2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@garipkedi ne güzel gülüyor o öyle ya
sertk60 rahatına düşkün galiba yakışıklı bey
Simge 84 o kirpiklere o burna hayran kalınır
Cigdemerdemm çekik mi gözleri? Benim kizin da çekik çekik, bayılıyorum yumuk yumuk bakınca. Çok tatlı seninki de
Evininhatunu yazdım mi hatırlayamadım ama senin kızın da ne güzel saçları var, boşuna üzülmüşsün bak arkadastan bozma insanların lafları için
purpleworld onlar nasıl yanak öyle Rabbim, hiç mi çirkin bebek olmaz hepsi mi güzel olur yaaaaaa

Yavrularınıza 41 buçuk kere maşallah anneler, bayıldım hepsinin güzelliklerine

Ben takılarımın bi kısmını, telefon kılıflarını, bi kaç mutfak eşyasını, İpek için kumaş aplikeleri ve düğmeleri, bi kaç kez de saat aldım bi tanesi geldi
Ben kuzenime de hediye bebek bakim cantasi aldim oradan sonra bi baktim teslim edildi görünüyor ama gelmedi. Magazaya yazdim bir daha yolladilar valla takdir ettim ve utandim pis düsüncelerimden :) Parayi aldiktan sonra cinliler yollamaz diye düsünmüstüm, ah aklimda hep bi yamyam cinli imaji... Bana daha denk gelmedi gelmeyen ürün :)

Kızlar hemoroidi olan arkadaşlarım vardı isimlerini şimdi hatırlayamadım bende ilk doğumdan sonra yaşamıştım ne beter bir dert olduğunu iyi bilirim. Naçizane tavsiyelerim olacak beni çok rahatlatmıştı umarım size de bir faydası dokunur.
-öncelikle gerçekten sıcak suya oturmak çok işe yarıyor o bölgeyi rahatlatıp dışkı çıkışını rahatlatıyor
- ben dr tavsiyesi ile fitil ve krem kullanmıştım ama isimlerini hatırlayamadım
-kabız olmamanız lazım birde kabızlık ve ıkınmak ta hemoroidi tetikliyor bunun içinde bol lifli gıdalar tüketin salata buğday ekmeği sebze meyve gibi ,uzak durmanız gereken şeyler de karbonhidrat ve şeker direkt kabızlığı tetikliyor özeliikledr çikolata uzak durun kızlar

Tek zor oluyor ya ama kakasını çok yaptıysa lavaboda yıkıyorum bazen yıkamışken yukardan başlıyorum tabi :) Dr gidince soracam duyarda insafa gelir belki adam :)
Ben hep öglen yikiyorum aksam serin olur diye tabii esim de o saatte evde olmuyor :) Masal`dan tek eksik olarak sampuanlanmadigim kaliyor

Sonunda kizimin saclarini yukleyebildim merak edenler vardi yanlis hatirlamiyosam bu benim findik kurdum bi masaAllah'inizi aliriz teyzeler
NOT:Hamilelikte hicbizaman midem yanmadi bir hurafe soylentinin daha sonuna qeldik
Allah`im ne güzel saclari var öyle. Esimle karar aldik bebisin resimlerini paylasmiycaz diye ama ben de koymak istedim simdi. Masaalah Zümra Naz a cok güzel...

Bu arada klasik avm gezimizi yaparken :) doğa çıldırdı ilk başta gayet iyiydi alışverişten sonra bir çay içelim dedik mızırdanmaya başladı acıktığını düşünüp emzirme odasına gittim ama feryat figan ağlamaya başladı eşimle baya sakinleştirmeye çalıştık çocuğumun içi gazla dolmuş bulgur yemeyin

Tesekkur ederim canim :) aslin da pek çekik sayılmaz ama o foto da öyle çıkmış ben de çok severim çekik gözlü bebekleri Rabbim hepimizin bebeklerini nazardan korusun (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…