2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Sorun yaşayanlardan biri benim çok teşekkür ederim bilgiler için özellikle şeker ve çikolatayı bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim

Kizlar maşallah sübhanallah ne güzel bebekler Rabbim korusun hepside birbirinden güzel nasıl kanım kaynadı anlatamam cok yakınım gibi gercı burda en başından beri beraberiz hersyi paylasıyrz ne zamn nasık dogcaklar derken kocaman oldular yanlış anlamyn ben watsaba bile koymuyorum ondan koymadım benimkide tosun gibi sap sarı bişey koca yanaklım

Sonunda kizimin saclarini yukleyebildim merak edenler vardi yanlis hatirlamiyosam bu benim findik kurdum bi masaAllah'inizi aliriz teyzeler
NOT:Hamilelikte hicbizaman midem yanmadi bir hurafe soylentinin daha sonuna qeldik
Maşallah kutucuğa :)
Emzirme yastıklarımız aynı bu arada :)

Cok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir ve eski rutininize donersiniz bi an once. Ayse nin ilk dis hekimi deneyimi cok mu kotuydu? Neden sedasyona aliyorlar?
Sadece diş hekimi değil cnm, her türlü doktor hemşire ilaç vb şeylerdeki tepkisi olumsuz... hatta sadece onlar da değil, neredeyse doğduğundan itibaren önlükten emzik tutacağına kadar hiçbir şey kullanamadık, üstünü örttürmezdi,, saçını zorla taratır, dişlerini kendi fırçalamak ister,, bir sürü benzer şey.. dokunulmayı sevmiyor.. aşırı tepkili... anca kendi isterse sarılır öper, arkadaşlarının elini tutmaz, çok az insanla tensel temas kurar vs.. ilk gittiğimiz diş hekimine aynı tepkileri gösterdi, ikinciyi nispeten sevdi ama üçüncü dişte bıraktı ve defalarca denediğimiz halde bir daha oturmadı.. üstelik o diş yarım kaldı.. çok ciddi sıkıntıda... kan değerleri bile birkaç ay öncesine göre düşük çıktı. Beslenmesi bozulmaya başladı ki o da çok üzücü.. diş hekimimiz sedasyonu da hiçbir şekilde kabul etmiyor bu arada. Genel anestezi altında yapılacaktı ama mecburen ertelendi bugün işte üstelik cümbür cemaat ve bir sürü sürpriz hediyelerle balonlarla vs gittiğimiz için ve sanırım kendi de artık bu sıkıntıdan kurtulmak istediği için umduğumuzdan çok daha sakindi şimdi malesef sil baştan yaşayacağız aynı stresi...

Canim evet gercekten vardir bi hayir gec olsun guc olmasin bosver
O ameliyat olayini biz de yasadik kbb ameliyati.Hala o hali gozumun onunden gitmiyo .Bi ise de yaramadi ya neyse...
Benim de beynime kazındı bir de giydikten sonra "anne bak en sevdiğim renk" dedi, içime oturdu.. bir daha mavi giydirebileceğimi sanmıyorum.. en azından uzun süre

Gazi olmayınca okadar huzurlu ki yatıyor hiç sesi çıkmıyor mutlu görünüyor bir bitse de rahatlasak artık

Çok saol cnm... valla geçicek ama aşırı yoruldum. Bir de büyük ihtimal bakıcımızdan bulaştı... ona da çok sinirliyim çünkü bir de "ben çok yoruldum" bahanesiyle işi bırakmaya karar verdi! Üstelik geçen ay bacağı sakat diye çıkarıcaktım, çıkarmayın beni, temizlikçi tutun ben yemek yapıp çocuklara bakayım dedi tuttuk! Rezillik diz boyu.. iflah olmaz bir çiftiz biz ya.. çıldırıcam ya.. eşim de sinirli haklı olarak; temizlikçiye temizlikçi tuttum yine olmadı, daha ne istiyor, oldu olacak seninle boşanıp onunla evleneyim, bunun ötesi o diyor... valla evin kameralarını kamuya açsak en ala sitcom olur... youtube'da epey reklam alırız... evde mütemadiyen iki kadın,, biri durmaksızın yemek yapmak istiyor,, biri bir yandan süpürmekle bir yandan kızla uğraşıyor,, ben emzirmekle sağmak arasında gidip geliyorum,, eşim kafayı yemiş gibi kim elini uzatsa para vermeye kalkışıyor falan... gündüz annem akşam babam nöbetlere katılıyor... üstelik şu arada bir de kardeşime Ayşe'nin okulundan öğretmen bile ayarladım, hatta pazar günü tanışma kahvaltısı bile yaptık! Sırf adam artık evlensin diye annemle babam sabahın köründe çocuk bakmaya geldi, biz de koştura koştura gittik, bir saat kalıp bizim kaçmamız lazım diye tüydük :))) bazen şaşırıyorum kendimize,, sonra da şaşırdığıma şaşırıyorum... neden stabil yaşayamıyoruz biz? Genlerimizde mi bir sıkıntı var acaba? Bdv'ye kovun beni ya, yine konu aşımı yaptım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…