2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doktorumuzla yollarimizi ayırmaya karar verdim :) İzmirde bir çocuk doktoru önerebilecek olan var mı? ? Özel hastanede olsa çok iyi olur özel sigortadan dolayi

Bizimki 5-6 gibi başlıyor güne
Bize de düzenleme şart

İnşallah bir problem yoktur canım
Arada tam kulağının orada çene eklemine masaj yap al Laz'ımmış. Sürekli emdiği için ağrırmış.
Sen de arada hatırladıkça yap canım.

Yoğurt en faydalı uyku ilacı
Bir dr kitap okumak :)
5dk sürmez uyursun

Doktorlar yaz kış günlük yıkama taraftarı.biz bir gün durup diğer gün mutlaka yikiyoruz.Bebekler bir uyuyarak birde yikanarak buyurlermis
Biz hergün yıkıyorduk ama 5 gündür annem Yok diye 2 kez anca yıkadık. Ama direk pişik oldu çocuk hergün yıkanınca mis gibi oluyordu. Ama kış da geldi bir gün ara vermek mantıklı.

Neredeee
Allahtan yakalamışsın
Yoksa öldürsen bile indirim alırsın yemin ederim

Aa cok güzeller,bende indireyim de su aliexpress i bakayım uygun oldugumda.tesekkurler paylaşım için

Sonunda kizimin saclarini yukleyebildim merak edenler vardi yanlis hatirlamiyosam bu benim findik kurdum bi masaAllah'inizi aliriz teyzeler
NOT:Hamilelikte hicbizaman midem yanmadi bir hurafe soylentinin daha sonuna qeldik

Oyyyy masallaaah masallah
Allah nazarlardan saklasın ,ne güzel saçları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…