücudunu keseliyorum. 2 günde cocuk kirleniyor sabun, sampuan kullanmasam pis olur gibi ama en azindan azaltsam iyi olacak sanirim.
Ben bayağı geç yıkıyorum eşim psikopat üşütür hasta ederiz diye yıkamak istemiyor 5-6 günde bir yıkıyoruz pislikten hasta olacak çocuk :) seyrek yıkandığı için ben her banyoda kullanıyorum sebamed çok abartmadan sen de azalt istersen su temizliyor zaten bayağı iki yıkamada bir sabunlayabilirsin

Doktorlar yaz kış günlük yıkama taraftarı.biz bir gün durup diğer gün mutlaka yikiyoruz.Bebekler bir uyuyarak birde yikanarak buyurlermis

Bu insanlar ne deli yaa.. Yüz bin kere çağırdigi ve her seferinde bi bahaneler bulup gitmediğim için komsuma bugün gittim çok ısrar edince.. Yatirdim koltuğa bebeği diğer koltuktaki kişiyle konuşuyodum.. Sonra bebeğe dogru kafamı bi çevirdim manyak komşum emzigine çikolata sürüyor bagiriverdim napiyosun sen diye bi de surat asıyor ne var bunda diye.. Allahtan vermeden yakaladim.. Sinir oldum az oturup kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…