2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bu arada ben bebisime hayvanlari ögretmeye calisiyorum tabii henüz anlayacak ayda degil ama zamanla anlayacak ümitliyim Piyanosu var üzerinde hayvanlarin sekilleri falan var iste klasik sesler cikariyor. Cok severek oynuyoruz. Ben de o sesleri tekrarlayip hayvanlarin isimlerini söylüyorum o da arkadan aguuuu uuuuvvv tarzinda seslerle bana eslik ediyor Tek sorun tuslar fazla sert...Neyse
Bugün yine caaanim aliexpressden hayvanlarin devamini ögretebilecegim ve ekstra hosuma giden seyler aldim hemen sizinle de paylasayim ucuz ve güzeller. Türkiye de oyuncaklar pahali ve cok kompleks, egiticiligi de tartisilir yani cocuk oyunun icine dahil degil. Oyuncak kendi kendine sesler cikartiyor cocugu oyaliyor nacizane düsüncem. Tabii magazalara daha hic gitmedim netten yaptigim arastirma sonucum bu :) (Oyuncak sektörümüzü suan gömdüm galiba...) O yüzden siz de bakin derim cok güzel gelistirici oyuncaklar var.

Icinde hayvanlarin oldugu bez kitap aldim.
1$
https://tr.aliexpress.com/item/Soft...32799198793.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.9YTQWW

Sekilleri ögreten 6`li yumurtalardan aldim.
2,42$
https://tr.aliexpress.com/item/Esse...32813638090.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.9YTQWW

Saat, sayi ve sekil icin bu saati aldim.
3,96$
https://tr.aliexpress.com/item/Baby...4.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.270.Tzp7Hv

Hayvan figürlü 10`lu parmak kuklalar aldim.
2,48$
https://tr.aliexpress.com/item/Lead...5.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.Tzp7Hv

Hepsini 37 liraya aldim. Artik gelecek ay gelirler :)

Anaa harika. Bir aliexpres bağımlısı olarak oyuncağa hiç cesaret edememiştim.artık gelince sen test edersin beğenirsen ben de alabilirim.

Hahahaha çılgın komşu yaa, görüşme mümkünse

Ay bir de surat asmis... Zaten israrci insanlardan kacmak gerek garip oluyorlar :)

Ben vücudunu da her yikamada keseyle sabunluyorum. Simdi siz yazinca anladim cok abartmisim ben bu isi, cocuk sanki aksama kadar insaatta calisiyor gibi yikiyormusum meger Bundan sonra azaltayim kesin.
Canim sen esine caktirmadan gündüzden yika yazik cocuk rahatlar suyla. Sabun falan kullanma 2dk da yika cikar. Ben de hafta da bir kullanayim bundan sonra diye bir karar aldim..

Doktorlar yaz kış günlük yıkama taraftarı.biz bir gün durup diğer gün mutlaka yikiyoruz.Bebekler bir uyuyarak birde yikanarak buyurlermis
Bana kalsa da öyle ama eşim ikna olmuyor biraz da tembellik onunki ben de tek yıkayamıyorum onun keyfini bekliyorum mecbur Dr gidince soracam eşim de duyar değişir belki

Tek zor oluyor ya ama kakasını çok yaptıysa lavaboda yıkıyorum bazen yıkamışken yukardan başlıyorum tabi :) Dr gidince soracam duyarda insafa gelir belki adam :)

Hastanenin acil kismi acayip kalabalik butun cocuklar atesli falan sokmak istemedim kizimi oraya annemi aradim kulak aqrisi olan cocuk qazi varmis qibi aqlar durduramazsin aqrimiyodur dedi internetede arastirdim aglar istahsiz olur ates falan yaziyo suan oyle bisye yok cok sukur bana bakiyo qulumsuyo aguluyo falan ama uykuya dalamiyo uykudan her sicradiqinda pespese gaz cikariyo acaba huysuzluqu gazdan mi ki ? Yinede cok aklimda kalirsa qoturecem doktora

Tek zor oluyor ya ama kakasını çok yaptıysa lavaboda yıkıyorum bazen yıkamışken yukardan başlıyorum tabi :) Dr gidince soracam duyarda insafa gelir belki adam :)

bizde de tam tersi
ben usur diyorum,3 4 gecsin diyorum,esim de hadi yikayalim deyip duruyor 1 gun gecince

Kızlar bebeğim de böyle şeyler çıktı Doktor isilik dedi ama ben pek isiliğe benzetemedim. Varmı buna benzer bir durum çocuğun da olmuş olan

Sonunda kizimin saclarini yukleyebildim merak edenler vardi yanlis hatirlamiyosam bu benim findik kurdum bi masaAllah'inizi aliriz teyzeler
NOT:Hamilelikte hicbizaman midem yanmadi bir hurafe soylentinin daha sonuna qeldik

Eklentiler

• XCamera-20171024_181855.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…